Handledarutbildning =)

Så då var man hemkommen från skolan =) Såå roligt att vara tillbaka igen! Man blir såå sugen på att lägga till mera på sin utbildning, vad vet jag inte men man inser hur mycket man saknat skolan! Både läsandet och alla härliga diskussioner!! Men först och främs blir det handledarutbildningen och dessutom har jag ju redan tagit 2 poäng så jag har bara en stor examination, den ska jag börja på nu! 90 timmar får man i kompensation och dem ska jag ta under julen =) YES!!
 
Totalt helspeedad är har en aning svårt att koppla ner... Är ofta så när man vart iväg på kvällen och haft möte... Såå skönt att vara ledig imorgon, ska ta dagen som den kommer och bara göra det som faller mig in, tillsammans med mina barn! De vart klarvakna när jag kom hem och de tycker att det är SÅ jobbigt när mamman e borta på kvällarna... Mammegrisar e vad de är =) Nästa vecka är en ny kväll så det e bara att gilla läget och vänja sig vid att vara hemma med världen bästa pappa & gosa =)
 
Imorgon kommer vår store kille hem!! Är såå stolt över honom ♥ Han var grym på klassikern i skolan igår på Inlines =) Han e duktig vår kille!! Vill höra allt in i minsta detalj såklart!! Ska bli så härligt att få hem honom imorgon, jag har saknat honom! Blir myskväll med tacos tror jag, är det fredagsmys så e det!
 
Roger ska troligtvis till Borås på kvällen så det blir jag och trollen och grannarna =) Mys på hög nivå!! Känns som om detta kommer bli en mycket lyckad helg och jag har nu tre underbara helger att se fram mot =) Denna med allt vad den innebär, Norrköping nästa och helgen därpå blir det födelsedagskalas för Alvin! Då får vi en femtonåring i familjen =) Tänk när jag & Roger blev tillsammans fyllde han 4 år! Det är låång tid som man fått följa det pyret och nu är han en ung kille! Lycka!! Han klarade synundersökningen inför moppekortet med bravur så nu är bollen i rullning och Sofie anmälde honom till kursen så tänk om han hinner få det tills han fyller eller strax därpå =) Wow då har vi en moppe utanför =)
 
Nä nu ska jag nog sätta på en film för jag lär ju inte kunna lägga mig ännu =) Vi har ju förmånen att bo granne med en alldeles egen filmbutik =) Jennie du e toppen =) Ha det bäst på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0