Skjut mig!

 God morgon hade jag sagt om allt va som det skulle... Nu e allt inte som det ska och jag vet inte hur jag ska få till det för att det ska bli bra... Ligger i sängen tittar på min sovande gosse, han mår inte bra så vi blir hemma idag. Vi Blir hemma tills det är bra. Mitt barn har en otrolig ångest och starka panikkänslor för att börja skolan. Han vill inte, han är rädd och det går ut över hela hans vardag. 
 
Det går ut över hela familjen och vi mår fruktansvärt dåligt! Vet inte hur vi ska lösa detta ännu men vi tar en dag i sänder. Pratade med personalen på fritids när jag ringde och sjukanmälde honom och hon tog mig på allvar, skulle fundera på goda råd och en lösning och återkommatalan jag ta vab för att vara med honom i skolan? Kan jag sjukskriva mig? Det går ut över hela familjen, natt som dag, vardag som helg. Ingen sömn, han sover hos oss. Min hjärna går på högvarv hela tiden och jag är jätte orolig! 
 
Så ser min dag ut... Saker som måste lösas nu för att det ska bli bra... Kan inte pucha honom mer då går han under! Skjut mig! Det gör sååå ont i mammahjärtat!
 
tillbaka till sänghalmen...

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Åhhh vad det gör ont att läsa... Känner igen mig i varje bokstav hur du beskriver hur det är... Hur ont det gör när man är så maktlös... Ni kommer fixa detta för ni är en stark familj! En dag i taget... Mååånga kramar till er alla! <3

Svar: Klart att vi gör! Det kommer att bli bra även om vägen dit kan bli lite krokig...vi tar det som det kommer. Många kramar <3
Familjen Stehnson

2013-08-20 @ 21:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0