Ingen buss...

... igår blev det ingen buss för Ellioth till Emma! Han är så förväntsnsfull och tycker att det ska bli såå roligt att få åka bussen med Emma! När vi kommer fram till bussen stannar den en bit längre bort... Ut kommer chauffören, burdus, illaluktande och undrar vart han ska köra... Står och dividerar högljutt med en lärare/bussvakt om vart han ska köra, hurida kartan ser ut, grusvägar osv... Ellioth backar ut till mig och bryter ihop, han tänker minsann inte åka med den mannen, han vet ju inte ens vart han ska! Jag försöker avbryta en gång men ingen lyssnar så då tar jag i! Ursäkta mig! Ni behöver INTE stå och bråka om detta när det finns barn, små barn som blir rädda... Oj förlåt, det fatta inte jag, sa karln!!! Men hoppa på nu menar han!! Nej tack!!!
 
Dubbelkollade med Ellioth men han ville hellre vara på fritids än att åka med den mannen!! Fan va jag blev förbannad! Det e ju faan inte boskap de kör! Jaha, tillbaka till jobbet med Ellioth, sen upp o lämna honom på fritids och sen ställa om sig inför möte! Jippi!! Not!!
 
Det blir inte alltis som man tänkt sig men det hade i alla fall tgått bra för Ellioth på fritids! I skolan hade lånat en liten faktabok om tåg som vi läste när jag kom hem =) Spännande!! Det hade gått bra i skolan och det värmer mammahjärtat! Idag går vi morognprommenad igen och skolas in i allt nytt!! En dag i taget! Idag hämtar mormor ♥
 
Ingen bra vägning!! Faan!! Me not like!! Får inte ihop mig alls... Helgen lika med tryffla likamed funkar INTE! Ny tag!!
 
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0