Tro

 
 
Vaknade tidigt idag, det räkte att Roger gick upp ur sängen... Jag  viste att farmors dödsannons skulle vara i tidningen idag så jag tassade upp till honom när han satt i köket & läste tidiningen & drack kaffe... Min vackra farmor, det känns såå fel och jag blir ofta väldigt rörd när jag läser dödsanonser. Men idag blev jag såå ledsen... Det stod fel dag för begravningen... Tänkte inte alltför bra men ringde pappa (klockan var 7) och väkte honom och tårarna rann så han hörde knappt vad jag sa! Men begravningsbyrån fixar en ny tills på onsdag, med rätt dag... Det är männkligt att fela och det är egentligen inte hela världen... Men just då var det de...
 
Vi hade en mysif fredgskväll & när mamma kom efter sin kväll hos Lena med jobbarkompisarna så hade hon gjort en present till mig =)
 
 
Änglavakt ♥
 
Tack mamma!
 
 
Lördag kväll  & vi har nästan alldeles nyss ätit SEN kvällsmat - pommes, fläskfile & grönpeppar sås... Nja det e inte mycket som stämmer på Lomvägen just nu...
 
Barnen har vart hos bästa gudföräldrarana hela dagen lång då jag, Roger, mamma & pappa städat ut farmos lya på Karl Nordströms väg... Det har vart en otroligt jobbig dag, minnen, gråt, svettigt att ligga på alla fyra & skura golv... Det bvev tipp topp städat och en sväng till tipp/secon hand och en vända till näs med det som vi ska gå igenom. Vi har jobbat på jätte bra!!
Det är såå blandade känslor och det känns tidegt, att det gick fort. Känslorna hänger inte med men livet ska fungera runt omkring med jobb och allt! Nu känns det jätte skönt att det är över, att vi är klara! Är såå fruktansvärt trött både i kroppen och mentalt!
 
Vi pratade med personalen som jobbar på Karl Nordströms väg - underbara dem! Såå mycket minnen & farmor har verkligen satt spår hos dem!! Kommer att sakna dem med och det kommer att bli oerhört tomt för pappa & mamma som åkt in till farmor VARJE söndag!! Pratat med henne på telefon VARJE dag!
 
Har sovit som en stock i natt i alla fall i farmors täcke =) Är såå glad för det! Det finns såå mycket minnen, dofter, och kärlek i saker, det är viktigt för mig! Inser att yron är otroligt viktig när man är i sorg... Jag vet inte alltid vad den tron innebär jag tror att det är oerhört viktigt att ha någon form av tro på någonting!
 
Nu har jag en liten Nisse som är jätte trött!! Ska borsta tänder och lägga honom... Imorgon ska vi till graven & sen till kyrkan för tacksägelse. Hela familjen ska dit!! Känns så underbart att jag har världens underbarasta familj! Vi gör detta tillsammans och finns för varandra hela tiden!! Älskar dem!!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0