Friska igen

God morgon!!

Torsdag morogn och jag känner mig ganska ok faktiskt!! Det är inte helt fel =)
Hade en Nisse som tyckte att han skulle gå upp klockan 5!!! Jösses tänk om man varutvilad klockan 5, då hade det vart nemas problemas =) Inte somnade han om heller!! Låg & vred & vände på sig ända till 6... Sen tassade han upp och satte på tv:n. Min lilla Loppa kom upp nu men hon somnade inte förän närmare 23... Suck va hon var billig igårkväll... Hon körde heeela registret och man kunde inte annat än att småle! Sjöng alla sånger hon kunde, pärlade och pratade oavbrutet! Söta unge!!

Bilen åkte igår så nu e det ett problem mindre! Känns skönt! Idag e min röda inne på verkstad och jag hoppas verkligen att de hittar vad felet var och att det inte kommer att kosta skjortan! Det e ju Tovkes vi talar om och de e ju inte kända för att vara billiga precis! Så håll alla tummar & tår!

Idag ska vi premiärköra Golfen =) Ska bli kul att se va den lille rackaren går för! Ellioth tycker att det är spännande i alla fall!

Efter jobbet har jag lite ärenden att göra... En sväng till Eklöws bland annat och vem vet om det blir några bullar bakade idag? Hade ju inte vart helt fel! Vi får väl se, kanske e helt död efter en dag på jobbet?? Eller full i fart?? Ska förhoppningsvis göra lite trolldeg idag och tillverka lite bockar med våra små trollbarn! Ska faktiskt bli riktigt kul att komma tillbaka till jobbet!!

Nu blir det en sväng med Zelma, påklädningaav barn & lämning av barn innan jag kör till jobbet =)
Ha en bra dag med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0