Vart tog helgen vägen??

God morgon??
 
Här vette 17 om det är en så god morgon?? Tröttast e nog jag! Inte många timmars sömn denna natt fats jag vart supertrött =( Lovis har haft hög feber och vi hade en mindre strid vid 2 i natt om Iprenen som jag ville att hon skulle ta! Mamman vann =)  Hon knep ihop, satte händerna för munnen och väste ut, VILL INTE!! Men valet mellan det & en sup i rumpan van övertalningen....
 
Underbara Ellioth satt helt nyvaket väckt av lillasysters skrik och peppar henne!!
"Va modig Lovis & ta den så blir du bättre"                         Det kallar jag kärlek!!!
 
Jag har fått hostan från H-vete... Så jag bara väntar på att hela la familia Stehnson ska ligga sjuka så småningom
=(  Ellioth har med fått hosta & sitter nerbäddad i soffan med kudde & täcke och en kopp te med honing i! Ljusen i kronan e tända och vi jobbar på mysfaktorn! Loppan ligger i andra änden av soffan med nutte, tre nappar och täcke & kudde... Mega varm!
 
Det har vart en helg i meduciner & sjukdoms tecken... Det började med fredagen.... Jag körde Zelman till vetrenären för att sövas ner för att fixa tandstenen. Åh jag mådde inget vidare när jag körde därifrån, det såg mycket illa ut... Jag fattade att de skulle komma att kosta en stor prislapp... Och då ekonomin satte stopp blir det nog en lika dyr prislapp fram mot hösten =( De drog 16 toänder på henne, tog all tandsten och sydde & fixade, klippte klorna och en tandköttsflik som samlade på matrester och infektioner... Underbara människor som jobbar där!! När jag kom för att hämta min annars ganska kaxiga lilla jycke kom en liten ostabil, darrig & pipande liten semla... Åh det värkte i mig!! Vi åkte hem och jag bäddade ner henne i sin korg för att få ligga i mörker och sova ut... Två sekunder senare efter att jag stängt dörren stod hon 0ch slrek innanför!! Ne det gack inte, men att sova ut jämte matte i soffan under ett täcke det funkade ypperligt bra =) Hela helgen har hon vart ganska off, sovit mycket och gått på smärtlindring... Nu börjar jag känna igen henne lite!
 
Jag var med Loppan hos tandläkaren för att kolla framtänderna efter ett fall på förskolan... De var lösa och ett megablått & svullet tandkött... Lovis kommer inte att bli lätt att ta till tandläkaren, hon har redan startat sitt VILL INTE!! Knep ihop munnen till ett tunnt streck och satte båda händerna för munnen och blängde en om blickarkundedöda blick mot både mig, tandläkaren och tandsköterskan... Hm ett djupt andetag och lenrösten.... Vi fixade att övertala henne och hon låg i min famn med huvudet i tandläkarens knä och det gick superbra! Min lilla Loppa är minst sagt lika enveten som sin mamma så det e bara att stålsätta sig och inse hennes tandläkar/doktorkarriär =) Huvudsaken är att hennes mamma vinner =)
 
Därefter hade vi PACKDAG på jobbet!! Åh va kuligt vi hade det!! Åh va mycket vi fick gjort!! Det blev riktigt riktigt bra och vi är såå laddade inför flytten och det har verkligen fört oss fyra tillsammans och vi har såå roligt tillsammans!!
 
Sa på jobbet att jag skulle somna efter ett glas vin till maten på fredagskvällen, så blev det =) Redo tidigt att ge sig in till vv!! Kändes som om det inte hänt någonting! Men oj va fel jag hade, minus 1,5!! 4,7 totalt!!! JIPPI!!
 
Alvin har haft sin tjej här i helgen, de hade tacokväll här hemma i lördags medans vi andra var hemma hos mamma & pappa på taco och Mello =) Mys på hög nivå!! Loppan somnade i morfars famn utan godis eler glass... Febern kom som ett brev på posten ... Igår satt hela familjen, Alvin & Michelle i soffan och tittade på film =) Mysigt fast vi var trötta!!
 
Så hur kommer den här veckan se ut, vab idag & imorgon! Till att börja med... Nåja det kommer bli hur bra som helst, bara att ta det lugnt & göra det bästa av det, inte sant! Nu ska den här mamman ta upp lite bröd till frukost som kommer att avnjutas i soffan =) Det kallar jag sjukmys!! Ha en bra dag på er allesammans!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0