Bättre =)

God morgon!!
 
Åh nu tittade solen fram mellan ett grått täcke =) Får nog allt bli en runda runt strängen om en stund med två små kids! Det känns i mina vader att jag puttade en fullastad vagn med mina små i igår runt strängen!! Det är bra, lite extra förbränning!!
 
Är dödstrött, har inte blivit många timmars sömn i natt =( Haft en febervarm Loppa tätt jämte mig som vaknat 500 gånger och babblat, velat ha vatten och kramats! Klockan 4 ville hon minsann gå upp & kolla på film fast jag tror inte att hon var så vaken =) Det blev inget med det utan jag ledde henne tillbaka till sängen där hon somnade om igen! Jag hade svårt att somna på senkvällen, Lovis var så orolig och jag var smått livrädd att hon skulle kräkas upp alla välling på mig =/ Hade jag ingen lust med alls! Men hon har faktiskt inte kräkt sedan igårkväll så jag håller alla tummar och tår jag har för att det har vänt! Febern kan jag leva med och den är inte jätte hög! Min lilla sjukling!!
 
Ellioth har med sovit oroligt och vart uppe och yrat, drömt och somnat om igen. Idag bygger han vidare med sitt lego =) Vi har vart lite på krigsstigen han och jag men det ordnade till sig... Det tär på oss alla att gå hemma sjuka, det blir inte alltid som man har  tänkt sig!
 
Det blev frukost i köket idag... Känns skönt att se vad hon stoppar i sig min lilla. Tycker att det är mysigt att sitta tillsammans & prata vid köksbordet =) Det är kvalitetstid!
 
 
Min Loppa äter frukost!! Lite mammaflingor & yoghurt åkte ner och ett par bett på mackan i alla fall =)
 
 
Ellioth njuter av kasslermacka, mjölk med nesquick =) Han tryckte i sig tre mackor till frukost idag så det är i alla fall inget fel på hans mage ännu!!
 
 
Min favorit frukost just nu är havregrynsgröt, en skivad banan & mjölk. En kopp te till med =)
 
Tänkte låta tvättmaskinen få en day off idag, har ingen ork till att tvätta mer... Får väl ta en dans med snabeldraken istället... En sväng om affären måste jag med för det börja eka tomt i min kyl! Suck!! En sak i sänder så ska nog den här dagen bli bra med tror jag, bättre än igår!! Bara min lilla Lovis blir bra & att ingen annan blir sjuk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0