Tårar...

Vilken konstig påskdag...
 
Har vart inne hälsat på farmor idag med. Hon hade blivit sämre och influensat har gått vidare till lunginflamation. Hon äter inte & det är svårt att få i sig vatten... Jag har kramat, pussat och strukit henne över pannan & håret. Min underbara älskade farmor! Hon kramar min hand... En evig lång väntan på att få återförenas med min farfar som väntar på hans älskade ♥
 
Det är blandade känslor av kärlek & sorg... Många tårar, många minnen, många tankar!
 
Vi ändrade om inför morgondagen... Mamma, pappa & jag gjorde en Jansson, en kasslergratäng och körde hit maten mamma köpt till morgondagens mpåskmiddag... Vi tar den här istället om innget annat händer... Eller när...
 
Nu ska jag tända lite ljus och landa i soffan med min älskade son som är uppe... Det blev en konstig dag... Inte sockerstinna barn men barn fulla av sömn på fel timmar, bullar med kaffe precis som mamman fick hos farmor & farfar som barn =) Men det gör ingenting, mamman behöver alla underbara goa barnkramar som finns! En liten hand som torkar bort tårar som sakta rinner nerför kinderna... "Nu e det bra mamma, nu e du glad" tröstar en liten Lovis ...
 
 

Steka ägg

 
God morgon!
 
Nu är vi i full gång på Lomvägen... Vi har fått en lite tiny sovmorgon =) Alla är samlade och spelar spel i tv-rummet!
 
 
Ellioth fick Steka ägg av mormor & morfar och det var väldigt roligt att hela familjen kunde spela det spelet tillsammans! Kan bli ett evighetsspel men det var roligt och barnen fattade ganska snabbt vad det gick ut på!
Det var ju lite extra spännande när man fick sitta på bordet såklart!
 
 
 
 
Full koncentration när Ellioth försöker få kulan att följa banan utan att kulan ska trilla ner i ett hål... Oj oj oj va svårt det var! Mamman försökte oxå och jag med mitt underbara tålamod gav upp ganska fort =) Ellioth klarade till nummer tre innan han ramlade ner och sen gav han upp... Vi får nig träna ett tag på detta!
 
Idag ska vi jobba för en bra dag tillsammans med barnen! Påskaftons kväll blev ingen hit! Två sockerstinna barn - idag blir det inget godis!!! En liten Lovis fäktade och dansade vid bordet... Ellioth var nyfiken och var inne i vårt sovrum och hittade saker han inte skulle!!! Sen var kriget i full gång, monstermamman kom fram och tillslut blev vi vännar, klädde på barnen pyjamas och la dem!
 
Irene Huss gick på tv... Hade tänkt se den men montsermamman vart alldeles för trött efter allt bråkande och Pia & Jennie gick hem och jag gick och la mig! En "tidig" kväll, halv elva.... Sovit ganska dåligt i natt men jag behövde nog sömn!
 
Nä nu blir det frukost innan jag beger mig ut för att gå med Zelman!! Inte klockan 7 idag i alla fall =) Ha en bra påskdag!!

Glad Påsk!!

 
Oj oj oj nu har det hänt grejjer på Lomvägen!! Det kan ju lätt gå ett tag mellan uppdateringarna, särskillt när man har mycket att göra =)
 
Vi har en gosse som blivit 6 år & det haar vi firat med buller & bång!! Jag kan inte fatta att det redan gått 6 år sedan jag blev mamma på riktigt för första gången! Våran lilla håriga gosse som kom efter flera dagar av pinvärkar...
Ellioth alldels nyfödd
 
 
 
Vår 6-åring!!
 
 
Såpbubblor kan man ha mycke roligt med =)
 
På lååångfredagen hade vi kalas för våra små födelsedagbarn!! Det skiljer ju bara 9 dagar så då stälelr man bara till med ett kalas...
 
 
 
 
Födelsedagsbarnen ska blåsa ut ljusen =)
 
 
 
Lite lugn & ro efter paketöppning & barnen är nöjda och leker med sina saker... Nu dröjer det ett par dagar till den 3 april då Lovis fyller tre år... Kan tyvär inte lägga upp någon bild på en nyfödd Lovis då alla de bilderna är försvunna från datorn... Fy va tråkigt det känns!! Turen är att de finns på Extra film då vi framkallade de bilderna! Har fortfarande inte fått ringt och frågat om man kan få dem i okomprimerat format på en skiva???
 
 
Åh hittade en bild från Rogers mobil!! Här har vi en ny liten Lovis!!
 
Idag har vi vart i stan, Roger har hittat en vrjacka till sig! Riktigt snygg! Nu e det bara mamman i familjen som innte har någon vårjacka... Hm får väl se om man hittar något på hm, kanske! Jag har ju fortfarande lite pengar kvar på min julklapp från mitt hjärta!! Den som spar han har!!
 
Vi har även vart och önskat min gamla farmor glad påsk! Hon ligger i influensa och det är tyvär ganska skruttigt med henne. Det gjorde ont i hjärtat att se henne så skör! Det finns iga ord... Men hon blev mycket glad att se oss och bad oss hälsa barna! Nu e det bara framtiden som får utvisa...
 
Påskafton ska vi fira själva med rester från gårdagen kreolska gryta =) mmmmums va gott! Påskgodis så det sprutar ur öronen... Hm man mår faktiskt inget vidare när magen står i fyra hörn! Min make har precis somnat på soffan och barnen leker med sina nya saker! Det e såå underbart att se deras lycka!
 
Nu ska jag ta min hund & bege mig ut på en promenad innan solen försvinner!! Ha en fortsatt trevlig påskafton!!

Söndagsslappa!!

Idag e vi riktgt söndagsslappa... Har ingen direkt lust att göra något åt det heller! Tvättmaskinen går varm, igen! Blir så trött... Har vart ute på en härlig morgonrunda med Nett & laddade batterierna! Solen skiner men vinden är jätte kall! Det känns som om våren aldrig vill komma! Men jag försökte muntra upp mig med att sätta upp vårgardiner i köket och släppa in ljuset & värmen för solen värmer faktiskt inne!!
 
I veckan ska jag åka till blomaffären så fort pengarna kommit in på kontot =) Jag behöver lite vårfeeling - NU!!! Vill ha lite påskfint med såklart! Redan på torsdagen börjar påskhelgens förberedelser med en storhandling, bakning, och srädning =) Tur att jag är flex-ledig på torsdagen!!  På långfredagen är det kalas för våra små födelsedagebarn så då vill man ju ha lite extra påskfint med våreldar & påskliljor! Jag & Nett ska ge oss ut och ska försöka få till ett påskris som vi kan sätta in till veckan! Tycker att det e lite för tidigt ännu...
 
Har ganska mycket i veckan så det gäller att planera veckan väl! Igår hade jag en ÄT-dag... Det gick väl si då där, +0,2 kg visade vågen och jag förstår verkligen varför! Det har inte vart en bra vecka så idag startade en ny vecka, ny dag och jag ska ge mig katten på att nu gäller det! Enligt statestiken så är det nu man lägger ner eller så löper man linan ut och i ärlighetens namn så finns det inte mina tankar att ge upp! Not gonna happen!! Det e inte öppet på tre veckor så nu gäller det att hålla ihop och ge gärnet, dag för dag! Idag har jag planerat kotletter, potatis, brunsås, lingon, morötter & broccoli! Mums filibabba!
 
Min Loppa & jag har egentid, Ellioth är hos Herman och leker! Det kunde han behöva!! Loppan med för den delen =) Gubben kommer strax hem med en nytvättad bil!! Den var inte röd längre utan vit... Har kanske inte vart prio 1...
 
Håll nu tumar & tår för att solen får värma!!

Begravning

Idag tog vi avsked av vår oändligt älskade Lena ♥
 
Det har vart en mycket tung dag idag med många tankar & känslor! Jag startade dagen med en runda runt strängen kvart över 6 innan dagen drog igång med frukost tillsammans med familjen. Det var oerhört skönt att få rensa tankarna och förbereda sig inför det som komma skulle... Lite egentid =)
 
Vi blev klara och var i god tid vid kyrkan. Vi var nog alla lite nervösa & jag hade en stor klump i magen...
 
Väl inne i kyrkan satte vi oss och inväntade klockan. Barnen tittade och frågade... Det var otroligt vackert med alla blommor och ett jätte fint kort på Lena som stod på kistan. Vacker musik full av minnen och det blev många tårar... Det var otroligt jobbigt och det gör såå ont i hjärtat att se all sorg. Barnen var fantastiska och skötte sig så, jag är superstolt över mina barn!
 
 
<3
 
♥ Finns inga ord...
 
Min lilla Loppa bröt i hop i min famn av stundens allvar och det skar i mammahjärtat... Åh jag känner att vi gjorde såå rätt att ta med barnen, det var ett stort och viktigt avsked för dem, likväl som för oss! Nu tar vi nya tag och får bearbeta det som kommer efteråt...
 
Nu slappar vi i soffan, barnen leker & Alvin sover... Helt otroligt hur mentalt trött man blir efter en sån här dag. Vi får se vad kvällen erbjuder, lugn & ro i hemmets lugna vrå...
 
 
Det är en konstig dag med blandade känslor då vår underbara Janice fyller år! Hipp jipp HURRA för vår Janice idag! Vi ska hem till henne imorgon kväll & fira!! Hoppas du får en mysig kväll!! Många varma kramar!!
 
 

God morgon!!

Då var det en ny dag med tekoppen =) Idag är det jobbedag!! Barnen e så pass bra så de får gå till sitt Solkulla & leka lite! Vi gör en kort visit denna veckan... Men jag ska verkligen inte klaga över vab-dagar!! denna våren har jag nog max 10 utbetalda dagar, det e inte illa för att vara Stehnsons =)
 
Idag ska jag hämta hem alla mina pinaler i hallgarderoben - imorgon går flytten!!! Jippi va roligt det ska bli och på måndag startar vi i nya lokaler =) Ska bli såå spännande och såå roligt så det e inte klokt!!
 
Nu ska det väckas barn & kläs på och mysas en stund i soffan innan det e dag att dra... Åh nej nu snöar det IGEN - När hade det tänkt att den den där våren skulle komma?? Jag kräks snart på snö!!! Japp på med alla kläder ett tag till och njut så det visslar om det när den där våren väl kommer!!
 
Ha en bra dag där ute!!

Mammatankar

God morgon!
 
Sitter i köket med min tekopp och läser tidningen. Lyssnar till mina barn som ligger nerbäddadde i varsin ände va soffan men det ska ändå kivas en del... Retas &  tetas, den ene får inte ha mer eller mindre eller tvärtom!
 
Kan inte påstå att jag sovit så värst mycket i natt, haft mycket drömmar & tankar. Ena stunden blir jag så lessen & andra stunden blir jag rasande arg. Tänk va människor är olika, tänker olika om livet och livet efter. Vi i vår familj är väldigt öppna, vi pratar & hymlar inte. Jag har lovat mig själv som mamma att jag aldrig ska gömma undan eller hymla med hur saker ligger till. Det är helt ok med känslor, man får lov att vara lessen, arg , glad och sen kan man tillsammans göra allt bra igen. Jag anser att det är viktig kunskap att förmedla till mina barns för att de ska bli trygga i sig själva och veta att jag håller i alla läggen. Med HÅLLER med jag inte att jag aldrig bryter i hop... Det gör jag och därefter reser vi oss tillsammans! Jag menar att jag vill att mina barn ska kunna lita till mig som förälder till 100 %, att det jag säger hålelr till 100 %, om man lovar saker eller rent ut sagt säger som det är... Jag kan hota omman nu kan kalla det hota, eller konsekvenser av ett handlande blir så här. Men då är det viktigt att man håller det man sagt!
 
Jag mötte döden ganska tidigt som barn/tonåring, inte lika tidigt som Ellioth & Lovis möter döden just nu. Jag har alltid fått vara med, tillsammans med sin familj är man starkare. Min mamma & pappa har alltid vart ärliga och öppna och det vill jag förmedla vidare. Jag ser det som en styrka från mi barndom! Vi har pratat mycket om Lena här hemma och det har vart en självklar sak! Farfar & Leena har alltid vart självklara i vår familj och Farfar är en person som både Alvin & Ellioth ser extra upp till =) Farfar är Ellioth stora idål och han pratar ofta om farfar. Han har berättat om farfar & Lena på Solkulla och vill gärna åka ner och hälsa på! Ellioth har mycket tankar om Lena, om döden, vad som händer efter osv. Härom dagen fick jag ett tips av min mycket kloka kollega - låna barnböcker & läs! Japp sagt & gjort jag åkte till biblioteket igår & hämtade två böcker jag beställt!
 
 
Igår läste vi tillsammans jag & barnen och det blev ett mycket lyckat tillfälle till samtal! Ellioth frågade mycket och jag svarar så gott jag kan och kan jag inte så säger jag det! Vi vill förbereda barnen så gott vi kan och snart har vi fredagen här. Lenas begravning. Vi ser det som en självklarhet att våra barn ska följa med och ta ett sista farväl av Lena! Det är lika mycket deras rättighet som barn att få delta. Det är uppp till oss vuxna att finnas där som en trygghet och förbereda dem så gott vi kan, det är vår skyldighet! Sen menar inte jag att man kanske tar med barn på begravningar hur som helst men är det en nära anhörig så är det. jag hör min pappas ord klinga i huvudet när han berättar om en nära anhörig som gick bort när han var liten - det var ju nadra tider då och då tog man inte med barnen. Pappa fick inte följa med och ta sitt farväl och för att förstå vad som händer, en del av livet lika mycket som när ett barn föds. Han känner sig sviken och förbjuden att fått delta. detta minne vill inte jag ge mina barn. Jag tror på att göra det naturligt för då blir det ingen rädsla.
 
Så nu har vi bestämt att vi går tillsammans som familj ♥ Jag, Roger, Alvin, Ellioth & Lovis! Mamma & Pappa ska med följa med och tillsammans kan vi alla hjälpa våra barn att gå igenom sorg och ett farväl av vår Lena!
 
Vi har gjort det tidigare och jag minns det som igår. Det värker i hela mitt hjärta när jag tänker tillbaka på den dagen. Det var för 9 år sedan Roger lillebror förlorade sin son, Dewin.  Alvin var inte gammal då men det var en självklarhet att alla barnen var med och sa farväl av sin kusin!Det var fruktansvärt jobbigt och vi var lessna allesammans och det var mycket tankar och funderingar och vi försökte möta med då och det gör vi nu med!
 
Sen vet jag att alla tänler inte på vårt vis... Jag vet inte om det handlar om att skydda barnen? Men att barnen inte hör dit eller att det inte passar sig, att barn inte har där att göra det gör såå fruktansvärt ont i mitt mammahjärta. Jag respekterar det fullt, att vi alla är olika och tänker olika och sörjer olika och jag lovar att vi alla gör så gott vi kan utefter våra förutsättningar ♥ Tänk med hjärtat så kommer vi att klara detta med!
 
Nå det var mina tankar och det kanske kan hjälpa någon som går igenom samma som vi gör! Nu ska jag ta och fixa frukost till mina små juveler som börjar bli lite kurriga i magen! Idag är de mycket bättre och hostan e bättre för Ellioth. Han har fått sova ganska ok i natt så idag hoppas jag att det blir en bra dag, hela dagen så jag kan skicka dem till Solkulla imorgon! Hade ju tänkt att de skulle gått idag men eftermiddagen blev inget bra igår, det går upp och ner... Håller tummen =)
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 

Äntligen bättre =)

God förmiddag på er!
 
Är placerad i soffan där två barn kollar på barnkanalen. Ingen feber så långt ögat når och hostan har dämpats ordentligt =) Så jag ringde nyss jobbet & sa att imorgon blir det jobb!! Kändes skönt och det  blir roligt för barnen med! Två dagar kvar denna veckan innan vi tar helg så det ska nog gå bra! På torsdag får de följa med sin kusin Vilja hem från Solkulla för jag ska handla presenter till barnen med mormor =) Hoppas att vi hittar något bra i staden!!
 
Idag blir det köttfärssoppa på Lomvägen!! Nett i i stan & skriver prov så lilla Vilja ligger i Loppans vagn & sover, hon var inge bra idag lilla skruttan =( Inte konstigt när det flyger runt basselusker överallt! Nett skulle köpa goda frallor innan hon kom =) Lite vardagslyx faktiskt, det måste man ju  ha ibland!!
 
Åh jag e såå supertaggad! Har städat min garderob nu på förmiddagen och provat läder! Nu e det mer i "kan ha" högen än "kan inte ha" högen och det e ju superhärligt! Inser att 5 kg till så kan jag ha det mesta i min garderob!!! YES!! Klart att jag ska fixa det! 1. 2 kg så har jag tagit mina 10 % och nu ligger jag ju under ett magiskt streck =) Shit jag fattar knappt att jag fixat detta =) Är jätte stolt faktiskt!!
 
Pratade med min gubbe innan, de har sovit i bilen i natt. De kom 10 minuter försent för att få det sista rummet på hotellet i Hudicksvall så de hade liksom inte så mycket val. Startade sin resa igen vid hal 7 och vi håller alla tummar och tår för att de ska komma hem idag! fort
 
Har vart duktig och skrivit i alla tider fram till sommaren i almenackan idag... Känns skönt att ha lite kolla på man jobbar =) Så fort jag hinner och lusten faller på ska jag ta tag i köket & städa alla skåp och sätta in alla papper mm. Vi är lite slarviga med att få in alla papper =/ Ajja bajja! Har massa skåp som e stökiga och där ligger saker som inte ska vara där! Är det vårkänslor som e på G hos fru Stehnson mån tro?? Ja jag tror det =) Hoppas att våren är snäll mot mig i år =) Det hade jag behövt, det har vart alldeles föör mycket oknytt i luften det sista och det tynger ner en såå otroligt! Den ena chocken efter den andra och det verkar inte som om det vill ta slut! Jag håller alla mina tummar och tår och sänder alla mina tankar till de som behöver det just nu! Mitt hjärta skriker ut sorger, den ena efter den andra och jag njuter av varje dag jag har mina nära och kära nära! Jag önskar av hela mitt hjärta att allt ska gå bra och att min familj får lov att vara frisk och må bra!  Så lite svammel med men det e skönt att få skriva av sig lite =)
 
Nu har jag en dotter som söker min uppmärksamhet och kröp upp i mitt knä! Hejsvejs!!

Svammel

God morgon!
 
Då var jag gräsänka då Roger flög till Luleå nu på morgonen. Han och hans kollega ska dit och hämta hem två bättre begagnade lastbilar då Rogers gamla skrutt har fått lämna in... En ska de lämna på vägen, någonstans...  Hotelövernattning och lååång körning står på deras schema... Hade en mycket spak man brevid mig i bingen i natt då han verkligen INTE gillar att flyga! De skulle dessutom mellanlanda i Stockholm så det blev två starter & två landningar =) Måste faktiskt säga att jag är lite avis! Jag älskar att flyga, speciellt start & landning, såklart!!
 
Efter en helg full av barn kan jag säga att jag e en aning trött och för att inte somna föör tidigt avslutade jag helgen med att storstäda hela lägenheten och det kändes såå skönt! Den har inte blivit bortskämd med städ den sista tiden så tvättmaskinen har verkligen fått bekänna färg hela helgen och damsugaren fick sig en ny magsäck =) Längtar till våren nu så jag kan köpa lite vårblommor (påskinspirerade) och byta gardiner i köket - enligt Ellioths önskan! Nästa helg är det ju påsk så då ska vi fira den ordentligt med kalas för barnen och påskägg, fjädrar och harar och allt! Jag längtar faktiskt!
 
Efter bullbaket i helgen och sötsuget igårkväll som jag avhjälpte med 30 salta pinnar, som gick alldeles föör fort att gnaga i sig! känner jag att jag måste tillbaka på banan. Idag startade jag med havregrynsgröt, en skivad banan och mjölk! Det är en underskattad frukost som mättar bra och som man står sig länge på!  Ellioth fick välja vad han vill ha då han e förskyld -rostade mackor med chokladpålägg... Oerhört nyttigt energigivande! Energigivande i form av ett sockerbrus som han faktiskt åt upp!! Yes han fick i sig någonting i alla fall =) Lovis älskar laddelad (marmelad) så det tryckte hon i sig, yoghurt & mammaflingor (special K).
 
Idag ska vi inte göra inte göra många knop alls. Ellioth har hostat massor hela natten så vi e ganska tötta och efter deras nyare vanor att vakna 06.00 får man ju inte sova ut direkt! Nåja man kan sova när man blir gammal!
Lite svammel från Lomvägen... Lär bli svammel ett par dagar till...
 
hej hopp!
 

Tungt...

Åh jag vet inte vart jag ska börja... Just nu känns allt bara som om det vore uppochner och jag vet inte vart jag ska börja. Ena stunden är allt ganska ok och man kör på i 100 knyck och det funkar fint ända tills allt kommer över en eller om man pratar med någon och det bubblar upp till ytan. Det händer hur mycket som helst och jag kan inte påstå att jag är den mest sociala personen just nu, har bara energi till det viktigaste just nu... Det gäller att prioritera hela tiden och det får bli som det blir... Man får ha tålamod och jag kommer tillbaka när jag känner att jag orkar!
 
Imorgon bitti flyger min älskling till Luleå för att hämta hem sin nya lastbil. Det är 140 mil tillbaka så vi får väl se vilken dag vi får hem honom. Det vanskas snö, mycket snö och hårda vindar så det kan nog dröjja e jag rädd =( Inte roligt men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =)
 
Börjar veckan med vab med Ellioth som har hosta, feber och förskyld... Det går upp och ner så jag får väl se hur långdraget det kan bli! Har mycket på jobbet denna veckan men det får mina kollegor ta, det e liksom inte så mycket att göra. Vi får hjälpa varandra.
 
En tur till biblioteket, apoteket, jobbet och massa soffhäng! Så ser min måndag ut... Ha de bäst!!

Inga ord...

God morgon...
 
Fast jag vet inte om jag kan kalla den god... Klockan 6 vaknade min lilla Loppa och tyckte att vi minsann kunde gå upp! Det var jag inte såå sugen på alls! Men hon insisterade =) Ellioth vaknade oxå när syster fäktade, sjöng, klappade och grejjade så jag insåg att efter 10 minuter var det bara att masa sig upp!
 
Barnkanalen, täcken, kuddar och två barn i soffan hoppade jag in i en dusch... Åh det var gött! Mina ögon var INTE roliga när jag traskade upp, geggiga, igenmurade och ömma!!!! Nej What the.... Ögoninflamation?? Åh underbart, två dagar på jobbet och man har blivit med ögongegga!!! Suck!! Det är inte roligt alls faktiskt!! Det blir till att badda badda och badda lite till så kanske det går över utan ett läkarbesök! Tycker att jag haft ett för mycket redan den här veckan!
 
Nu kar vi avverkat frukosten och två koppar gott kaffe! Barnen är nöjda och sitter nu uppkurade i soffan igen =) Ellioth väntar på att klockan ska bli 10 så han kan får ringa till Herman för att få leka! Han hade planerat det hela så himla bra! Sovmorgon ( det sket sig ), tv, frukost, promenad med Zelma och sen skulle jag köra bort honom till Herman när jag & Lovis ska åka och handla! Nu blev det ingen sovmorogn så det känns som om det kan bli en låååång förmiddag i det Stehnsonska hemmet!!!
 
 
Dagen jag fasat för kom och Lenas otroligt vackra dödsannons stod i tidningen. Jag tycker att det är otroligt jobbigt att läsa men samtidigt otroligt vackert! Tårarna rinner nerför mina kinder och varenda ord blir så starkt ♥ Åh Lena!
 
 
Solen skiner idag med och jag hoppas på att det ska bli en fin dag idag! Det ser lite kallt ut men det är friskt att ge sig ut på en morgonpromenad med barn & hund! Vi får väl ta en lite längre runda så det tar lite längre tid så Ellioth slipper vänta så länge =) Nä nu blir det undanröjjning av frukost mm...
 
Ha en härlig fredag på er go vänner!!
 

Solen

Åh denna dagen har gett mig kraft! Den efterlängtade solen ger mig energi & kraft och det känns så himla härligt! Idag har vi gått till den nya lekplatsen i Veddige! Det var jag & en kollega som gick med 4 barn =) Snacka om kvalitetstid!! Helt underbart fast vinden var bra kall!! Snart snart är våren här på riktigt! Vi såg snödroppar som tittade fram under buskarna =) Underbart!
 
Barnen har lekt här hela eftermiddagen och haft superroligt! Barnskratt ger oxå energi & kraft precis där det ska! Det är tur när sorgen griper tag om helt vad det är... Barnen är det bästa som finns och de ger så otroligt mycket tillbaka =) Vi har mumsat på hemmagjorda chokladbollar, attans va goa de var! Inte bra för figuren! Men jag stillade mitt sötsug med två små bollar istället för 15!! Det e ju inte illa! Barnen mumsade i sig 4 bollar var efter macka!! Hur får de plats, kan man undra??
 
Nu kom mitt hjärta hem, han gick bums & la sig. Hoppas han får sova ett tag innan vi ska äta middag... Han mådde inget vidare så sömn kanske gör susen och att det inte e flunsan för det har vi inte tid med nu!!
 
Har en dotter som vill spela Pettsson med mig! Tur att mamman tycker det e roligt med!!

Bergochdalbana

God morgon!
 
Det går upp och det går ner, ena stunden känns allt ganska ok och andra stunden känns det jätte jobbigt! Ibland känns det som om tiden står still hos oss medans den snurrar på som vanligt hos alla andra... Det är konstigt hur världen kan upplevas när man känner att allt e jobbigt. Det känns som att gå i en bubbla...
 
Jag längtar så till våren, solen, värmen & fågelkvittret! Jag vill göra i ordning krukan på framsidan men törs inte riktigt ännu... Det kan bli kallt ännu och det klarar inte blommorna! Jag längtar till Påsken, fjädrar och att mina barn fyller år! Mars är en hektisk månad och tur är väl det att man har att göra =) På lördag ska jag och mamma in till stan och se om vi kan hitta lite födelsedagspresenter till kidsen! Det ska bli lite mysigt i allt tråkigt! Vi ska hem till Nett på kvällen för att fira vårt lilla busfrö =) Lite roligare när alla är friska!!
 
Semesterlapparna har kommit ut... Tycker alltid att det är svårt att fylla i... När ska man ta och hur ska man göra för att det ska bli bäst?? Ellioth ska gå på simskola - Om man inte hinner spärra in dem i fängelse först =) Han är jätte ARG och vill INTE gå på någon himla simskola.... Men jag ska nog allt få till det till det bästa! Ska gå till kontoret idag och få hjälp med att lägga in mina 50 timmar för handledningsutbildningen som jag ska ta till sommaren =) En lång härlig semester ska hon ha!! Man får verkligen passa på när barnen är små för denna tiden kommer inte igen!
 
Nä nu ska jag promenera till jobbet! I eftermiddag ska vi ha med Herman hem =) Kan tro att jag har tre kids som gärna vill hem och leka =)

Nässpray

God morgon!!
Hjälp va tidigt att gå upp vid halv 6! Vaknade  dessutom innan klockan ringde av en helt weird dröm!! Det hoppas jag aldrig ska slå in =)
 
Känns sådär i bihålor måste jag säga men han sa att det kunde dröja ända tills fredag innan jag märkte skilland av en förbannat nässpray för 165 spänn... Där kan man känna sig lurad! Även fast jag absolut inte vill käka penicilin om jag inte behöver!!! Men men nu tag så kommer man igen!
 
Idag ska jag till jobbet & det ska bli riktigt roligt!! Kom just på att imorogn e det skogen =) Mysigt!! Tänk att det redan gått två veckor sedan vi planerade den dagen... Undra när jag ska ha lönesamtal? Det kanske jag har missat, får nog kolla upp det idag... Känns som om man vart borta i en halv evighet!
 
Mina små troll kom upp ganska urvakna så fort jag kom ur duschen - kan ju vara dumt att ta vara på deras sovmorgon!! Som vanligt! Nu ska det kläs på, fixas iordning och strax gå till Solkulla för ett par timmars lek & stoj med alla kompisar! Tror att de ser mycket fram mot det!
 
Nä ni får ha en himla bra dag på er!!

Ett besök på vårdcentralen...

Då var det ringt in ett besök på vårdcentralel för den här mamman.. Det vill inte riktigt släppa i mina bihålor eller nåt! Det spränger och gör ont och kommer ut sanslöst massa skit! Suck va tröttsamt!! Men ett besök, antingen meducin & det går förmodligen över fortare eller så e det inte det och då går det väl över av sig själv... En himla bra analys tycker jag...
 
Vi börjar bli trötta på att gå hemma nu och det ska bli riktigt skönt att få komma till jobbet imorgon! Två korta dagar så det blir en skön mjukstart för oss alla tre! Ledig fredag dessutom =)
 
Sitter & fyller i Ellioths papper till skolan, skolhälsovården... Hjälp!! Va fort det går, han var ju nyss bäbis!! Min lille grabb ska börja skolan och mamman hänger INTE med =) Samtidigt är det ju lite spännande och roligt oxå och det tycker Ellioth med, skräckblandad förtjusning kanske!
 
Nä nu är det dax att byta kläder och borsta tänder så man ser någorlunda ut när man ska till farbror doktorn! Det duger inte att ge sig ut på byggden i söndriga mysbyxor som hänger vi knäna =) Kan ta ett par som i alla fall sitter där de ska!! Japp så får det bli!
 
Solen lyser idag så jag hoppas att man får lite ny energi!! Ha det bäst!!

God morgon våren

Sitter i soffan och njuter av morgonen som gryr utanför fönstret! Det ser ut att kunna bli en alldels underbar dag! Tänk om man ändå kunnat vara frisk nog att ge sig ut på en promenad! Febern e borta - men huvudvärken, tandvärken och den förbaskade hostan sitter fortfarande i med järnklor!! SUCK!!
 
Min lilla Loppa kom in vid halv 6 på morgonkvisten och gosade ner sig jämte sin mamma... En herrasn snusande på min tre älsklingar i sovrummet... Jag låg och mös och försökte somna om men ack va man kan bedra sig =) Inte så så det var väl bara att  ranta upp! Magen är arg på mig för gårdagens middag - hamburgare & pommes... Japp det lär dröjja men gott va det! Nu sitter jag i soffan i stället & njuter av en egen stund istället! Nu trorjag på riktigt att våren e på G! Det han man ju gjort innan med men idag känns det på riktigt, det luktar vår ute! Tror bestämt att jag får lite vårkänslor =)
 
Jaha man kan undra vad denna dagen ska bjuda på? Egentligen har jag ingen lust att bara ligga inne men jag vet inte vad jag orkar med... Känns inget roligt med de ömmande tandarna =( Eller hela käkarna, fick det i veckan och det vill inte släppa, huvudvärken sitter som ett band i pannan och jag får feelingen av bihålorna!!! AJ! Men jag har ingen lust att åka till farbror doktorn idag... Hoppas att det kan vänta tills imorgon då e det billigare  =)
 
Ne nu ska jag bränna på en kanna kaffe tror jag bestämmt så det e klart tills mitt hjärta vaknar!

En dag full med minnen

Under natten tog Lena sitt sista andetag, otroligt saknad!
Våra tankar går till henne och Jan och de nära & kära som stod Lena så nära. Det gör ont i hjärtat att veta att hennes kamp nu är över, samtidigt som hon nu äntligen får frid och får slippa sjukdommar och smärta. 
Vila ifrid Lena ♥
 
Vi pratar mycket och Ellioth tycker att det är konstigt... Han har svårt att veta hur han ska vara, vad han ska säga och frågar mycket som vi försöker att svara på. Det är inte lätt att ha svar på allt och det är ok att kunna säga, jag vet inte. Vi gråter och minns Lena tillsammans och tittar på bilder...
 
Det är en mycket konstigt dag med mycket blandade känslor... Det är nämligen ingen vanlig dag för det är Viljas födelsedag!! Hurra hurra HURRA!!! Tänka sig att det lilla miraklet fyller 2 år idag, vår lille solstråle!
 
Ligger i soffan och kollar på 112, det är vad min ork går med på. Jag var och handlade på Eklöws och jag måste säga att där tog all energi slut och jag kände mig helt överkörd när jag väl var hemma igen! Det märks att man inte är fith for fight ännu och att det kommer nog ta ett par dagar tioll e jag rädd. Barnen är inte heller 100 ännu. Lovis sover och sover och sover annars är hon väldas gnällig, mammig och orkar leka en stund men sen måste man tanka lugn och trygghet igen =) Ellioth har fortfarande en aning feber, leker mittemellan och retas mer än gärna med sin syster yster tills bägge vrålar och skriker, typ hela tiden... Så det blir inte många knop gjorda idag alls. Mat ikväll, hamburgare & pommes enligt Ellioths önskan =) Mello och soffläge! Jag hoppas att det kommer gå snabbt att ta sig tillbaka igen...
 
Ellioth har precis förhandlat ner sin kranbil från vinden med sin pappa. Bytet var hans Scania, timmerbil och han är såå nöjd och leker nu i fred på sitt rum medans hans syster sover i soffan... Lugnet före stormen =) Snart dags att fylla på tarmen tror jag och låta lördagen gå över till mys!
 
Ha en bra lördag på er och ta hand om varnadra!!
 
 

Våren är på väg...

Solen skiner och det är nära på kvitter i luften... Min Nett gick nyss ut med Zelma, önskar så att vi kunnat gå med!!
 
Idag är första dagen jag orkat ur soffan =) Jag har till och med orkat duscha mina barn, inte illa =) Men sen tog orken slut och jag pustar ut i två undbara barnfamnar! Min små juveler bara hostar och hostar och det känns som om det aldrig går över.... Ellioth har forfarand feber och hostar lungorna ur sig. Lovis vill gärna krypa upp i min famn och bara va, hon leker lite emellan men inte så länge =( Jag ringde jobbet och sa att vi blir hemma på måndag med så får vi se till veckan men då sitter de inte i skiten på måndagen i alla fall! Fast nu börjar jag längta tillbaka!!!
 
 

RSS 2.0