Projekt

God morgon gott folk!!
 
Här lyser flitets lampa =) Det blev inget IKEA i helgen utan vi fick skjuta upp det till veckan... Åh va irriterande för en varelse som jag! När det är något som kommit upp, en ide eller något vi ska göra så vill jag  helst att det ska hänt igår... Varför ska det funderas, väntas när det är något kul som händer?? Det fattar inte jag! Det kliade i fingrarna och jag var bara super frustrerad halva dagen igår! Jen & Milo kom och piggade upp mig på en lunch =) Det var supermysigt! Nästa gång får det bli en dejt på Stenlid så kidsen får hoppa lite studsmatta medans mammorna kan tjöta lite skit en stund =)
 
Herman kom & lekte med Ellioth och det verkade inte ens nöjda på kvällen efter en hel dag med lek, Ellioth ville följa med Herman hem då... Men nehe, det bidde ju lite väl sent. En annan dag!!
 
Jag & Pia gick lös på tapeterna i Loppans rum, det rum som vi ska ha sen. Vi rev utav bara den! Jösses vad det blir skräp av det! Men vi var duktiga vi och det känns i kroppen idag kan jag säga =) En paus med pizza & en jobbarcider senare fortsatte jag och gubben till sent in på kvällen! Det är fortfarande en del kvar i skarvarna på väggen mot Ellioths rum... Så jag vet ju vad jag har att göra!
 
Det e inte det enda som ska göras här inte! Har ju satt upp som mål att ta mig upp på vinden... Kanske skulle göra ett försök i dag.. Det e tråkväder ute och jag och ungarna ska ta en tur till stan för att köpa spackel & slippapper. Vi ska till Colorama o handla och då passar jag på att prata med dem om vad som behövs till att måla om vår sängram & pottskåpen... Är så sugen på att ge nytt liv till sängen och är duktigt trött på fulfurun! Älskar sänegn i sig så jag hoppas att det kan bli bra! Kollade även på ny säng till oss men jag vet inte om jag e sugen på en säng utan fotgavel... Det känns lite tomt för mig! Malmsängen på Ikea är snygg som attans men ingen gavel i fotändan och en bred kant runt om... Vete hundan om jag skulle trivas lika bra med den som den vi har nu!
 
Idag går min man på semester och det känns såå skönt att få hem honom! Så ikväll blir det nog grillat för att fira in hans semester =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0