Vårruset

Idag går vårruset av stapeln på min förskola!! Ska bli jätte mysigt, vi har gjort om & förnyat den med en långpromenad istället... På slutet när vi komer tillbaka till vår gård blir det saft & bullar!! Kan väl inte bli bättre?? Nu kan jag ju säga att jag håller alla tummar & tår för attt det ska vara uppehåll i alla fall =)

Oj oj va Grey's va böligt igår... Det var ganska länge sen jag bölade när jag såg på tv, vet inte om det beror på att jag iinte sett några böliga program eller om jag inte orkat böla?? Hm... Men med migrän & en övergående magkatarr var det inte så svårt =(

Idag är det mycket bättre!! Känns skönt! Känns skönt att vi är lediga imorogn, fredag =) Precis vad jag behöver!! Har märkt att min son med behöver vara ledig, han har tjötat i flera dagar om att vi ska vara lediga! Tur att det är imorgon då! Nu däremot blir det påklädnad, hundmatning & promenad till Solkulla med mina troll!

Ha en fin dag på er!

Magkatarr & Migrän...

... de två mmm som kan vända upp & ner på eftermiddagen & mamman...
Äntligen börjar det vända i alla fall! Migränen e kvar men snart blir det sängen, en iskall handduk på pannan så ska jag nog somna gott sen!

Har sovit tidigt i två nätter, efter två jobbiga dagar och denna den tredje verkar ju inte bli mycket bättre. Nu e jag uppe på övertid så jag ska luta mig tillbaka i soffan och kolla klart på Grey's!

Natten på er! 

Superhelg!!

God morgon på er!!

Har tyvärr inte haft tid till att blogga på hela helgen =) Har haft fullt upp och lite till men mycket roligt fullt upp!!

Fredagskvällen fortlöpte med after work med tjejerna på jobbet och det blev en mycket lyckad kväll på stan =) Precis vad vi behövde!! Har vart mycket intensivt på jobbet nu och det ligger mycket framför oxå som inte e gjort ännu. Utvecklingssamtal, idag är det utvärderingsdag i stan, och mycket mycket mera!

Lördagen blev det födelsedagsfirande för mig! Mycket mysigt och tillsammans med de bästa ♥ Vi var i stan på dagen och inhandlade det till kvällen. Sen blev det grillparty och Eurovision för hela slanten! Hur mysigt som helst!! Det var skithäftigt att Loreen vann och det ska bli jätte spännande att se hur det avlöver nästa år!! 

Make & barn kom in på morgonkvisten med ett stort paket =) Ett par bungu pump!! Så nu go vänner ska det ut & gå med mina nyvunna vänner =) Provade i söndags kvälll men det var INTE lätt... Men det ska säkert gå fint om lite övning!! 

Morsdag firades med en promenad hela familjen och hund till Karssons för att äta glass & inhandla blommor! Vagnarna blev mycket dekorerade med blomster som sedan planterades =) En glad mamma!!

Roger fick filat på sin solfim på bilen, duktig man jag har =) Vi fick ätit hembakad jordgubbstårta med Sofie & Robban som kom med en underbar orcide =)

Kvällen avnjöts med stek ute i näs för att fira världens bästa mamma ♥

Nu blir det ut i ruskvädret för att lämna barn!! Sen vidare mot the city =)
Ha en bra dag!! 

En galet mysig eftermiddag...

...  i sällskap med familjen Lång =)

Barnen har lekt, lekt & lekt och verkligen haft superskoj =) Mammorna har suttit i skuggan och snackat massa härligt tjejsnack!

Kvällsmat, "snösprayning" i form av getingmedel.... Lär nog aldrig göra om det!! Det blev bad på löpande band, tvätt i maskinen, nya rena pyjamasar, blälling och en kopp kaffe för att lugna nerverna en stund till innan det var dag att fara hem till två små sängar.

Dessa troll leker fantastiskt tillsammans och har fantastiskt roligt tillsammans och man lär nog får se upp med dem always =) De lär hitta på både det ena och det andra =)

Nu ska jag ta mina troll och hund och gå till Solkulla för att lämna dem innan jag far till mitt jobb! Ikväll blir det after work med tjejerna och det ser vi fram mot!!

Var och lämnade småkakorna igårkväll & det var grymt uppskattat =) Känns såå roligt!! Hoppas att det kommer mycket folk på loppisen på lördag klockan 10 utanför aulan på Vidhöge skolan!! Vinsten går till Alvins klass
& deras komman de klassresa nästa år!!!

Ha en riktigt härlig fredag!!

Redo för stättared

Vilken morogn vi haft! Underbara barn jag har!!
Nemas problemas att få iordning dem till Solkulla... Kläder, solkräm, flätor och hattar =)
REDO!!





Sötnosar!!

Vi gick till Solkulla idag =)
Premiärturen på den nya vägen mellan oss & Solkulla förbi det nya boendet!! PERFEKT!!

Nu bär det iväg till jobbet för den här mamman med =)
Ha en bra dag!!


Småkakor, grillad korv & busiga barn

Hjälp va jag e alldeles slut!!

Alvin ringde hem tidigare och sa att "du vet väl att du ska baka till loppisen på lördag"!!! NEJ!! det viste jag inte!! Det enda vi pratat om var att skänka loppissaker.... Ok det var ju bara att ställa sig & baka en himla massa kakor!

Det var tur att Carro & hennes troll var här! Hon hjälpte mig att baka för glatta livet, bland barn som sprang runt & lekte =) De hade jätte roligt medans vi svettades i köket, en varm ugn och 30 grader ute!! Det blev varm i köket!
Tack underbara Carro för att du hjälpte mig, vet inte vad jag gjort utan dig!!

Roger kom hem från en tvätt på bilen & grillade korv till alla barn & vuxna! Tur att få lite innanför för att orka baka klart, plocka undan allt som barnen hunnit med =) Men e man många går det fort!!

Kan säga att mina barn var totalt slut =) Men in i en dusch blev det för deras fötter var kolsvarta!! Två förväntansfulla barn redo för nya äventyr på Stättared imorogn med deras underbara Solkulla!! De somnade på studs medans jag packade ner kakor, skrev ingredienser och satte presentsnöre på alla påsarna!! Det tog tid men det blev fint och nu känner jag mig mycket nöjd!!



    

    

4 sorters mördegskakor blev det!


Inte en fläkt ute, men det luktar gott så här på kvällen!!



Det som är kvar av mina underbart doftande syrener!! Mina underbara barn använde dem igår i deras matlagning...blåbär och päron =) Ja jag kan säga att jag var INTE så glad på dem just då!!

Natten på er! Imorgon är det jobb =)

Stranden!!

Jag kan lova att jag kommer att booo på stranden heeela sommaren!! Blev mycket stolt över min Nisse idag som bara rantade ut i vattent på barnens badstrand!! Inte ett dugg rädd!! WOW!!
Det haar hänt mil på den grabben =)

Frukost ute

För ett år sedan var vi på Mallorca & satt ute o åt vår frukost!! Nu blev det frukost ute här hemma istället! Njuter för fulla drag av min hemmadag med barnen i värmen!



Min lilla sunschine sitter & äter macka ♥




Macka med chokladpålägg får man ju äta på Mallorca så det får man ju göra hemma med i solen!


    

Mamman lyxar med till det med jordgubbar i yoghurten!! Vardagslyx!!

Nu har jag suttit fast i telefonen med en underbar vän läänge och snackat en massa tjejsnack!! Alldeles föör länge sen! Jobbet är ringt med så vi kommer imorogn! Barnen ska till stättared =)

Ha en fortsatt bra dag!

Invigning!!

Igår blev det en ny grill inköpt till Lomvägen =) Vi har överlagt mycket om en ny grill & nya utemöbler som ni vet... Igår tvättade mina barn utemöblerna & vi tyckte att de får banne mig hänga med ett tag till! Men en ny grill måste vi ha!! Här e familjen som ÄLSKAR att grilla, skulle nästan kunna grilla 7 dagar i veckan... Kanske inte riktigt men nästan!! Är det fint väder så suger det i grilltarmen =))

Det blev en tur till Karlssons för att inhandla grill och sen var det full rulle =) Rikard & Roger mekade ihop den på altanen och vi andra kollade på =)

Mamma & pappa kom ut för lite barngos och en kopp kaffe ♥ Barnen tjöt av lycka när de såg dem komma!! LYCKA!! Men man måste ju fylla på batterierna när det går lite föör lång tid emellan!!

Grillen blev inkörd & maten blev grillad av mästerkocken på Lomvägen ♥





Det blev en riktigt mysig kväll!!

Sen blev det inte riktigt som jag hade tänkt det... Jag hade inte fått min höna att sova på hela dagen och det fixade hon själv i soffan under grillbygget, en lite powernap! Den höll henne i farten ända tills halv ett!!! Jag var nästan död efter att vart uppe med tuppen =(

Men som tur var fick jag mig lite sovmorgon idag, till halv 8! Då tassade Ellioth upp & lillan kom upp nu! Kaffet puttrar & strax blir det frukost! Sen ska man nog vara vaken och piggelin!!

Ser ut att bli en lika härlig dag idag!! Ha en härlig dag!!

Städhjälp =)

Tror knappast att jag behöver oroa mig för magsjuka =)



Har två pigga och mycket glada barn =) De fick hjälpa sin mamma att tvätta utemöblerna!! Nemas problemas med en bytta vatten, diskmedel och svampar!!




En mycket nöjd kille!!




Lovis är fortfarande i pyjamas, inte alls noga med det =) Men gummistövlarna måste ju på, annars kan man bli blöt om fötterna!!




Igår kom min älskling hem med en morsdag present ♥ Ett nytt torkställ & det gamla åkte ut! Söt han är!!




Sen blev det korbgrillning och till det pastasallad!

Nu har hon tvättat alla fönster, och dammat lite med... Lär nog hinna med storstädning idag!! Klockan e 9 och redan så mycket gjort!! Ojj oj =)

48 timmar

God morogn på er alla andra morgonpigga =)

Hade en Nisse som vaknade strax efter att hans pappa gick till jobbet =( Kan man inte ens få liiite sovmorogn när man är hemma med sjuka barn?? NEJ inte om man har en Ellioth!!

Han kom intassandes med Alfons Åberg så vi låg & mös och läste Alfons klockan 6 på morognkvisten =) Sen var mamman piggelin med! Nu sitter hon i köket med en kopp kaffe och har nyss puttsat fönstren på utsidan vid altanen... Innan solen och värmen kommer där, redan 17 grader i skuggan så jag väntar mig en grymt varm dag!

Hoppas på att jag får gjort någon nytta när man går hemma och vabbar, putsat fönstren, bytat gardiner i sovrummet för nu ska vinterkänslan bort bort bort!! Tvättar & bytar sängkläder =)

Loppan har inte kräkts mera heller, mamman var skum i magen igår men inget mera... Får hålla tummar & tår för att det inte blir värre heller.... Lite surt e det allt att gå hemma men vad gör man!! Går jag hemma har jag i alla fall gjort det jag ska =) Känns bra i samvetsbanken =)

Känns oxå bra att jag förmodligen hartvå friska barn på torsdag då de ska åka bussen till stättared med Solkulla!! Ellioth började babbla om det igår och då fick mamman panik, tänk om i fall att de inte e friska då!! Ellioth som längtar såååå!!

Nä nu har hon rastat klart =)


Löjtnantshjärta

Jag harnog världens finaste Löjtnantshjärta ♥



Vist e den ljuvlig!!




Lååånghelgen

Haft en helt UNDERBAR helg tillsammans med familj & vänner =) Känner mig grymt utvilad och på ett kalashumör!!

Jag & Roger fortsatte vår möbelturne under helgen och vi är fortfarande inte säkra på vad vi vill... Men en sak e säkert vi vill INTE lägga såå mycket pengar på utemöblerna! Vi fortsätter leta & kollar även begagnat! Är det någon som har tips får de mer än gärna komma med det =)

Roger jobbade söndagen på Väröbruk så jag och Nett passade på att spendera dagen på Stättared vilket var mycket uppskattat både av barn & vuxna =)



Den här underbara dunbollen fann jag och blev tokkär i ♥ Vi är inte överrens o detta i min amilj och jag förlorar med hästlängder... Roger "tål inte" dem =) Vad vet jag... kan så vara eller inte! Men det kommer inget nytt tillskott i den här familjen innan jag har barn som vill & kan lite mer än nu!! Men otroligt söt va den!!




Min lilla Loppa posar utanför ♥




Ellioth ställer med upp på en pos ♥




Ellioth kikar in på de andra söta små dunbollarna, dessa var riktigt små sist vi var uppe! Alldeles ljuvliga, ena örat rätt upp och andra rakt ut =) Sötisar!!




Fika var inte helt fel =) Varmt & härligt va det, alldeles föör mycket kläder npå mamman... Kunde ju haft shorts i alla fall!!




Puss på Vilja!! Sötisar dem med ♥





Vilja undersöker & utforskar stättared och det var premiärkrypning och en överlycklig Vilja som tyckte att den nya världen var väldigt rolig & spännande =)

Hade en Lovis som sov som en stock i flera timmar efteråt =) Vilja däremot sov bara på vägen hem =/

Kvällen bestod av mys i soffan, promenad och ingen tv! Jag blir såå trött, varför i hela världen får de lov att sända gammal dynga på helgerna??!! Vill ju för fabian se något bra på kvällen!! Blev en tidig sänggång för mig, fanns inget att glo på så då kan man ju lika gärna gå och knoppa sig! Skulle upp i ottan så det var faktiskt skönt i morses =)

Dagen började med en promenad genom skogen med Zelma, hur skönt som helst!! Taggad inför dagen på jobbet och ett supergött väder! Fick gjort ganska mycket på jobbet ända tills de ringde från Solkulla och sa att Lovisen hade kräkts över hela bordet =( Uj uj uj inget roligt, packa ihop på jobbet och fara & hämta min lilla höna! Vi har spenderat eftermiddagen i soffan och slumrat en bra stund! Lovis vaknade nu och småtuggade på en macka, mest för att Ellioth hade en och hon ska ju inte vara sämre... Men den smakar inte och nu är det någon annan som smakat den! Sjukskrev mig tisdag & onsdag så har vi ramat in de 48 timmarna i första läget & nu håller vi tummar & tår för att det ska bli lindrigt! Miin mage har typ ballat ur den med och jag bara känner hur det lever rövare därinne =/ Kan undra om det bara e huvet det lever på??

Resten va dagen spenderas i lugnets tecken och det blir inte många knop gjorda! Planerar för en långpromenad ikväll när gubben kommit hem =) Får se om det blir med eller utan hund! Zelma är mer än lovligt surig! Visar med hela henne att hon vill minsann inte gå runt strängen, stannar och råglor på mig och tänker inte gå en meter, kan bokstavligt talat dra med henne! Gammal, tja... 9 år e hon så hon e kanske inte purfärsk men inte heller stenålder =)

Nähe nu får jag ta tag i mitt liv, det går inte att sitta här hela dagen... Har evå kids att ta hand om =) Ha det bäst & här kureras det med allt vad det innebär!!


Beslutsångest...

God morgon!

Blev lite sovmorogn idag med =) Barnen vaknade ju tidigt såklart men Roger skulle upp tidigt för att åka till Toveks för att visa sin golf... Rost på en 4 år gammal bil =/ Men det löser sig, garantin går ju in.

Vi hade världens mysdag igår! Tog morgonen som den kom, åt frukost, gick på promenad och landade i soffan medans vi planderade vad vi skulle göra! Packade in oss i bilen & åkte till stan och åkte runt och tittade på utemöbler... Vilken djungel! Finns hur mycket som helst & det e bara plånboken som sätter stopp!

Vi har en del krav, det måste vara underhållsfritt, tåla att stå ute tup alltid då vi inte har någonstans att förvara dem... Inget tak heller för den delen! Nu e det så att vi hittat ett bord, stolar & dynor på Jysk som vi gillar, måste kolla in dem en gång till bara. Stolarna var fuskrotting och superfina, bordet gick att förlänga men ska man se det ur olika perspektiv så tror jag inte att det kommer att hålla i evigheter...
Sen åkte vi till Svensson igen och de är bättre, tror jag. Bordet e helt och vi hittade tillslut en stol vi gillade och som inte var svindyr... Den stolen vi helst ville ha var ju den som var till bordet men den var oxå dyrast... Såklart!

Vi bestämde att det här måste vi suga på ett tag, till nästa helg i alla fall. Men finns de inte kvar tar det ett halvår att få hem... Då e det något försent =)

Vi tog en tur om Rogers syster Camilla för attkika in hennes & Vitalys nya hus. Tyvär skulle hon åka o jobba men vi tog oss en kopp kaffe och tjötade lite med Vitaly =)




Vitaly & Camilla har nyss vart i Ryssland och där köpte de en present till oss! Den här dockan har sitt ursprung i Ryssland och helt ljuvlig!! Tack snälla!!


 In i bilen igen och vidare till Rogers andra systeri falkenberg, Jessica! Där stannade vi lite längre, ungarna rasade av sig med Casper, kusinen och det var ju jätte roligt!!

Tröttare begav vi oss hem för att laga mat, lägga barn och fixa lite. Dagen bara rusade förbi och innan vi viste ordet av var det kväll! Barnen sov naturligtvis i bilen hem så någon tidig läggdags blev det INTE! Vi hamnade i soffan till Notting Hill, en underbar gammal klassiker =)



Fredag...
Helt underbart att vara ledig allesammans!! Idag åkte vi in till stan för att Roger behövde nya jeans! Insåg att det var ett tag sedan han köpte byxor till sig! Han hade inte köpt byxor sen 2009!!! Billig i drift =) Två par blev det, en tunika till mig, en blixten t-shirt till Ellioth och kjol, klänning & tunika till Loppan... Varför är det såå mycket lättare att hitta till tjejer??? Fick verkligen leta till Ellioth!! Tyvär fanns det inte i fler färger i hans storlek, annars hade det blivit två till!

Lunch dax & en tur till Blå dörren, det var inte läbbigt =) Ungarna skötte sig bra och det har vart helt ok! Lite mycket folk för både min & Rogers skull för att våga släppa kidsen. man blir lite nojjog och de kommer ju bort på ingenting =( Ellioth får panik när han inte ser oss men ändå är köttbullarna i hans öron stooora!!

På vägen hem blev det en ny bilstol till Ellioth =) Nice!! Nu kan vi ta vilken bil vi vill, utan att tänka och utan att byta stolar... 

Det blev en britax, vi fick oss en smärre chock när vi såg priserna på bältesstolarna... Den jag sett såldes inte på babyhuset längre så det var ju bara att välja bland utbudet som fanns. De kostade från 895:- till 2295:-... Kan ju säga att vi tog den billigare varrianten... Besafe som kostade mest var en gigantisk kolloss som hade minskat platsen i mitten till noll.... Alvin ska ju med få plats!!


 

Känns som ett bra köp!! Det är viktigt att barnen sitter säkert och enligt lag ska de sitta i en sån här till de är 135 cm långa och det är ett tag till dess =) Ellioth landade på 111 cm på hans 5-års kontroll!!

Väl hemma i lugnets vrå sover Lovis ute i vagnen och Ellioth äter lakritsströssen han fick från faster Jessan igår =) Nöjda med vår fredag & planerna inför kvällen är grillad fläskfile, ett glas rött & mys med la familia!!

Ha en forsatt trevlig helg!!

Bröllopsdag <3

♥ Tänka sig för 32 år sedan sa mina älskade föräldrar JA till varandra i kyrkan ♥
Ett jätte grattis!! Bra jobbat!!

Många pussar & kramar
från hela ygre familjen Stehnson


Haft en grymt mysig "fredag" idag!
Fått gjort grymt mycket på jobbet och känner mig mycket nöjd!!

Jen & Milo kom hem efter jobbet och fikade på äppelpaj & vaniljsås...
Såå mysigt, vi har suttit i köket och bara snackat tjejsnack och myst medans barnen lekt!

Mitt hjärta ringde hem på vägen och undrade vad vi skulle äta...
Han var sugen på rev från Kvantum, potatsissallad mm och jag var inte sen med att tacka JA!!
Jen & Milo stannade på kvällsmat med och det var en superstart på vår långhelg!!

Sitter här i köket & bloggar till ett glas vitt...
Roger söver en nyduschad Loppa i soffanoch mest troligt sussar han med =)
Ellioth ligger & kollar på Bamse och sover säkert han med!

Snart börjar Greys så då bäddar jag ner mig i soffan... Ska bara rasta doggen med innan jag kryper till kojjs!

Vill önska er alla en jätte skön helg!!
KRAM!! 


Seeeegt!

Åh va seg jag vart idag då! Märktes att jag var lite wild & craisy igår och var uppe till halv 11!! Fattar ni, det var inte illa pinkat av en trött Cissi... Var ju illa tvungen att kolla klart på hockeyn!

Lovis kom in traskandes vid 4 och knödde som ett giganstiskt plåster... Skulle bara ha en massa mammagos ♥ Men vi lyckades somna om ganska fort och sen när klockan ringde var det inte lika roligt! Kanske skulle man gått upp 4?? Eller inte!

Onsdag var det nu och mitt i veckan... HELG!! Tänk att vara ledig i hela 4 dagar nu, det ska bli såå skönt!

Håller tummar & tår för en fin dag!
Ha det bäst!

Nutella & kesella citron

Då sitter man äntligen i soffan denna kväll. Har inte hittat hit innan... Hämtade kläder jag beställt till barnen och har provat, provat & provat, inte helt lätt med två övertrötta barn!

Min lille miniman har verkligen ingen rumpa att hänga upp kläder på, detär jätte svårt att hitta kläder till honom! Men nu har vi fyllt på sommargarderoben till dem bägge två så att de har så de klarar sig! Nu e det bara resten kvar =) Mamman & pappan har inga kläder...

Var på Eklöws efter jobbet och handlade, hittade en ny favorit! Kesella cirtus, till jordgubbar var INTE läbbigt!! Smakade lite nu ikväll efter kvällsrundan med Nett =) Kommer gå åt mycket i sommar till fruktsallad & nötter =) Me like!

                       

De här smaskiga sakerna står i mitt kylskåp =)


Mensmonstret hittade lite nutella i skåpet med så det bidde en stor sked =) Nu e monstret stillat och jag slappnar av i soffan... Brevid en grymt snarkande karl! Kan undra ifall han får ligga kvar här =) Hockeyn kom på och oj det var lite spännande så jag får nog ta mig en glutt...

                                                        

Ska sova i 500 km/h sen för att ladda alla batterier jag kan inför morgondagen!! Ska bli gottigt!! Sen är det helg & hoppas kanske på en god grillning imorgon! Kanske rev??

Sov gott mina vänner!!

Vänder fort!

God morgon!!

Har inte sovit som en Sessa precis, grubblat halva natten och gått igenom allt som måste göras på jobbet idag! Det kan vända fort, igår var jag ganska taggad men fick en kalldusch påp jobbet! Livet blir inte alltid som man tänkt...

Mina tankar går till en kollega som har det jobbigt just nu och blivit sjuk en längre tid! Håller alla tummar & tår för att hon ska bli bra snart!!

Idag blir det full rulle för att få ihop säcken, min student har bara två dagar kvar på sin praktik och vi ska ha avslutningssamtal idag. Imorgon väntar kvalitetstid...

Tur att jag går en kort dag idag, gårdagen var lite för tuff, 7-20! Ska hämta mina barn och sen blir det en eftermiddag med bara dem!! Njuta & mysa och hitta på något som vi gillar alla tre! Ledigheten kommer mycket lägligt just nu och det ska bli riktigt skönt att vara ledig hela familjen ett par dagar nu! Ser verkligen fram mot veckoslutet!

Regnet hänger i luften men det ser ganska skönt ut ute i alla fall, ska bli gött med en morogn promenad sen, kan behövas för att ladda batterierna!!

Ha en bra dag på er!

Måndag morgon!

God morogn mitt i blåsten!

Ser ut som jag kommer att flyga till jobbet!! Oj va det blåser!

En lååång dag framför mig idag så det e bara att bita ihop och ta dagen som den kommer. Hoppas att min vikarie kommer & att dagen går fort! Ikväll fortsätter vi med OUR-möte så jag slutar nte innan 8 =/ Men vi ska måla våra fina trolldegsbockar på jobbet idag och förhoppningsvis fortsätta med de barn som inte fått gjort... Mysigt!! Tror på en innedag i ateljén =)

Packat all mat för dagen, meducin mm...

Nu är det dax att klä barn & lämna halv 7 =(Tycker inte om att lämna såå tidigt men det är ju inte allt för ofta tack o lov! Måste hitta mina nycklar med =/ Har inte den blekaste var de kan vara... Oj!!!

Ha en bra dag på er!


Rosor, farmor & Gulasch

God eftermiddag på er!

Haft en alldels ypperligt härlig söndag idag!! Fick sovmorogn av min make =) Me like!! Sen fruskost som slutade i kaos, barnskrik & NEJ... Då var det skönt med en stärkande promenad!! Va riktigt skönt fast det blåste!

Jag fick nog en massa kall & uppfriskande luft på promenaden för när jag kom hem storstädade jag båda barnens rum så nu luktar det gott & dammet e väck =) Såå härligt!!

När min gubbe kom hem från sin fixarrunda låg det tre röda rosor på bordet! Älskar!!



Otroligt vackra ♥
Min man har överraskat lite då och då med rosor =) Lycka!!

Efter lunch med makaroner & köttbullar åkte vi hem för att hälsa på min gamla farmor!



Pappa &farmor kom och mötte oss vid parkeringen! Farmor blev mycket glatt överraskad!




Det blev fika på hembakta bullar och chokladbollar =) Det var jätte mycigt och jag tror att farmor blev mycket nöjd med sitt söndagsbesök!!

I eftermiddag har vi vart ute, Roger grejjar med bilen, jag i landen och barnen leker! Nu ska vi äta gulschen som stått & puttrat hela eftermiddagen på spisen!! Härligt!!

God söndag på er!


Chips & crousing i stan

Haft en lugn & skön lördag!
En tripp till mormor & morfar på förmiddagen. En snabb sväng in till stan, mormor, jag & barnen för att handla lite. Fick till och med köpt nytt dansk rågbröd =) Me like!
Korvgrillning, lördagsgodis & fika blev det ute hos mamma & pappa, massa snack och mys! Precis som det ska va!

Vi har tagit det som det kommer den här helgen med och det känns jätte skönt även om det är lite rastlöst oxå! Det blev pizza till middag med önskan av Ellioth =) Söta ungen! Va ganska gött och det var skönt att slippa laga mat för det hade jag egentligen ingen lust med.

Sen satte rastlösheten fart & vi beslutade att det fick bli en crousingrunda in till stan för eventuell glass men inget var öppet. Kan va en önskan om sammaren =) Kanske lite väl snabbt...
Men en tur till Solviken och hoppade på stenarna & kollade på vågorna. Sen spanade vi in lekplatsen vid polisen =) Ungarna älskade det, gungade i kompisgungan och körde tåg =) Äntligen är det ok för Lovis att leka där med... Hon har vart lite liten innan men nu funakar det perfekt! Snålblåst ända in på skinnet gjorde att vi inte stannade alltför länge till barnens förtret =/ Får bli en tur därom imorogn efter ett besök hos farmor ♥

Va gottigt med en varm kopp kaffe hos familjen Altesson kling innan vi damp ner i soffan och fram med chipset, salta pinnar & lite ostbågar från igår =) Jag & Ellioth sov över en timme på soffan på seneftermiddagen så vi planerar att vara uppe lääänge =/ Vet inte riktigt vad jag tycker om det just nu! Då var det superskönt, jag sover aldrig på soffan för att jag inte kan men idag kunde jag det!Hoppas jag kan sova inatt med!!

Står inför ett knepigt beslut... Ska kontakta läkaren på måndag och se hur f*n jag ska göra med min mage! Hade inte tagit imorses eftersom jag ätit en två veckors kur klart nu... Med en gång på förmiddagen satte det igång och eftersom jag ska äta vid behov så åkte det ju ner en tablett... Är det meningen att jag ska tryffla meducisn för jämnan eller?? Behöver nog lite hjälp med detta för det e stressande med...

Ne nu håller vi tummarna för att Sverige vinner hockyn mot Italien nu ikväll, just nu står det 4- 0 till  oss så vi hoppas ju såklart =) Hejja Hejja Hejja!!

Gonatten på er!

Äntligen fredag!!

God morgon på er!!

Det regnar INTE och det är just nu ett stort plus för mig =) Klockan ringde kvart över 5 men jag bara orkade inte ta mig ur sängen... Snoozade till halv! Sen var det bara att ge doggen mat för att sedan dra på sig kläder & ge sig ut på ett "Kalle" varv =/ Dödstrött och det kändes ju som om jag la mig nyss! Vart uppe två gånger, en med varje barn ocg avbruten sömn e ingen hit!

Mensverken från helvetet har innfunnit sig så nu e det bara att vänta på Stokholms blodbad =( Blir en IPREN nu till frukosten för att klara av jobbet känns det som! Men jag lär inte hinna tänka efter när jag väl kommit dit... Ingen vikarie =( Efter lunch är det jag och Rebecka & då hoppas jag på att det blir trolldegsbockar!! Tänk att nästa vecka är det sista veckan för miin student =( Ska bli riktigt tråkigt tycker jag för det har verkligen gett hur mycket som helst! Håller alla tummar & tår för att jag ska komma in på vfu.lärar utbildningen till hösten!

Ska se mig om efter nya jobb =) Hade vart riktigt roligt att förändra & förnya! Vi får väl se vad som händer & fötter men ser ni något får ni mer än gärna ge mig en hint =) Tacksam för lite help from my frends!!

Nu blir det frukost för min del och kaffe!! Vilket kan behövas =)
Ha en riktigt skön fredag & mys in helgen när ni kommit hem!!

Bullar & flätor

Torsdagen börjar lida mot sitt slut och det var ganska skönt att sjunka ner i soffan med en kopp kaffe nu! Har haft en stressig & hektisk dag på jobbet så det var skönt att det var en kort dag! Mycket att ta igen efter en vabb-period!

Haft världens underbaraste dag med mina ungar!! Vi tog det som det kom, regnet öste ner så ett besök på banken, eklöws, posten och sen hem för att äta mellanmål =) Matvraket till mamma insåg i eftermiddag varför det var såå knäppt på matkontot! mensen är i antågande så det var ju inte alls konstigt att man vart sugen typ heeela tiden =)

Igår var vi sugna på bullbak, men allt med bilar & krångel satte liksom käppar i hjulet för det. Idag var det inget som satte stopp för bak så då åkte bakassistenten fram och bullbaket var i full gång! Ungarna lekte och kollade på film under tiden de jäste...

Både Ellioth &Lovis var sugna på att baka och kavlarna åkte fram och de tyckte att det var superkul!!

    

Ellioth fick låna min stora kavel och provade alla möjliga sätt att dega och tyckte att det var roligt! Han fick göra allt själv, smörade och kletade =) Till hans stora lycka fick han välja vad han ville ha i, nutella!!



Massa smör, nutella & socker =) Kan tro attde är söta & goda!!



    

Lovis kämpade på allt var hon var värd... kavlade och hälde ut en massa socker i stora berg & kanel =)
Min bulle!!! Klart att man får göra själv =) Annars lär man sig ju inte...¨




Det var inte lätt att hälla med sockerstöaren... Det blev stora högar, men det var ju inga problem för de kan man bara kleta ut =)


    

Mmmm mumsigt!!

    

Premiärtände vår ljuvliga ljusstake!! Visst e den vacker!!

Mamman här har börjat träna på att göra inbakade flätor på min dotter =) Den ena blev faktiskt riktigt bra!! Riktigt roligt och Lovis satt ganska still i morses!!

Hade turen att ge mig ut på en skön promenad mellan skurarna. Vi tog slingan och lyssnade till fåglarnas kvitter, kände doften av vårregn och jag njöt i fulla drag!! Zelma tyckte nog med att det varganska skönt!!

Nu blir det bara slapp i soffan, kaffe, nybakade bullar & mys med min gubbe! Sen kommer veckans höjdpunkt, Revenge!!

Ha det bäst!

Friska igen

God morgon!!

Torsdag morogn och jag känner mig ganska ok faktiskt!! Det är inte helt fel =)
Hade en Nisse som tyckte att han skulle gå upp klockan 5!!! Jösses tänk om man varutvilad klockan 5, då hade det vart nemas problemas =) Inte somnade han om heller!! Låg & vred & vände på sig ända till 6... Sen tassade han upp och satte på tv:n. Min lilla Loppa kom upp nu men hon somnade inte förän närmare 23... Suck va hon var billig igårkväll... Hon körde heeela registret och man kunde inte annat än att småle! Sjöng alla sånger hon kunde, pärlade och pratade oavbrutet! Söta unge!!

Bilen åkte igår så nu e det ett problem mindre! Känns skönt! Idag e min röda inne på verkstad och jag hoppas verkligen att de hittar vad felet var och att det inte kommer att kosta skjortan! Det e ju Tovkes vi talar om och de e ju inte kända för att vara billiga precis! Så håll alla tummar & tår!

Idag ska vi premiärköra Golfen =) Ska bli kul att se va den lille rackaren går för! Ellioth tycker att det är spännande i alla fall!

Efter jobbet har jag lite ärenden att göra... En sväng till Eklöws bland annat och vem vet om det blir några bullar bakade idag? Hade ju inte vart helt fel! Vi får väl se, kanske e helt död efter en dag på jobbet?? Eller full i fart?? Ska förhoppningsvis göra lite trolldeg idag och tillverka lite bockar med våra små trollbarn! Ska faktiskt bli riktigt kul att komma tillbaka till jobbet!!

Nu blir det en sväng med Zelma, påklädningaav barn & lämning av barn innan jag kör till jobbet =)
Ha en bra dag med er!

Mormormys!

Det har minst sagt vart en händelserik dag... Vi blev sugna på att baka bullar och skulle åka till affären men bilen ville inte starta så vi gick iin igen lite småsura...

När Roger var hemmom och testade att starta så var det nemas problemas... Åh va trött man blev! Men vi bestämd att då testar vi och åker till afären. Sagt &gjort på med kläderna igen och iväg. Men då vill bilen inte starta =( Provade föera gånger innan den startade. En tur om verkstan där vi mötte upp med Roger & Rikard. En jädrans massa felkoder så imorogn blir det Toveks då de trodde att det var styrdonet...

Trötta och irriterade åkte vi och handlade och när vi kom hem ringd vi till mormor! Hon hade precis slutat och kom gärna hit! Det blev fika och kaffe! Sen mys i soffan med sagoläsning! Prcis vad vi behövde!!







Nu ska vi nog orka med eftermiddagen =) Lunchen blev fika & spagetti & köttfärssås blir det till middag ikväll när min gubbe kommer hem!! Killen från malmö kommer upp för att kolla på den svarta =) En otursdag kan kanske bli en turdag...

God morgon!!

Inget roligt väder idag utanför fönstret och jag drar mig för att klä på mig och ge mig ut med Zelma, två barn och mig själv =)

Ellioth ville vara hemma från förskolan idag så vi bestämde att detfår bli en mysdag inne! Jag känner mig mycket bättre idag och siktar på attgå och jobba imorgon! Lovis leker för fulle med Ellioth och e på ganska bra humör så det ska nog inte vara några problem för henne att gå imorgon heller =)

Till fruskosten kokade vi ägg till allas förtjusning! Det är vaninnigt gott med ägg och de mättar otroligt bra!



    

Mina små busfrön mitt i frukosten ♥

Tvätten är vikt och inlagd i garderoberna... Påsar mm står klart för att åka upp på vinden med avlagda kläder så nu gapar barnens garberober ganska tomma =/ Shit va de vuxit och ooops det e vist en sommar på G med allt vad det innebär... Min garderob ska vi inte tala om men den får allt fyllas på till nästa månad =) Då e det mammans tur om inget annat oförusett faller på =)

Nä nu kanske man skulle städa toaletten... Äntligen har orken kommit tillbaka!!!


Nya tillskottet

Så där då var bilköpet klart och vår nya lilla pärla står på parkeringen =)



Då var vi ägare till 2 st Volkswagen =)



Här e min röda fara =)

Håller tummar & tår för att den svarta får en ny ägare imorgon!!



Det blev pannkakaor till kvällsmat på Johns otroligt goda ägg!! Det är verkligen skillnad på ägg & ägg!! Det sa slurp och sen varde slut =) Ellioth var överlycklig men orkade bara två... Han brukar äta typ det dubbla? Han hostar som tusan och ville gå och lägga sig tidigt! Oj oj oj det osar skumt i mammans öron! Hoppas hoppas att det inte blir värre. Min Ellioth ska nog få vara hemma imorgon med oss och vila & mysa!!

Snart blir det natten för mamman som inte e helt ok... Natti natti!


Längtar...

...tills min gubbe kommer hem =) Då blir jag glad!

Det e inget kuligt att ligga i soffan mera!! Ellioth är hemma nu så då e det lite mer liv i luckan och han bygger med järnvägen i vardagsrummet... Det bråkas lite barnen emellan precis som det ska göras med syskon =/ E det inte den ena så e det den andra...

Lovis leker lite nu i alla fall och det e lite lugnt på hennes rum. Hon har fortfarande feber och e allmänt kinkig! Tål INGENTING!! Hon har inte sovit lika bra idag så det blir förhoppningsvis en tidig sänggång för hennes del! Men vi har myst & slappat hela dagen i soffan ♥

Nu e min gubbe på G till Götlaborg med Klingen för att hämta hem hans nya bil =) En pappa som ett barn på julafton!! Ska bli riktigt roligt att se vad det blev när han kommer hem!! Men jag litar på honom ända till det där lilla med om det e rökt i den... Han känner inte det lika tydligt som jag gör... Håller alla tummar & tår för att den e OK!

Sitter och funderar på vad man ska hitta på till kvällsmat idag... Är sugen på pannkaka och sylt men jag har inte så mycket hemma för det så det får la vara... Orkar inte ge mig ut med tvp barn & handla det så jag får nog skrynkla ihop invånarna en trappa upp så vi får kommit på nege annat =) En megafösrkyld mamma e inget kuligt med två kids hemma... URK förlåt för mitt gnäll... Ska skaffat mig bättre ork och mindra gnäll till imorogn =)

Ha det bäst!!

Suck!!

Åh jag gillar inte att vara förskyld!!! Lovis e inget rolig och mamman e inget rolig!! Har haft en pissnatt och spenderat den på soffan...

Jag vill vara frisk men det kanske bara är attrekänna att så inte e fallet!! Ska vänta en stubd till och känna efter...sen blir det till att ringa jobbet och säga hur det blir imorgon =(

Håll alla tummar & tår för mig... pleace!!

Vabbdag

Goddagens på er!!

Då var man hemma från jobbet med en lite förskyld Lovis! Hon har hostat och hostat och hostat halva natten, vällingen kom upp i hallen igår och missade precis den nya tapeten =) Lite tur ska man ju ha!! Bisolvonen från apotek Lomvägen 6 gjorde susen och hjälpte henne ganska mycket i natt. Vi har väl dock inte sovit som Sessor men bättre än inget alls.

Vi lämnade storebror på Solkulla, han med förskyld men utan feber och full i 17 och skulle minsann göra ALLT han kunde för att retas med sin febriga lillasyster =( Kan säga att det är lugnt & skönt här hemma och min lilla höna gick och la sig i brossans zackosäck och somnade innan 11 när mamman stod i duschen och hon sover ännu. Då e man inget bra när man heter Lovis!

Planerar att koka lite makaroner samt kokekorv till hennes lunch idag, jag har ju min matlåda jag skulle haft till jobbet idag =)   


Måste ju bara visa bilder på inköpet från igår =)
Här är barnens nya snygga skaljackor!! Känns skönt att de har så de klarar sig =)

 

Till min lycka låg Lovis mössa på hennes plats idag =) Så nu har hon 2 ♥

Blir en fika på Nygatan 11 i eftermiddag för att fira Herman som fyller 4 år idag!! Grattis till den stora killen!! Tänk va tiden går fort!!

Nu blir det till att hänga upp dagens skörd vad det gäller tvätt... Andra maskinen idag. Blir nog ingen vidare promenad idag, mamman har med ont i halsen och känner mig allt lite vissen =( Långdragen förskylning men jag hoppas innerligt att vi e bra på onsdag!! Då ska jag och min student in på möte i den stora staden =) Modersmålsnätverk =) Tycker att det är såå roligt och det ska bli såå spännande att få vara med på ett större nätverk, har ju aldrig vart med på det!!

Min gunne är som ett barn på julafton idag =) Han ska kolla på en ny bil idag i Göteborget!! Har en spekulant som kommer och tittar på den svarta passaten med idag!! Spännadne!! Det kommer nog bli mest jag som kommer att ha golfen då den e billigare att köra och den röda passaten

Ha en fortsatt skön måndag!!

Lycka!

Lycka är att ha hela sin familj hemma ♥

Var inne & släckte lampan hos min miniman och pussade på honom, såå underbart att se sin lille gosse ligga & snusa i säng! Så trygg & sover såå gottigt!!

Min lilla Loppa somnade gott i min famn efter att ha druckit sin "lälling"... "Backa" har bytt namn nu, känns nästan lite sorgligt! Älskar alla dessa underbara ord som min dotter undersöker! Nu har jag stoppat om henne i sin säng där hon sover gott mellan hostnigarna =( Elaka förskylning!

Min stora kille sitter i köket och myser med sin dator &en stoor godispåse =) Han har vart på äventyr i stan med ett par kompisar och kom hem för någon timma sedan! Är såå förundrad över hur relationen förändrats till det bättre, hur vi kan prata och hur härligt det känns att få hem honom! Ellioth & Lovis springer och möter honom med världens kramar!! Min Avin!! ropar Lovis nu och Min Alvin!! ropar Ellioth. Det syns i Alvins ögon hur lycklig han med blir när de kramar honom!

Det är LYCKA!! Har de tre vackraste, finaste & underbaraste barnen i hela världen!! Har dem hemma hos mig ♥

Jag & min älskling har hamnat på soffan med godis & lite chips till Runaway bride =) Det kallar jag mys! Inga måsten, ingen tid, ingen klocka utan bara lugnt & skönt! Det känns såå underbart! Detta var precis vad vi vehövde denna helgen och vi laddar alla batterier för fulla muggar och det känns nästan ok med en lång & tuff vecka framför sig! Hade glömt hur sköna helgerna kan vara och hur mycket man får gjort fast man inte gör någonting =) Nästan lite magiskt!

En stoor gul måne tittarfram bakom träden och den är alldels enorm denna kväll! Den lyser och är alldels klotrund =/ Hade ont av den i natt men har en stark känsla av att det bara var förnamnet... Inget motfullmånen denna natt! Men det gör inget, har inget måste att jag måste sova! Ska ju inte gå upp i ottan och ha ett fullspeckat schema =) Ha ha där fick den gubben!!

Ni får sova så gott ni som kan & som inte har ont av gubben i månen! Ni andra får vila gottigt i era sängar och stressa inte upp er för att ni måste sova, det e söndag i morogn och vi e lediga heeela dagen!!
Mitt hjärta brevis mig i soffan snarkar redan och han verkar inte ha särskillt ont av gubben utanför fönstret =)
Natti natti!


Det blåser i träa idag

God dagens på er!

Jisses va det svajjar i träa idag... När jag gick morognrundan blåste det ordentligt och jorden på de nysådda åkrarna flög runt i stora virvlar! Men solan var ramma och är fortfarande så jag ska nog passa på att ge mig ut en vända till idag bara för att jag kan!

En ledig lördag har vi och det har vi inte haft sen i början på mars! Inte konstigt att man blir stressas av allt runt omkring sig!

Vi staratade dagen med låångfrukost, ägg & rostat bröd e ju inte fel =) Sen en promenad på det innan vi lämnade vår Ellioth på barnkalas hos Herman! Ellioth hade längtat lääänge och var helvispig hela morgonen! Nu verkar det har lugnat ner sig något och de kollar på film och slukar gosispåsarna =)

Resten av familjen åkte till falkenberg för att kolla in en eventuell bil till Roger... Han e grymt trött på gamla bilar och inser att han inte orkar ligga i agaraget halva nätterna bara för att det ska fungera! Vi har nu beslutat att det får bli en lite bättre bil till honom, det är det verkligen värt! Funderar på en nyare golf som vi kan använda båda två med gott utrymme i bagagaet =) Hoppas vi hittar en som e OK!!

När vi ändå var där blev det en sväng om blomsterlandet och inhandlade en kryapådig bukett till Lena ♥ Sen åkte vi dit och hälsade på! Åh vad det gör ont i mitt hjärta att en pigg & glad människa med ett stort & varmt hjärta ska bli såå sjuk! Trodde väl aldrig att det var såå illa! Åh Lena vad vi tänker på dig!! Alla styrkekramar i vädlden och krya på dig!! Lena fick en underbar Lovis - dos med kram & puss!!

Nu har vi hämtat hem sonen och hamnat på soffan till Djungelboken och ungarna e godisberusade och pappan har fått sova middag en stund =) Mamman ska nu se om Lovisen kan slumra en stund i min famn och suga i mig lite Lovis baciller!!

Kvällen blir lugner med lite god mat, godis och en massa mys i soffan med la familia!! Har verkligen haft en jätte mysig dag och vi har tagit det som det kommer! Underbart att  varaute & åka och sitta och snacka i bilen om ditt & datt!! Imorgon styr vi kosan mot andra mål, kanske en bil, kanske Kungsmässan för att inhandla en jacka till vår lilla Sessa! Den blev fulll av mossa igår och det gick inte ens att damsuga bort det =/


Härliga fredag

Ett glass vitt till grillad kyckling e inte fel!
Känns såå härligt att fira fredag tillsammans med familjen!

Roger e förskyld sm katten och ligger på soffan och sover middag!
Det blir en lugn & härlig fredag!

Haft en mysig fredag tillsammans med barnen och ikväll blir det tv och soffhäng!
Barnen leker för fullt & provar de nya sandalerna, solhattarna!
Härligt att se lyckan i deras ögon för lite nya saker!

Ha de bäst!!
KRAM


5- års kontroll

Godagens =)

Fy va man blir bortskämd med fint väder... Har ju vart kanonväder i ett par dagar nu och så är det superkallt idag! Nu på eftermiddagen har det börjat blåsa upp ordentligt! Är mycket glad för att jag han med en strängenrunda på morgonen innan kylan infann sig! Det var superskönt att gå på morgonen!!

Har vart en ganska fartfylld men mysig dag. Har hunnit med en hel del och snart är vi på G upp till Carro och hennes troll! Ellioth vart superbesviken när Herman inte var hemma! Meningen var att vi skulle vart där på en fika =( Men det blir mysigt med en lekstund hos Carro med!!

En tur om bvc för 5-års kontroll stod det på schemat för dagen! Spännande! Det gick jätte bra, Ellioth gjorde dethan blev tillsagd att göra och gjorde så gott han kunde! Hoppningen på ett ben var det lite si så där med så det skulle vi öva på.... Blir lite trött på deras kontroller! Va i hela friden gör det om man kan hoppa på ett ben eller inte vid just 5 år?? Nåja han klarade resten av besiktningen.

Är jätte stolt över honom då han gjortenorma framsteg på mycket så det spelar ingen större roll vad de säger, för mig e han bäst i alla fall ♥

En tur om apoteket så nu har vi fyllt på de förrådet med... Om jobbet åkte vi med på vägen hemmom innan vi tyggade makaroner & köttbullar! Massa god sallad gör det till en gourmemiddag =)

Ganska nöjd med vår lediga dag, tömt tvättkorgen och diskmaskinen går igen =) Ska ta mig en vals med snabeldraken med så e det helg sen!!

Igår hamnade vi på Gekås, jag, Nett & mina troll. Det blev gummistövlar, regnkläder, sandaler och lite annatsmått & gott! Känns såå skönt att barnen har kläder så de kan vara med på allt på förskolan! Det e liksom ett måste!! Nu e det bara resten av sommarkläderna och ett par jackor som fattas men man kan inte köpa allt på en gång! Min garderob e grymtfattig på kläder jag VILL ha! Ska fylla på den med när jag har tid & råd =) Alltid problemas med det där med pengar, de räckr tyvär inte till allt man vill ha =(

Nä nu blir detin i bilen igen om en stund så mina troll får leka lite! Kvällen ska spenderas hemma med familjen, mys & god mat! Första helgen utan planer och det ska bara tas det som det kommr och inga måsten!! Bara lugn & ro med la familia!!


Stättared

 "1:a maj välkommen till vår byggd igen"

Tänk att det verkligen är 1:a maj... redan! Fattar inte hur det gick till =)
Tiden rasar fram och man hinner knappt med alls!

Det har vartalldeles underbart väder denna majdag och dethar familjen Stehnson utnyttjat till fullo =)
Promenaden på morgonen var en perfekt start på dagen för mamman & Loppan somnade gott!
Jag sprang nästan halva vägen tillbaka och det kändes urskönt!

På vägen ringde Carro och undrade om vi ville hänga på till Stättared!!
Japp klart vi ville så det var bara attbege sig hem, duscha, packa handla och iväg =)
En perfekt dag för en familjeutflyckt i goda vänners slag!!
Barnen lekte, kollade på djuren och vi vuxna snackde massa skit =) Hade supertrevligt!!

Det blev korvgrillning och kaffe med fika till!! MUMS!!

 

En liten Loppa och en liten Emma på upptäcktsfärd =)




På promenad genom skogen =)



En liten Loppa som vägrar hålla handen ute vid vägen får åka pappataxi...
Arg som ett bi!!




Ellioth har plockat blommor till som mamma ♥

 

Mums va det var gottigt med korv med bröd, barnen satt som små ljus!



Godingar på picknick!


  

Mitt hjärta och Patrik som grillar!




En fruktansvärd bild på mig tagen av mitt hjärta... Men han orkade inte kolla hur det blev =/
Men ett bildbevis på att den här mamman var oxå och majjade på Strättared idag!!

Ha en fortsatt trevlig första maj!


Valborg!

Åh det blev en riktigt härlig valborg för familjen Stehnson igår!!
Efter jobbet åkte vi hem till mamma & pappa för att grilla ♥



Jag, mamma & Lovis tog oss en promenad för att rasta Zelma och för att titta på lammen!
Såå sööta de var! Lovis va lite skraj för dem så hon ville minsan inte gå nära...



När vi kom tillbaka möttes vi av den här underbara synen! 

 

Fort gick det och mina hjärtan var mycket nöjda med deras lilla utflykt!!

Vi tog en sväng i trädgården och letade vårtecken!
Det fanns ganska många faktiskt och musöronen på träden har kommit bra mycket längre än hemma i Veddige... Lustigt att det skiljer sig så vart vi bor =)

Vi hittade pärlhyacint och den älskar jag! Tyckte att det var extra rolig när jag var liten för den var så rolig att dra av alla blommor på =/ Hm kanske inte det man bör göra...

 

 

Påskliljor & hyacinter... Påsk & jul =)
Men de doftar otroligt gott!!


 

Flaggan i topp till dagsen i ära och för att fira Konungens födelsedag!!




Upp i en trygg famn och gosa lite med morfar!!
MONTCHJA säger Lovis =)




Lite mormorgos måste man ju oxå ha ♥

I trädgården fick vi se något nytt!!
Det var premiärturen med morfars gräsklippare!!

Detär såå fantastiskt roligt och helt underbart att se Ellioth och hur han har blivit modogare, nyfiknare och tycker att det är spännande och VÅGAR testa på nya saker!!

 

Han satt i Rogers knä och styrde alldeels själv =)




En valborgseld blev det oxå!!
Idag blir det tvättning av kläder för de sitter i dem med =)

Ellioth slängde massa ved i elden och tyckte att det var super att gå där nere & tomta med pappa & morfar!!
Spännande att få vara med och grejja!!

Det blev grillat kött & potatisgratäng med en underbar sallad till middag.
Sen gjorde vi jordgubbs &rabarberpaj till efterrätt.

Sen stog magen i fyra hörn och klockan hade sprungit iväg, vi var alla ganska trötta och mycket nöjda så vi styrde kosan hemåt mot Veddige och soffan... Trodde jag!
Nä Lovis vaknade så det var bara att fixa en vällningflaska till min lilla Loppa och krypa ner i mammas säng och somnade gottigt både hon & jag!

Uppe med tuppen, Lovis väkte mig vid kvart över 6 men vi låg och mös i sängen en stund innan vi orkade traska upp &starta kaffekokaren och då var en liten Nisse med vaken!
Bilar 2 åkte på och jag hamnade här...

Starx blir det frukost och sen en Zelmapromenad!
Det ser ut att bli en fin dag och de har utlovat 20 grader... Vi får väl se vad det blir.
Hade plander på Gekås men det får vänta till torsdag med Nett & Vilja ♥
Idag blir det en familjedag och vem vet vart vi hamnar idag...


RSS 2.0