Massor Av Kort Som E Borta!!!

Jaha då var datorn rensad efter Ellioths missöde med Jennies hårddisk!! Nu har jag en kopia av alla kort på datorn & en på vår externa hårddisk! Känns skönt att man kunnat rädda det som räddas kunde! En del låg e 4 olika kopior lite varstans & en hel del e helt borta! Det värsta e no att alla kort från Lovis förlossning & bb e borta =( Det gör mig mycket lessen!!
 
Men det finns någon en trappa upp som tänker på oss! Jag kom på att jag har framkallat många och jag hittade dem på extra film!! Dock e de komprimerade så jag vet inte rktigt hur jag ska lösa det ännu... Eller om jag ska framkalla dem och sätta in i album...  Även om minnena finns kvar så säger korten såå mycket!!
 
Jag hoppas att det mesta finns kvar dock och att de korten har försnillats och ligger i en undermapp någonstans =) Man lever ju på hoppet inte sant!
 
Har vart ute och gått & rensat huvudet och hoppades på att  jag skulle få ork att göra mitt kök... Men jag tycker inte att det e kuligt idag! Har INGEN lust alls att städa idag! Får se vad som hände & fötter med dagen =)
Önskar er alla andra en bra lördag i alla fall!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0