Wow Nytt Badrum

Aloha!!
 
Oj vad var det som hände egentligen!! Hoppade in i en varm bil på morgonen med två frusna kids!! Runt omkring var det rimfrost & svinkallt =( Oj oj oj va fort det går mot kallare tider & oj va lycklig den här mamman är att allt är inhandlat inför vintern!! Bara lite småkrafskvar!!
 
Solen skiner & vi har vart ute hela dagen, nu ligger alla troll & sover & jag har satt mig på kontoret för att rasta... I know, jag borde verkligen ge mig ut & gå men jag orkar faktiskt inte! Insåg att det var ju inte lika kallt nu och med vinterjacka är det ingen hit att ge sig ut på en snabb promenad! Nä det får bli en stund här, en stund på soffan med en kopp kaffe istället vilket inte heller e fel!
 
Jaha då ska vi få ett nytt badrum på Lomvägen =) JIPPI!!! Äntligen får vi renoverat, ny matta på golvet, i duschen, vävtapet på de övriga väggarna, nytt skåp vid diskhon, ny varmvattenberedare, nytt handfat!!!! Oj vad var det som hände där, hur kom det sig att det gick så lätt?? Vårt badrum har nog inte mått så bra =( Men nu ska det få sig en omgång!! Innan jul dessutom och det ska bli såå skönt!!
 
 
Igår åkte vi till Kaskad med familjen Lång och badade och vi har nu enhälligt bestämt att det blir Klitterbadet för hela slanten!! Oj va mycket bättre det är där för våra kids!! Vi hade en jätte trevlig dag tillsammans med Carro och hennes barn så det blev middag på Lomvägen och massa massa mys!! Precis som det ska vara =)
 
Gav upp sopporna för de som e intresserade,  mådde inget vidare på dem.... Ont i magen och det rann ur mig som jag vet inte vad! Äckliga som tusan va det me! Nä nu åkte dem i soporna & det blir viktväktarna för alltehopa och det känns faktiskt jätte bra!! Nu ger vi det här en superchans och den 20 skriver jag in mig, vet att det e ett måste för mig... Annars kan man ju slarva lite varstans =( Japp jag känner mig själv!
Idag e det fredag och jag ska hem till familjen ikväll & sen blir det mya av!!
 
Nä nu blir det kaffe!! Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad bra med badrumsrenovering! Hoppas det inte blir för besvärligt under tiden.

Låter bra att du hoppade sopporna, var det inte dem du blev dålig på? Lycka till på Viktväktarna, det kommer att gå suveränt!

Svar: Jaa det ska bli såå underbart att få ett nytt badrum =) Det löser sig under tiden, vi har ju Nett & Rikard nära & Pia så det ska säkert funka =) Tur att vi har en extra toa i alla fall... Japp sopporna ligger nu i soporna =) Har faktiskt funkat riktigt bra under veckan med vv, helgen har dock gått åt skogen =) Men e det inte så att man ska skilja på vardag & helg... Ha det bäst!! KRAM
Familjen Stehnson

2012-10-13 @ 18:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0