Begravning

Idag tog vi avsked av vår oändligt älskade Lena ♥
 
Det har vart en mycket tung dag idag med många tankar & känslor! Jag startade dagen med en runda runt strängen kvart över 6 innan dagen drog igång med frukost tillsammans med familjen. Det var oerhört skönt att få rensa tankarna och förbereda sig inför det som komma skulle... Lite egentid =)
 
Vi blev klara och var i god tid vid kyrkan. Vi var nog alla lite nervösa & jag hade en stor klump i magen...
 
Väl inne i kyrkan satte vi oss och inväntade klockan. Barnen tittade och frågade... Det var otroligt vackert med alla blommor och ett jätte fint kort på Lena som stod på kistan. Vacker musik full av minnen och det blev många tårar... Det var otroligt jobbigt och det gör såå ont i hjärtat att se all sorg. Barnen var fantastiska och skötte sig så, jag är superstolt över mina barn!
 
 
<3
 
♥ Finns inga ord...
 
Min lilla Loppa bröt i hop i min famn av stundens allvar och det skar i mammahjärtat... Åh jag känner att vi gjorde såå rätt att ta med barnen, det var ett stort och viktigt avsked för dem, likväl som för oss! Nu tar vi nya tag och får bearbeta det som kommer efteråt...
 
Nu slappar vi i soffan, barnen leker & Alvin sover... Helt otroligt hur mentalt trött man blir efter en sån här dag. Vi får se vad kvällen erbjuder, lugn & ro i hemmets lugna vrå...
 
 
Det är en konstig dag med blandade känslor då vår underbara Janice fyller år! Hipp jipp HURRA för vår Janice idag! Vi ska hem till henne imorgon kväll & fira!! Hoppas du får en mysig kväll!! Många varma kramar!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0