En nöjd gosse!!

Vilken urmysig dag vi haft!!

Jag & Ellioth har byggt med lego och haft en riktigt härlig eftermiddag!!

Det blev kladdkaksbakande & chokladbollar =) Vi förberedde för familjen Altesson- Klings besök på kvällen!! Det blev jätte mysigt!!

Till middag blev det korv med bröd & hemmagjort potatismos! Lite extra mys måste man ju ha när man fyller år! Mamman hade nästan kunnat döda för en korv med bröd... Fy va kämpigt det var idag! Tror att det bara är för att jag har satt en deadline... Kanske var dumt men man måste ju ha en plan...

Nästa hela familjen Altesson Kling kom på kvällen då det blev fikatajm och ihop byggande av tv-nänken från farmor Annie! Elliorh blev jätte glad när hon ringde honom idag och grattulerade honom på hans dag!

Christoffer var heller inte sen till att bygga brandstation med Ellioth och de hade det mysigt tillsammans =)

    

Kladdkaka med vispgrädde & glass var en smarig kvällsfika!! Ellioth ville ba bägge delar och fyller man år får man ju välja det =)




Lite goda chokladbollar =)


    

Här har vi delar av brandstationen! Lego var en lyckad fullträff!!




Rikard & Roger fick hjälp av Vilja =) Hon var ruskigt snabb på att klättra upp och sätta sig uppe på!!



Busunge!!




Så här fint blev det på Ellioths rum =) En perfekt bänk där han kan leka & bygga utan att behöva städa upp jämt... Vi e supernöjda allisammans!!



Nu hamnade vi framför tv:n & familjen Annorlunda =) Mys och lugnt och skönt med två barn som sover! Maria Vern kommer sen och den har vi sett fram mot länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0