Here we go again.....

Goddagens...
 
Hm ja jag vet inte riktigt om jag kan kalla det här en goddag alls faktiskt!! Vaknade vid 6-tide med en fansansfull magkartarr... Tog en tablett och kämpade på till 8 men då gick det inte längre utan sen dess har jag bott på toa och tömt allt som går att tömma =( Fy farao det var precis som i början när jag fick det och hade det inte avtagiit hade jag banne mig åkt in kan jag lova!
 
Min underbare make tog barnen och åkte till falkenberg till farfar och hjälpte honom med Belosen, mekade och fikade och hade det supermysigt så mamman fick sovit ut här hemma! Såå skönt! Vaknade vid 2-tiden och kände mig faktiskt lite hungrig så det fick bli två smörgåsar och läsa tidningen. Antar att jag får gå en kur igen... Nu vågar jag inte vara utan så det kommer igen =(
 
Vi var på Liseberg igår, bara vår härliga familj! Såå härllig och såå roligt vi hade! Vi var där när det öppnade och åkte nästan hem snär de stängde och vi åkte allt som gick att åka =) Barnen somnade fort i bilen hem och vi hade det fantastiskt roligt! Äntligen fick vi vart där och lekt av oss =)
 
Idag blir det bara vila & mys i soffan med mina barn ♥
 
 Foto: ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0