Tandfen

Då har Tandfen gjort ännu ett besök på Lomvägen =)
 
    

En stolt Ellioth upptäckte att Tandfen vart i köket! Nostalgin kryper in i kroppen på både mamman & pappan när man se Nisse!
 
Igår var en sån där konstig dag där jag inte kom igång, lite seg, lite rastlös och egentligen en massa måsten som bara väntar på att jag ska ta tag i dem! Antar att det är så för alla som går på semestern... Man vill göra såå mycket men det tar ett tag innan man slappnar av och faktiskt känner att man är ledig och KAN gör precis det man känner för =)
Jag och Ellioth var på Fritids och hälsade på Milena, Eva och Katrin och alla barnen! Ellioth tyckte att det var roligt men lite pirrigt och det var tur för hans kompis/fadder var där, Egil! Egil visade oss runt och tyckte nog att det var jätte spännande att vi kom dit! Vi ska dit efter sommarn en gång till innan det drar igång på allvar! Mamman tycker nog med att det är lite läskigt... Ellioth höll mig i handen, typ heeela tiden men jag tror säkert att det kommer att gå bra när det väl gäller! Min lille gosse börjar bli stor!  I morgon ska vi till Gekås för att inhandla regnkläder, stövlar, gympaväska, skolväska och gympakläder! Spännande! Jag hade enorm TUR när jag var uppe på vinden och hittar en massa saker som lilla Loppan kan ha!! YES!!
 
Men tillslut hände det =) Efter att vi fyllt på med energi i magarna så började jag städa, toalettet och blev sugen på att rensa barnens rum =) De hjälpte faktiskt till jätte bra och två stora Gekås-kassar med söndriga leksaker slängdes! Bra jobbat både Ellioth & Lovis!!
 
När min man kom hem fann han oss i full action =) Han bad mig hämta det som stod i skuffen... Ok tänkte jag, undra vad han nu hittat på... I skuffen låg en stoor låda med en ny damsugare ♥ Tack älskling!! Vi har pratat  mycket om en ny för den andra lever sitt eget liv och herre jösses vilken skillnad det var!! Nu e det Nemas Problemas att dammsuga på Lomvägen =)
 
 
 
 
 
Idag har vår underbara granne Pia passat mina troll då  jag & Nett vallat våra stavar mellan regnskurarna! Helt underbart att få lite egentid och laddat batterierna och mysigt för Pia att få vara själv med kidsen =) De har spelat spel!! Kvalitetstid!!
 
För övrigt försöker vi potträna mitt lilla monster... Hm jag vet inte riktigt hur det här ska gå till... Hm var utan blöja igår och då kom det på golvet vid tv:n och min dotter var såå inne i tv:n att hon inte märkte det!! Åh suck! Nu sitter hon på toaletten/pottan flera gånger om dagen men det händer INGENTING!!! Lite frustrerande men skam den som ger sig =) Vi fortsätter ett tag till innan vi tar en paus för få e inte min Loppa redo...
 
Nu börjar det kurra i magen så det får bli en så pass kulinarisk rätt som köttbullar, makaroner och wokgrönsaker! Har ingen större lust att laga med avancerat när inte gubben e hemma... Blir bättre sen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0