Konfirmation

Måste säga att jag är totalt alldeles slut i kolan efter den här dagen! Det har vart en otroligt hektisk dag med massa görande från morogn till kväll!!
Dagen startades med en liten Loppa som inte kunde sova men som mer än gärna kröp upp i mammas säng och gosade ner sig och gnuggade näsan =) Åh finns det något bättre sätt att vakna till liv?
 
En promenad med Zelma innan vi åt frukost tillsammans och det var dax att åka in till stan med Nett. Viktväktarna var första anhalten och tro det eller ej men 0.3 minus, det gillar jag! Det trodde jag aldrig!! Men det var skönt och imorogn tar vi nya friska tag och ger gärnet!! Nu har vi inga kalas inplanerade utan bara vanliga helger =) Me lika alot!
 
Vi hittade till slut en present till vår Emmy som konfirmerats idag! Det var nog den tråkigaste konfirmationen jag vart på måste jag säga... Prästen var INTE kulig och barnen var INTE kuliga alls! Jag var inte långt från ett psykbryt i kyrkan! Orkar inte med och klarar inte av pinsamma olydiga barn som inte gör som man ska... Tände ett ljus i kyyrkan för farmor... Det var jobbigt... Mycket känslor...
 
Mysigt att träffa familjen och tjöta lite med alla!
 
Barnen är deckade, nästan jag med! Nu orkar inte jag mer idag så jag ska gosa ner mig i soffan och glo lite på tv innan jag med deckar =)
 
Natten på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0