Nya byxor...

Åh då blir det en vända in till city för att inhandla byxor =( Tror la f*n inte att de jäklarna sprack idag!!! OTUR!! Japp på det vanliga stället, mellan bena... Inte många kronor kvar på lönen men jag kan ju inte gå byxlös =)

Men mitt i all otur plinga det till i min lilla telefon =) KAPPAHL =)  25 % på ett helt köp, 16-17 /3... Oppps, det finns någen en trappa upp =) Blir en tripp till stan med ett fortsatt glatt humör!!

Jag har vart ute med Nissen hela dagen, vi kom in nu lite halvfrusna! Men solen tittade just fram! Vi har vart ute och gått en promenad, städat på framsidan och planterat vårfint i krukan vid dörren =) Helt otroligt underbart är det!!

Nu sitter Ellioth mittemot & äter makaroner och köttfärssås för glatta livet =) Åh tack mamma sa han och sken som en liten sol!!

Nu läggs det in en högre växel, en tur om banken, en sväng om stan, undrar om jag hinner det innan jag ska hämta Lovis??

Ha en fortsatt bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hann in till stan, två par byxor rikare =) 299 kr, det är ju inte hela världen!! Känns skönt!! Nu sitter vid i köket och ungarna trycker i sig varsin glass!!



2012-03-16 @ 14:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0