Beslutsångest...

God morgon!

Blev lite sovmorogn idag med =) Barnen vaknade ju tidigt såklart men Roger skulle upp tidigt för att åka till Toveks för att visa sin golf... Rost på en 4 år gammal bil =/ Men det löser sig, garantin går ju in.

Vi hade världens mysdag igår! Tog morgonen som den kom, åt frukost, gick på promenad och landade i soffan medans vi planderade vad vi skulle göra! Packade in oss i bilen & åkte till stan och åkte runt och tittade på utemöbler... Vilken djungel! Finns hur mycket som helst & det e bara plånboken som sätter stopp!

Vi har en del krav, det måste vara underhållsfritt, tåla att stå ute tup alltid då vi inte har någonstans att förvara dem... Inget tak heller för den delen! Nu e det så att vi hittat ett bord, stolar & dynor på Jysk som vi gillar, måste kolla in dem en gång till bara. Stolarna var fuskrotting och superfina, bordet gick att förlänga men ska man se det ur olika perspektiv så tror jag inte att det kommer att hålla i evigheter...
Sen åkte vi till Svensson igen och de är bättre, tror jag. Bordet e helt och vi hittade tillslut en stol vi gillade och som inte var svindyr... Den stolen vi helst ville ha var ju den som var till bordet men den var oxå dyrast... Såklart!

Vi bestämde att det här måste vi suga på ett tag, till nästa helg i alla fall. Men finns de inte kvar tar det ett halvår att få hem... Då e det något försent =)

Vi tog en tur om Rogers syster Camilla för attkika in hennes & Vitalys nya hus. Tyvär skulle hon åka o jobba men vi tog oss en kopp kaffe och tjötade lite med Vitaly =)




Vitaly & Camilla har nyss vart i Ryssland och där köpte de en present till oss! Den här dockan har sitt ursprung i Ryssland och helt ljuvlig!! Tack snälla!!


 In i bilen igen och vidare till Rogers andra systeri falkenberg, Jessica! Där stannade vi lite längre, ungarna rasade av sig med Casper, kusinen och det var ju jätte roligt!!

Tröttare begav vi oss hem för att laga mat, lägga barn och fixa lite. Dagen bara rusade förbi och innan vi viste ordet av var det kväll! Barnen sov naturligtvis i bilen hem så någon tidig läggdags blev det INTE! Vi hamnade i soffan till Notting Hill, en underbar gammal klassiker =)



Fredag...
Helt underbart att vara ledig allesammans!! Idag åkte vi in till stan för att Roger behövde nya jeans! Insåg att det var ett tag sedan han köpte byxor till sig! Han hade inte köpt byxor sen 2009!!! Billig i drift =) Två par blev det, en tunika till mig, en blixten t-shirt till Ellioth och kjol, klänning & tunika till Loppan... Varför är det såå mycket lättare att hitta till tjejer??? Fick verkligen leta till Ellioth!! Tyvär fanns det inte i fler färger i hans storlek, annars hade det blivit två till!

Lunch dax & en tur till Blå dörren, det var inte läbbigt =) Ungarna skötte sig bra och det har vart helt ok! Lite mycket folk för både min & Rogers skull för att våga släppa kidsen. man blir lite nojjog och de kommer ju bort på ingenting =( Ellioth får panik när han inte ser oss men ändå är köttbullarna i hans öron stooora!!

På vägen hem blev det en ny bilstol till Ellioth =) Nice!! Nu kan vi ta vilken bil vi vill, utan att tänka och utan att byta stolar... 

Det blev en britax, vi fick oss en smärre chock när vi såg priserna på bältesstolarna... Den jag sett såldes inte på babyhuset längre så det var ju bara att välja bland utbudet som fanns. De kostade från 895:- till 2295:-... Kan ju säga att vi tog den billigare varrianten... Besafe som kostade mest var en gigantisk kolloss som hade minskat platsen i mitten till noll.... Alvin ska ju med få plats!!


 

Känns som ett bra köp!! Det är viktigt att barnen sitter säkert och enligt lag ska de sitta i en sån här till de är 135 cm långa och det är ett tag till dess =) Ellioth landade på 111 cm på hans 5-års kontroll!!

Väl hemma i lugnets vrå sover Lovis ute i vagnen och Ellioth äter lakritsströssen han fick från faster Jessan igår =) Nöjda med vår fredag & planerna inför kvällen är grillad fläskfile, ett glas rött & mys med la familia!!

Ha en forsatt trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0