Invigning!!

Igår blev det en ny grill inköpt till Lomvägen =) Vi har överlagt mycket om en ny grill & nya utemöbler som ni vet... Igår tvättade mina barn utemöblerna & vi tyckte att de får banne mig hänga med ett tag till! Men en ny grill måste vi ha!! Här e familjen som ÄLSKAR att grilla, skulle nästan kunna grilla 7 dagar i veckan... Kanske inte riktigt men nästan!! Är det fint väder så suger det i grilltarmen =))

Det blev en tur till Karlssons för att inhandla grill och sen var det full rulle =) Rikard & Roger mekade ihop den på altanen och vi andra kollade på =)

Mamma & pappa kom ut för lite barngos och en kopp kaffe ♥ Barnen tjöt av lycka när de såg dem komma!! LYCKA!! Men man måste ju fylla på batterierna när det går lite föör lång tid emellan!!

Grillen blev inkörd & maten blev grillad av mästerkocken på Lomvägen ♥





Det blev en riktigt mysig kväll!!

Sen blev det inte riktigt som jag hade tänkt det... Jag hade inte fått min höna att sova på hela dagen och det fixade hon själv i soffan under grillbygget, en lite powernap! Den höll henne i farten ända tills halv ett!!! Jag var nästan död efter att vart uppe med tuppen =(

Men som tur var fick jag mig lite sovmorgon idag, till halv 8! Då tassade Ellioth upp & lillan kom upp nu! Kaffet puttrar & strax blir det frukost! Sen ska man nog vara vaken och piggelin!!

Ser ut att bli en lika härlig dag idag!! Ha en härlig dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0