Hm...

Gutten tag!
 
Idag e jag hemma & pluggar, Lära för livet ska vara läst till dagens föreläsning på Campus! Nemas problemas men nu ska jag ta mig en break och ge mig ut på en promenad! Lite luft har ju ingen dött av!
 
Har suttit och planerat in mina 40 timmar med vikarie för skolans del och det ser ut att bli riktigt bra!! Mycket ledighet när jag ska skriva min handledningsfilosofi och det känns bra för jag vet att jag kommer att behöva det då! Så tiden framöver är bara att läsa all litteratur så jag kan använda den sen!! Ganska roligt när man väl kommer igång men idag e en såå seg och grå dag! Det e massa oknytt i luften känns det som och den ena tråkiga nyheten i omgivninegn eftter den andra och det får de grå att sätta fart och tänka en massa knasiga tankar!! Men en promenix kommer att göra susen, det vet jag!
Nu får jag ta och sätta fart så jag hinner med allt jag måste innan jag ska hämta mina små hjärtan så jag hinner snusa på dem ordentligt innan jag åker till skolan!!
 
Nåja ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag tycker att du ska ha en stor klapp på skuldran och veta att du är enormt duktig som fortsätter plugga vidare - SAMTIDIGT som du har barn (ja, alla fyra haha) att ta hand om! :)
Massa superkramar, det här kan du!

Svar: Japp det känns riktigt bra att jag kom iväg & det var roligt =) Tack det värmer att höra!! Kram
Familjen Stehnson

2012-10-18 @ 21:22:14
URL: http://jenniemcfagerstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0