Superhelg!!

God morgon på er!!

Har tyvärr inte haft tid till att blogga på hela helgen =) Har haft fullt upp och lite till men mycket roligt fullt upp!!

Fredagskvällen fortlöpte med after work med tjejerna på jobbet och det blev en mycket lyckad kväll på stan =) Precis vad vi behövde!! Har vart mycket intensivt på jobbet nu och det ligger mycket framför oxå som inte e gjort ännu. Utvecklingssamtal, idag är det utvärderingsdag i stan, och mycket mycket mera!

Lördagen blev det födelsedagsfirande för mig! Mycket mysigt och tillsammans med de bästa ♥ Vi var i stan på dagen och inhandlade det till kvällen. Sen blev det grillparty och Eurovision för hela slanten! Hur mysigt som helst!! Det var skithäftigt att Loreen vann och det ska bli jätte spännande att se hur det avlöver nästa år!! 

Make & barn kom in på morgonkvisten med ett stort paket =) Ett par bungu pump!! Så nu go vänner ska det ut & gå med mina nyvunna vänner =) Provade i söndags kvälll men det var INTE lätt... Men det ska säkert gå fint om lite övning!! 

Morsdag firades med en promenad hela familjen och hund till Karssons för att äta glass & inhandla blommor! Vagnarna blev mycket dekorerade med blomster som sedan planterades =) En glad mamma!!

Roger fick filat på sin solfim på bilen, duktig man jag har =) Vi fick ätit hembakad jordgubbstårta med Sofie & Robban som kom med en underbar orcide =)

Kvällen avnjöts med stek ute i näs för att fira världens bästa mamma ♥

Nu blir det ut i ruskvädret för att lämna barn!! Sen vidare mot the city =)
Ha en bra dag!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0