Fredagsbestyr!

Tjingeling!!
 
Regnet öser ner utanför förnstret och det är ganska mysigt! Hösten är på intågande och jag fick möjligheten att prova mitt nya regnställ =) Det funkade!
 
Första lediga dagen och den är fullspäckad! Har lämnat Ellioth på skolan, Lovis på Solkullas kallas för de fyller 20 år! Ska på dropinfika om en timme, hem för lunch, hämta Ellioth och vidare till stan för att handla... Massor till helgens kräftkalas!! Jag ska göra en jätte god skaldjurspaj och bjuda på! Ska bli såå roligt såå!! Efterrätt blir det givetvis, pannacotta med rabarbercompott!! Mumma!! Så får man ta med kräftor eller räkor, vilket man vill ha om man vill ha =) Vi vill ha, ha lovat ungarna kräftor och Lovis vill givetvis ha räkor som är hennes favvo! Ikväll kommer partytältet så då åker det upp, ska flyttas trädgårdsmöbler och fixas lite inne med... Kanske skulle man dra över toaletterna i alla fall =) Annars skiter jag i städandet, det blir tillräckligt efteråt med allt spring in & ut!
 
Åh jag fick köpt vinterskor till barnen igår!! Såå härligt!! Ett check till i listan!! Pengarna rinner iväg känns det som men va fan ska man göra, det är skönt när det e gjort! Nu e det inte fullt så mycket kvar att köpa och det är super!!
Har hittat vinterkläder till Ellioth med men de har inte kommit ut i affären ännu... Lovis har Ellioth gamla =) Me like alot! Skorna kunde hon inte ha, hennes fötter hade vuxit mer än Ellioths hade... Jaja man kan inte få allt!! Man får vara glad så länge det funkar att ärva, med stl och att det inte är föör slitet! Märks att Ellioth sliter på sina kläder mer än vad Lovis gör, kan det bero på att han är kille?? Ligger på knäna hela tiden och kör med bilar =)
 
Mig ska jag skämma bort nästa månad =) Nya vinterskor till mig med! Ska bli härligt för jag har inte köpt nya det senaste 6-7 åren! Kan ju vara på tiden! Nähe nu får jag ta tag i mitt liv, känns som om det e full speed hela dagen! Kan inte hjälpas =) Ha en go fredag på er!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0