Högvinst!!

YES!!
Måste säga att det känns som om vi dragit den högsta vinsten idag efter Rogers läkarbesök!! Äntligen har vi lite medvind! Inget större ingrepp blir det och ingen lång jobbig rehabtid på det... Tänk att det var såå enkellt att lösa smärtan bara man vet vart den kommer från! En nervskada i ärret, en titanbit som ligger och klämmer och nöter på nerven... Enkelt förklarat men kort och gott ska titanplattan bort och ärret ska göras om och en rehabtid på en vecka =) Min darlig kan börja jobba om två veckor i väntan på op! Senan som är av är inte hela världen coh det kan inte bli värre eftersom den inte orsakar smärtan!!
 
Idag hos läkaren la Sven en bedövning i ärret och min man kunde göra armhävningar som han inte gjort på 5 år!!! En ofattbar känsla ♥ Att han dessutom kunde börja jobba var ju ett jätteplus! Det var länge sedan jag kom hem till en såå lyckig gubbe och det värmer mer än något annat!!
 
Det är synd att det är såå långa väntetider och att han fått vänta såå länge på en läkartid för att hitta felet... Hittils har man ju inte vågat belasta då man inte vetet vad det kan skada!
 
Damp ner i soffan ganska trött efter Apt men det spelar egentligen ingen större roll i sammanhanget =) Hade två speedade barn som överöste mig med kramar & pussar! Såå underbart att komma hem till!! Mina älskade ungar!! Lovis deckade i Ellioths soffa till Pippi nu men Ellioth är klarvaken... Hm undrar hur länge han hade tänkt vara uppe... Ingen större ide att tjata på honom att lägga sig när man bara ligger och snurrar, inget posititv precis... Nåja vi har sovmorogn imorgon och det blir frukost hemma, ägg tror jag! Det e lite vardagslyx som man kan unna sig!!
 
Ha det bäst!!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Härliga nyheter för er, håller alla tummar för Roger nu! Skönt att få veta vad som är fel och att det kan åtgärdas! :-)

Svar: Ja det e helt underbart!! Känns att man börjar få tillbaka sin gubbe =) idag har han pressat sig & städat, puttsat fönstren och det håller i sig =) Äntligen!!
Familjen Stehnson

2012-11-15 @ 16:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0