Inga ord...

God morgon...
 
Fast jag vet inte om jag kan kalla den god... Klockan 6 vaknade min lilla Loppa och tyckte att vi minsann kunde gå upp! Det var jag inte såå sugen på alls! Men hon insisterade =) Ellioth vaknade oxå när syster fäktade, sjöng, klappade och grejjade så jag insåg att efter 10 minuter var det bara att masa sig upp!
 
Barnkanalen, täcken, kuddar och två barn i soffan hoppade jag in i en dusch... Åh det var gött! Mina ögon var INTE roliga när jag traskade upp, geggiga, igenmurade och ömma!!!! Nej What the.... Ögoninflamation?? Åh underbart, två dagar på jobbet och man har blivit med ögongegga!!! Suck!! Det är inte roligt alls faktiskt!! Det blir till att badda badda och badda lite till så kanske det går över utan ett läkarbesök! Tycker att jag haft ett för mycket redan den här veckan!
 
Nu kar vi avverkat frukosten och två koppar gott kaffe! Barnen är nöjda och sitter nu uppkurade i soffan igen =) Ellioth väntar på att klockan ska bli 10 så han kan får ringa till Herman för att få leka! Han hade planerat det hela så himla bra! Sovmorgon ( det sket sig ), tv, frukost, promenad med Zelma och sen skulle jag köra bort honom till Herman när jag & Lovis ska åka och handla! Nu blev det ingen sovmorogn så det känns som om det kan bli en låååång förmiddag i det Stehnsonska hemmet!!!
 
 
Dagen jag fasat för kom och Lenas otroligt vackra dödsannons stod i tidningen. Jag tycker att det är otroligt jobbigt att läsa men samtidigt otroligt vackert! Tårarna rinner nerför mina kinder och varenda ord blir så starkt ♥ Åh Lena!
 
 
Solen skiner idag med och jag hoppas på att det ska bli en fin dag idag! Det ser lite kallt ut men det är friskt att ge sig ut på en morgonpromenad med barn & hund! Vi får väl ta en lite längre runda så det tar lite längre tid så Ellioth slipper vänta så länge =) Nä nu blir det undanröjjning av frukost mm...
 
Ha en härlig fredag på er go vänner!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0