5- års kontroll

Godagens =)

Fy va man blir bortskämd med fint väder... Har ju vart kanonväder i ett par dagar nu och så är det superkallt idag! Nu på eftermiddagen har det börjat blåsa upp ordentligt! Är mycket glad för att jag han med en strängenrunda på morgonen innan kylan infann sig! Det var superskönt att gå på morgonen!!

Har vart en ganska fartfylld men mysig dag. Har hunnit med en hel del och snart är vi på G upp till Carro och hennes troll! Ellioth vart superbesviken när Herman inte var hemma! Meningen var att vi skulle vart där på en fika =( Men det blir mysigt med en lekstund hos Carro med!!

En tur om bvc för 5-års kontroll stod det på schemat för dagen! Spännande! Det gick jätte bra, Ellioth gjorde dethan blev tillsagd att göra och gjorde så gott han kunde! Hoppningen på ett ben var det lite si så där med så det skulle vi öva på.... Blir lite trött på deras kontroller! Va i hela friden gör det om man kan hoppa på ett ben eller inte vid just 5 år?? Nåja han klarade resten av besiktningen.

Är jätte stolt över honom då han gjortenorma framsteg på mycket så det spelar ingen större roll vad de säger, för mig e han bäst i alla fall ♥

En tur om apoteket så nu har vi fyllt på de förrådet med... Om jobbet åkte vi med på vägen hemmom innan vi tyggade makaroner & köttbullar! Massa god sallad gör det till en gourmemiddag =)

Ganska nöjd med vår lediga dag, tömt tvättkorgen och diskmaskinen går igen =) Ska ta mig en vals med snabeldraken med så e det helg sen!!

Igår hamnade vi på Gekås, jag, Nett & mina troll. Det blev gummistövlar, regnkläder, sandaler och lite annatsmått & gott! Känns såå skönt att barnen har kläder så de kan vara med på allt på förskolan! Det e liksom ett måste!! Nu e det bara resten av sommarkläderna och ett par jackor som fattas men man kan inte köpa allt på en gång! Min garderob e grymtfattig på kläder jag VILL ha! Ska fylla på den med när jag har tid & råd =) Alltid problemas med det där med pengar, de räckr tyvär inte till allt man vill ha =(

Nä nu blir detin i bilen igen om en stund så mina troll får leka lite! Kvällen ska spenderas hemma med familjen, mys & god mat! Första helgen utan planer och det ska bara tas det som det kommr och inga måsten!! Bara lugn & ro med la familia!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0