Navet

En ny morgon gryr utanför och solen håller på att vakna till liv. Det ser ut att bli en lika vacker dag som igår! Sol, lite vind i håret och fåglar som kvittrar. Kanske ett spegelblankt hav, precis som igår... Världen ser likadan ut, livet runtomkring det rusar på men jag kan inte fokusera... Tårar som bränner, ett hjärta som värker, en otrolig tomhet som jag inte vet vad jag ska göra med.
 
Jag har en liten solstråle som slår upp sina stora ögon och ett stort leende, min bästa mamma! Vi måste ta ett kort på min cykel och visa på Solkulla! Det hade hon lovat sina fröknar igår! Underbara älskling! Klart mamma ska!
 
Jag stekte pannkakor till min son igår för att ta med till hans utflykt idag. De ska åka tåget ända till Borås för att besööka Navet! Väkte min lilla Juvel med att viska att pannkakorna står i kylskåpet... "Jag vet mamma, du är bäst!!" Åh vilken tur att jag har dessa två små liv att ta hand om och ge mig upp ur en varm säng för att lämna dem för en ny spännande dag på Solkulla!!
 
Åh vilken tur att jag har världens underbaraste man som pussar mig ömt innan han åker för att jobba!
 
Åh lilla älskade farmor! Alla minnen spelas upp i mitt hjärta... Där kommer jag vårda dem ömt!
 
 
Nä dax att ta sig tillbaka till dagen och få på mina små troll... När jag lämnat dem ska jag och Zelma gå en härlig runda runt stängen innan jag åker till mamma & pappa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0