Kick off!

Igår bar det ut till Lahall, Maries sommarstuga för kick off med kollegorna! Jätte roligt hade vi, mycket vin, exotisk planka, glass & grädde med hemmaplockade blåbär =) Massa tjöt och mycket skratt!! Vi har förbannat roligt tillsammans på jobbet och det har krävts hårt slit för att nå hit! Det känns faktiskt riktigt bra! Klockan sprang iväg och Esbjörn kom nog inte ut ch hämtade oss förän efter 12... När jag kom hem var Alvin vaken och låg och spelade i sängen, resten sov gott! Ellioth låg i miin säng så jag fick bärt in honom till hans säng! Lille sötnöten!
 
Ellioths andra dag på fritids var sådär... En jätte jobbig lämning och han var megalessen =( Ville inte va där alls... Ringde när jag kommit ner till jobbet och då var det bättre i alla fall! Nästa vecka börjar en kompis i alla fall så då blir han inte ensam!
 
Idag bär det av mot Sjönevads marknad, en drömfångare ska inhandlas och jag hoppas att vi hittar en som känns bra som är äkta och inte kostar skjortan =) Lördagsmys på hög nivå med la familia och vi njuter i fulla drag! Ikväll blir det nog tacos och en film tror jag! Kan ju inte bli bättre!
 
Ha en härlig dag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0