Himla Förskylning!

Varför kan det inte vara slut snart?? Känns som om jag vart förskyld i en månad nu och det vill inte ge med sig! Känner jag mig bättre ena dagen så e  det skit nästa!! Suck!
 
Går här och tittar på allt jag borde ta tag i! Men jag finner ingen rigktig goo till att komma igång =( Ena stunden har jag lust att möblera om i sovrummet...Elliothts rum men har ingen ork eller så kommer jag inte på en bra lösning! Ellioth vill inte osva i sitt rum, kommer in VARJE natt och mamma sådde ett frö i min hjärna härom dagen då vi pratade! Vi pratade om energier och att hans säng kanske stod fel... Men hur i all världen ska jag få till det bra i det rummet då, kan inte ta bort så mycket och det finns liksom ingen plats! Åh va jag blir frustrerad!
 
Pluggandet går inte bra, satte mig i morses men kom inte i gång alls! Huvudet känns som ett getingbo och  jag vet inte hur jag ska formulera mig och få ut alla tankar som snurrar runt! Hade nog behövt att sitta själv! Får kanske bli ikväll! Håller tummar och tår för att mina kids somnar tidigt! Ska upp tidigt imorgon med så det får inte bli sent!
 
Börjar komma in i lite julfeeling och har lust att sätta upp julgardiner och stakar redan... Men får väl holla mig till veckan! Har städning som ehövs först så det kanske bara e att tat tag i det =) Hm... Får fundera på det en stund till =)
 
Tuff vecka, långa dagar framför mig och mycket att göra...
 
Ne det får bli en bra film med mina kids en stund så kanske jag tar tag i något sen... Eller vad tror ni?? Ha en fortsatt trevlig söndag! Kraaam

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hoppas du blir bättre snart! Krya på dig! :)

2012-11-26 @ 14:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0