Söndagsbad & farmorbesök

Gokväll på er!
 
Sitter & sumerar helgen som gått medans jag lyssnar till surret från mina barn i väntan på att få se film i Ellioths soffa! Pappan byter sladd & tålamodet brister lite varstans....
 
Har haft en helt underbart härlig helg & är ganska trötter i kroppen i dag! Vi for in till stan för att hälsa på min gamla farmor idag & blev bjudna på smörgåstårta av mor & far! Det var mumsigt!! Alldeles föör länge sen jag såg farmor sist men det blir liksom inte av, tiden rusar & vi har massor att göra på helgen! Det e då man tar igen hela veckan =/  Men hon blev jätte glad trotts att hon hade en dålig dag med mycket oro och velerier... Det e inte lätt att bli gammal!
 
 
Åh ilkväll åt vi fisk & Ellioth var såå lycklig! Det var såå gott och han slurpade i sig sås med sked =) Såå härligt att höra honom tycka om något!! Vi är faktiskt jätte dåliga på att laga fisk, det blir liksom inte av! Borde kasnke äta det en gång i veckan i alla fall och tur att kidsen får det på Solkulla i alla fall =) Men med fisk i håret blev det badet för två små troll!! Ganska övertrötta egentligen och det e väl det vi får skörda nu =( Nåja det e bara att rida ut stormen!! Imorgon e en annan dag!
 
Nehe hoppas på en lugn stund i soffan och att barnen somnar snart! Blir en tidig sänggång för mamman med så man orkar upp i ottan!! Ni får sova gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0