En till...

Goddagens!
 
Hemma efter en halvdags jobbande =) Har vart på vårdcentralen med Lovis, halsfluss där oxå! Det e ju roligt nästan jämt! Eller oxå INTE! Fy vad jag känner mig gnällig men jag tycker verkligen inte att detta var en hit! Meducinen funkar dock att få i Ellioth men Lovis skriker som tusan & lyckas spotta ut det mesta! Suck!! Hon sparkade & slogs vilt omkring sig och man känner sig inte som den bästa mamman... Blir 10 dagar hemma med henne då hn ska ha meducin tre ggr/dag! Nåja det var en ml istället för Ellioths fem ml! Något kan man ju vara glad för! Hoppas verkligen att den hjälper!
 
Hämtade ut ett halv apotek... Ellioths meducin, Lovis meducin, Rogers meducin & Zemlans meducin... Japp det var en halv förmögenhet! Väntar bara på att det e min tur & Rogers tur =) Min man har nu pillat i sig ett litet blått piller =) Nä det var inte viagra =) Smärtstillande för axeln! Det är absolut inte lika illa som det vart de tre gånger han tidigare opererats men han är ju inte på topp precis!! Inte roligt att gå hemma när man inte valt det själv =/
 
Men jag får vända på det hela, jag njöt av en uppfriskande promenad runt strängen innan klockan blivit 7 idag, bara jag & Zelman och det hade ju inte vart möjligt om han inte vart hemma =) Så det finns inget ont som inte för något gott med sig!
 
Imorogon ska vi på sommaravslutning med jobbet, till gamla kajutan i  Träslövsläge =) Ska bli riktigt trevligt! Vi fick välja mellanen förrätt eller efterrrätt & huvudrätt. Jag valde såklart efterrätten!  Får se vem som kör in och inte men jag antar jag kan köra. Jag får nog spara på krutet vad det gäller pp... Jag håller tummar och tår för att det inte gått upp mer på vågen för det har jag verkligten ingen lust med alls. Det är jätte jätte svår just nu! Motivationen är inte på topp, det är såå lätt att det slinker ner en gotta eller två com inte skriv upp... Det bara händer, alldeles av sig självt...
 
Nehe annars e det väl si så där, många tankar som vrivlar runt i huvudet... Jag antar
 att jag får ta mina tankar och gå en lååång runda med Nett sen så kanske vi kan räta ut några frågetecken! Ha det bäst!
 

Halsfluss...

Japp där kom dommen... Halsfluss hade min lille Nisse =( Inte kuligt för katten va han e tjock i halsen, låter inte klokt när han pratar och han har svårt att svälja! Annars e han hur pigg som helst och man känner sig nästan dum som är hemma... Men jag har bestämt mig för att njuta av att vara hemma med mina barn! Men även om de säger att det e halsfluss tror jag att det är scharlakansfeber han har... Det återstår att se om han fjällar på tårna & fingrarna!
 
Han tog till & med meducinen alldels själv idag, fast han tycker att det är ASÄKLIG och jag håller med honom! Tycker lite synd om honom faktiskt och jag förstår att han klyks! Värre klykmagad än hans mamma får man leta efter så jag kan inte säga så mycket heller! Vi gör vårt bästa och hoppas att det går över!
 
Idag har jag rastat tvättmaskinen, har en tom tvättkort så när på en tröjja =) Helt otroligt! Bytat sängkläder så det ska bli såå skönt att stoppa ner mina små barn i rena sängar, även om de inte är superrena... Fåår väl ta en tvätt på fötterna i alla fall =) Snart ska jag få dem i säng, kanske. Lovis sov i eftermiddasg när jag satt i telefonen med trygghansa... Det e dax att ta kort på Ellioths ärr på kinden & skicka in. Hoppas att han kan få sig en slant för sitt ärr!! Det var i alla fall lugnt just då när det var så viktigt att det var lugnt =)
 
Imorogn ska min älskling i till farbror doktorn och operera sin axel, IGEN! Hoppas att de får till ahns ärr den här gången så att smärtan i nerverna! Han sover i soffan jämte mig nu, tror inte att han är supernervös, det är ju en liten op i alla fall. Kanske tur i oturen att jag är hemma med barnen för jag kommer nog vara lite nervös. Jag som ör så blödig =/
 
Idag har jag inhandlat ett par nya skor, löparskor från mamma & pappa i födelsedagspresent! Jippi de var supersköna & det kändes som om jag flög fram!! YES!!
 
Nä nu kanske jag skulle ta och fixa till mina kids så det finns en chans att de ska somna på denna sidan midnatt =) Ha en trevlig kväll höre ni!!

Hella vård av barn...

God morgon!
Då var det måndag & mamman är hemma för vård av barn! Suck!! Nåja vi klarade hela förra veckan så jag antar att jag ska vara ganska nöjd! Ellioth & Lovis är ganska förkylda, hostiga & Ellioth har smultrontunga, ett symtom på scharlakansfeber... Han har haft det två gånger tidigare istället för halsfluss så jag känner igen symtomen, men nu är det bara läkaren man ska ha med sig! Det är ju såå typiskt när man känner igen ett symtom innan läkaren själv antytt det... Det går ju inte... Men vi får se, bättre att ge antibiotika så han inte smittas & att symtomen försvinner och jag får tillbaka min lille Nisse som är lite halvhängig! Det blir såå gnälligt när man inte är fit for fight! Lovis är med hostig & hackig och har legat i min säng hela natten för hon har hostat så hon klykt sig =( Trott att hon skullats kräkas hela tiden så det har ju inte blivit många timmars sömn för den här mamman... Men det kan vi kanske ta igen idag när det bara e jag och mina kids hemma!
 
Ringer aldrig den där himla läkaren??? Väntat länge nu!!! Jag vill ha en tiiid!!
 
Vi är allmänt trötta efter helgens bravader =) Men det gör ju inget... Det har vart en mycket bra helg för övrigt i goda vänners lag =) Solen skiner utanför fönstret och det ser ut att bli en finfin dag på västkusten! Det kan man ju leva med =)
 
Nu blir det lite tvättande och fixande, diskande och bäddande medans vi drar igång den här dagen! Vi önslar er alla en fin måndag!

Grattis till MIG =)

Vaknade till världens vackraste skönsång från min man ♥ Tack älskling!! Mina små älsklingar & sjöng inte men Lovis var så söt & klättrade på mig och jag fick stooora kramen! Kan inte bli ett bättra uppvaknande på sin födelsedag! Kaffe på sängen och två paket =) Hi hi mammor gillar oxå paket! Nu ska den här mamman köpa sig en baddräkt så man kan åka vattenrutschkanor på lalandia =) Känns inget bra att åka allt kuligt i bikini.... Den lär ju inte sitta där den ska efteråt =/ Kan ju bli lite jobbigt! Min darling hade köpt örhängena som jag ville ha och de satt perfekt!!
 
Ska  köpa mig ett par nya löparskor för pengarna från mamma & pappa =) Ska bli såå härligt för de gamla känns slitna! De kan jag ha på jobbet!
 
Har lagt i alla mina smycken i mitt nya smyckeskrin som Vilja med familj köpt! Såå lyxigt det känns att få placera ut alla smycken i det! Han aldrig haft  ett sånt smyckeskrin så det känns extra roligt! Som ett barn på julafton =) Ett stort tack till er som var här för mig igår & firade min födelsedag =) Hi hi så gammal man är blir man ändå som ett barn på julafton!
 
Goefrukost med ägg & sen en powerwalk promenad... Kan nog säga att jag hade behövt 15... Vv gick sådär igår + 0,2 så det var ju egentligen ingen större fara med tanke på hur veckan varit! Picknick på Solkulla... Och massa  små fallgropar, blir en stooor!! Idag har jag ätit glass med mina barn & massa godis... Ungifär som i går =) Ja ja man fyller bara år en gång om året och det är bara morsdag en gång om året! Så imorgon är en ny dag! Tar nya tag i morgon!
 
Vi hade grillkväll med la familia igår =) Nett & Rikard, alla barna, Janice & Christoffer och lille Theo! Mys på hög nivå och massa gott kan man ju säga! Inte såå bra viktväktarmässigt sett men gott för maggen, en stund innan man blir alldels föör proppmätt! Konstigt hur man kan falla tillbaka i gamla vanor på mindre än  0,5 sekunder =)
 
Det  är en mycket speciell dag idag då det är morsdag, mycket känlor som jag inte riktigt med vet vad jag ska göra av... Det är tur att jag har min strängen runda där jag kan få vara ensam med mina känslor... Det är ganska skönt att ha en ventil som man kan glänta på och gråta ifred och prata lite med farmor på vägen. Det känns som om hon är där med mig och lyssnar!  Vi ska åka ut till näs och fira min underbara mamma idag och farmor såklart! Jag känner med min pappa som får fira den utan  farmor här... Det är tomt och konstigt! Hade det vart som vanligt hade vi åkt in till farmor och ätit smörgåstårta som hon tyckte så mycket om! Åh va jag saknar henne denna dag!! Tänker mycket på henne!! Min underbara farmor!
 
Tankarna går mycket till Jan, Rogers pappa, barnens farfar. Idag är första morsdag utan vår Lena! Åh vad jag saknar henne med! Sänder många varma kramar till Camilla & Jerker som får fira morsdag utan deras älskade mamma ♥
 
Kan inte för mitt liv tänka mig den dag då jag ska fira morsdag utan min älskade mamma! Det e tankar man inte vill tänka men som ändå kommer upp. Rädslan för den ensamheten, tomheten och sorgen sm fullkomligt äter upp en...
 
Konstigt hur jag kunde hamna här vida datorn när jag egentligen skulle hjälpa min gubbe med att städa min bil som vi ska göra i ordning för att den ska säljas =) Vi är så taggade nu =) Det är såå roligt! Hi hi!
 
Nåja jag får vär dra mitt strå till stacken nu istället... bättre sent än aldrig =) Ha en bra dag!!

Magkartarr???

Stressad!!!
 
Ja det kan man kalla det hele =) Listan kan göras hur lååång som helst och den ska betas av snabbt! Det hade vart bra med ett par timmar till/dygn! Eller åtmisntone / jobbdag! Känner att idag hade det inte behövts så mycket mer för att jag skulle gå över gränsen till att ligga resten av kvällen i magkartarr! 
 
Att det ska vara såå jobbigt att vara envis som 17 och vilja att allt ska bli bra???!!! Ja så e det när man är född i detta stjärntecken =) Tvilling, envis like hell! Jag jobbar bra under press och bara jag har en lista att bocka av så e det nemas problemas! Det e bara det att ibland har jag en förmåga att ta på mig en aning föör mycket för att jag är alldeles föör blåögd och kan ha lite svårt att säga NEJ!  Men så e det på den här modellen!
 
Har en dotter som brås på sin mamma, lika envis hon!! Just nu har hon uppenbarligen bestämt sig för att INTE sova på denna sidan midnatt... Piggelin, full i 17... japp summan av kardemumman är att jag hade förhoppningen att fått kommit ut och gått när min gubbe kommit hem men det verkar inte som om han kommer hem! Åh detsket sig i det blå skåpet och Zelman får vackert vänta... Lvis somnar inte bättre för det, att mamman käner sig stressad så det skiter sig i det blå skåpet det med =/
 
Skulle kunna äta upp en häst idag med, bara det e gjord av choklad! Mums va gott det hade vart!! Men jag SKA INTE!  Har smakat på en giffel, av Lovis & Ellioths fika, men det blev bara en fast att jag gärna tagit typ 5!! Svullen & uppblåst så det räcker ooch frustrerad över att Lovis gör allt annat än hon ska! Frer att jag låter som en argbigga...
 
Men hon har inte frågat efter välling idag heller, hon somnade gott i soffan igår så det kanske kommer att funka hur bra som helst =) Me like alot!!
 
Nä nu får jag nog ta  ettr djupt andetag och bädda ner dottern i sin säng... Snart bryter tredje världskriget ut i det Stehnsonska hemmet... Ha det bäst!!

Vällingen slut...

Gokväll!
 
Då tar familjen Stehnson en ny vändning... Ikväll tog vällingen slut och vi beslutade att testa att sluta med den... Ett steg till att bli nappfri & utan blöja i sommar... Lovis blev förskrossad och ville att jag skulle gå ut i köket och laga välling till henne. Det  grjorde lite ont i mammahjärtat, det ska erkännas! Men vi letade fram Kanin, napp & snutte och stoppade om henne i bäddsoffan till Trassel som pappa fixade på =) Då gick det bra! Håller tummar och tår för att det ska gå bra! Det är ju inte så att hon behöver det, 3 år gammal. Det är för att det är gott, såklart!
 
Börjat att röjja på vinden... Det lär bli ett helt projekt! Herre jösses me skräp, sparade gamla papper, söndriga lampor mm det e ju inte klokt! Hur tänkte vi där? Hur ser det ut på era vindar? Vi är ju ganska bra på att rensa ut egentligen, en gång på våren och en gång på hösten. Men vi har tydligen inte gått igenoom allt. Många lådor ståd bara där, prydligt staplade och då har jag inte reflekterat över dem heller! Men nu åker dem =)
 
Min lilla Lovis har lekt med en kompis idag, för fösta gången! Det gick hur bra som helst, min lilla Loppa! Hon vinkade glatt av pappan som körde henne till Saga! De hade haft jätteroligt och lekt både ensamma och vart på besök i Sagas morfars ladugård och tittat på kossorna =) Ellioth har lekt hos Herman hela eftermiddagen så vi var barnfria ett par timmar... Jösses vad konstigt det var! Oj oj oj va rastlös jag var, det var då jag vart uppe på vinden =) Tänk va fin den kommer att bli nu när mina barn börjat leka med kompisar... Det kallas terapiarbete för mamman!
 
Nu blir det pannkaksstekning inför barnens stättaredsutflyckt med Solkulla i morgon! Hoppas att de får bättre väder än vad vi haft idag! Kanske ine 30 grader men lite lagom skönt, utan regn! Undra om man kan beställa det?
 
En späckad vecka framför oss! Jobba alla dagar, utvecklingssamtal med Ellioth på tisdag, Picknick & föräldramöte på torsdag... Det blir nog bra bara man tar en dag i sänder...
 
Snart en prmenad innan jag hamnar i soffan och håller tummen för att det ska gå någt tittvänligt på tv! Ha en fortsatt trevlig söndag på er!
 
 

Premiärfrukost ute

Äntligen har värmen & solen kommit!! Som vi längtat =)
 
Idag var det 18,5 grader klockan 7 på morgonen, i skuggan! Det vara bara linne & trekvartsbyxor på när jag tog stavarna och Zelman kvart över 7 i morses!! Såå underbart och vilken tur att jag ställt klockan idag när det var så varmt. Hade aldrig klarat av en promenad i 25 grader, varken jag eller Zelman!
 
Väl hemma, svettig och go blev det en dusch innan fruksot som vi avnjöt ute i solen!! Barnen var lyriska och tyckte att det var helt underbart! Det finns inget bättre än att äta frukost ute i solen om morgonen tillsammans med familjen! Maten smakar såå mycket bättre ute =)
 
Vi åt ute igår kväll med för första gången i år och vi satt ute till 22 och pratade och drack vin =) Mys på hög nivå!!
 
 
Igår var jag på tre-års kontroll på bvc med min lilla Loppa. Hon gick igenom besiktningen utom att hon fortfarande hade blöja... Viste att det skulle komma på tal och viste att de skulle gnälla på det! Men jag har sett såå många som dragit blöjorna tidigt på deras barn bara för att visa att deras barn är såå duktiga som klarar sig utan blöja tidigt och sen kommer det ena bakslaget efter det andra och det hela blir ett enda stort misslyckande och det tänker jag inte utsätta min dotter för! Gjorde det inte med Ellioth heller och det har gått hur bra som helst!! För det första måste vällingen bort på kvällen, innan blöjan åker, napparna känns viktigare men inte om Lovisen inte är redo för det... Fudnerar på om sommaren ska vara en såndär sluta med det & bli stor tjej =) Det återstår att se, utefter hennes nivå!!
 
Jag var hos tandläkaren och det gick hur bra som helst! Var nervös innan och bävade inför den där jävla kroken som skrapar bort tandsten... Sen hade hon ingen sån alls!! En liten högtryckstvätt med borste som tog bort tandstenen och det gjordet inte ont det minsta =) Två gånger isade det till när hn kom åt tandhalsarna men det e ju inte så konstigt! Så 1260 kr fattigere... Ska inte dit fören hösten 2014 så det e väl inte så illa pinkat!
 
Idag har hon vart inne och vägt sig =) - 1,2 kg och jag spräckte 10,8 kg minus!! Fan va härligt och jag är såå stolt över mig själv =) Inte ens jobbigt och ja jag unnar mig på helgen, inte varje dag som innan utan bara på helgen!! Har kommit tillbaka till bra vanor och det är inte så svårt bara man tänker, gör aktiva andra val som underlättar! Ärligt talat så mår jag såå mycket bättre och jag känner mättnadskänsla idag, det gjorde jag inte innan... Den här gamla kossan går att lära =)
 
Det blir en lördag i falkenberg tillsammans med la familia mm då Jenny konfirmeras! Efteråt ska vi avara hos svärfar och det ska bli såå mysigt! Barnen längtar efter honom!! Sen är det konstigt och tomt utan Lena... Jenny konfirmeras i samma kyska som vi begravde Lena i  och det kommer kännnas i hjärtat idag. Hon kommer att vara med ändå!
 
Det blir en fin pingsafton tillsammans med nära & kära!! Hoppas att ni alla där ute har en trevlig pingstafton fast det inte e lkedig dag på måndag... Det har verkligen ändrats, innnan firades denna afton mycket men nu känns det bara som en vanlig dag....
 
Den 16 maj firade mamma & pappa 33 år som gifta ♥ Ett stort grattis till er!! Puss & Kram
 
 
 
 
 

Nostalgi!

 
Åh jag håller på att städa i garderoberna & skulle just sätta upp Alvins låda... Av någon anledning tänkte jag att den får jag nog allt kolla igenom! TUR!!!!
 
Jag hittade vår cd med alla bilder från vårt bröllop ♥ Ett litet urval! Minns dagen som om den vore i går!!
 
Lika lycklig idag som då!  Älskar dig till stjärnorna o tillbaka Herr Stehnson!
 
 
 

Livsomvändande

Wow!!
Vilken otrolig kväll vi hade med jobbet igår! Såå fantastiskt häftigt! Vi var på Lorensbergsteatern och lyssnande till denna otrolig man på 75 år! Kay Pollak, jag är såå imponerad så det e inte klokt! Han pratade om att välja glädje före att må dåligt! Att jag är egen ansvarig för hur jag vill att mitt liv ska se ut och hur jag ska må... Jag kan inte annat säga än att jag håller med honom! Det ligger så mycket i hans tankar om hur människan fungerar. När jag tänker saker om andra människor säger det något om mig som egen individ, ett meddelande till mig om hur jag ser på mig själv. Vikten av att jag duger som människa, min egen storhet och att jag är ok som jag är. Jag kan alltid välja att försöka se saker på ett lite lättare sätt, välja glädje... Det är något som jag kommer att bära med mig! Han påverkar en och synliggör den människa jag vill sträva efter att vara, det är häftigt! Att jag med tankens kraft kan skapa en förändring för att göra mitt liv lite lättare. Att jag med tankens kraft kan påverka det som finns i min omgivning som jag låter mig störas av eller inte...
 
Nåja, en ny dag och jag kan inte annat säga än att det var urjobbigt att gå upp när klockan ringde! Man är ju inte direkt van att krypa ner i kojjen efter 12-slaget! Mitt i veckan menar jag =)  Sovit som en stock hela natten och det är ju inte fel =) Är hemma med barnen idag på karantän =) Fast en frisk- karantän... Men så är det, 48 timmar! Nu hade jag ju tur att det inte var värre än så! Men jag kan ju hoppas att min Nisse har lärt sig att man inte ska trycka i sig gottigheter så det sprutar ur öronen =) Fats å andra sidan sett så kanske jag bör lära min älskade man det med... Jga måste ju säga att jag börjar lära mig... Att den där magen som det ALLTID fanns plats i till gottigheter numera är mindre, mycket mindre och trycker man i sig får man lida för det! Med ett grymt illamåeende!!
 
Övning ger färdighet!! Nu kom min lilla fiende (man skulle börja med de små fienderna att öva på) ut i köket... "BAJSMAMMA, KISSMAMMA" skriker hon i frustration över att hennes dumma mamma inte låter henne gå i regnet.... Aj aj aj hur ska jag hanstera detta då?? Det ligger något i det du säger.... sa Kay. Hm det vet jag inte riktigt om jag kan hålla emd om eller om det funkar... Kanske skulle man försöka =)
 
Japp min treåring kan hon och jag kan se framför mig hur detta flickebarn kan komma att vara längre fram... Och jag kan oxå se hur denna mamman kan komma att vara längre fram. Jag kan inte säga att jag är stolt över den delen av mammarollen... Men jag kan ju hoppas att jag lär mig och att jag kan försöka att inte glida över till frutrationen utan att välja hur jag ska bete mig och aggera mit den unga damen jag kommer att ha framför mig! Jag minns hur mamman själv var i tidig tonår, si så där från 10 år och framåt... Brås min dotter på mig så ser det illa ut och det är nog då jag måste plocka fram dessa minnen och tänka på hur det var och hur jag själv ville bli bemött!!! Oj oj oj vilken läxa jag kommer att ha framför mig, kan man ju snacka om utmaning!
 
Att ha en 6-åring är inte heller en lätt utmaning och då har jag ändå haft en 6-åring innan att öva på så då borde jag generellt ha lärt mig lite hur jag ska bemöta detta gossebarn. Hm... ja men lite har jag nog lärt mig! Att jag inte ska reagera på en gång, ge honom tid och lyssna på honom! Det jag tycker är svårast är inte att han inte kan kontrollera de lååånga armar & ben och att han... Utan att han blir sååå enormt pissesur, hela tiden, för allt, alltid! Att han ska flytta (är ju inte det värsta), att han ALDRIG ska vara med, att han inte tycker om mig mm det är svårt att bemöta! Det han säger sårar mig och där kan jag faktiskt välja att lyssna in honom istället, varför han blir lessen ch det är ju hans besvikelse som gör att han säger så... han menar ju inte det, det vet jag ju! Oj den här mamman gå igenom en livsomvälvande utveckling som tar sin tid! intressant och roligt faktiskt!! Tänk va jag lärt mig innan min Sessa blir 6 år =)
 
Nåja nu ska jag slänga in lite mera tvätt, som aldrig tar slut i olika former =) Men jag önskar er alla en fortsatt trevlig onsdag!

Tråkdag!!!

Åh vilken regnig låååångt tröttsam tråkdag! Den blev INTE alls som jag planerade =(
 
Efter gårdagens massätning mådde inte min son så finfint =( Ont i magen i natt och sen kom allt upp i min säng =( Mammas stackars lilla älskling! Han tycker att det är såå jobbigt att kräkas... Tänk om man bara kunde göra det åt honom! Men jag viste ju inte säkert att det var det som kräket berodde på så vi e hemma i dag! Sonen är hur piggelin som helst, åt tre mackor till frukost - han var hungrig!! Japp det är nemas problemas med min son i alla fall =)
 
Imorogn ska han träffa sin klass =) Det var inga problem alls bara han mådde bra & det gör han jue =) Men det e nog inget bra med två stora portioner köttbullar & rackarnoner, 2 arraksbollar, en vetelängd senare =(
 
Nåja jag har fått städat en garderob i Ellioths rum idag, en del att kassera! Ska gå in på nästa i eftermiddag efter att man fått i sig lite lunch! Har som mål att städa ut heeeela hemmet innan denna semstern e slut! Man kan inte spara på allt! Känns som ett bra mål!!
 
Annars har luften lite gått ur mig idag... Får inte till det liksom, kan bero på att man inte sovit så mycket inatt, kanske! Men hoppas att det blir bättre! Ska vara på jobbet halv 6 i kväll för att åkta till Göteborget =) Det ska jag i alla fall gå på, så det så! Måste träffa Tina med innan hon ska på semester i typ 2 ½ vecka!!
 
Hm... middagtips??? Anyone?? korv & mos, kanske ?? Hm får se vad  köket erbjuder idag!
 
Hoppas på en bättre dag i morogn!!

Brrr

Hua det e riktigt rått inne... Märks att familjen Stehnson stängt av elementen!! Ikväll tände vi lite ljus för att få lite mysvärme =)
 
Kan säga att det var en snabb promenad runt strängen idag! Jag hade inte bestämt mig när jag gick om jag vågade mig runt när regnet hängde såå tungt! Men vi chansade, jag & Zelman... Jätte skönt att komma ut det ska jag inte sticka under stolen med! När vi gick nere vid järnvägen började det dugga och det var ihållande... När vi nästan var hemma fullständigt det vräkte ner och regnet piskade i ansiktet, Zelma var som ett svart streck utmed vägen... Stackarn var pissevåt & hn ligger nu uppe på en kudde i soffan... Hon försökte envetet tränga sig in under Rogers filt men han ville inte ha en pissevåt hund under sin filt... Kan inte först varför!
 
Första dagen på veckan gjord och imorogn blir det en lååång dag! Det bär av till lorensergsteatern för att lyssna till Kay Pollack!! Ska bli riktigt roligt!!
 
Idag har vi haft härligt besök av Carro med barn =) Alldeles föör länge sedan!! Det blev köttbullar & Rackaroner och alla barnen åt massor!! Härligt!! Sen kaffe & chokladbollar, inte fel, två dgaar i rad =) Mina barn somnade som stkar när besöket åkt, dödströtta och väldigt nöjda!! Ett bra kvitto på en bra dag!!
 
Nu ska hon krypa ner under filten, inte samma som Zelma dock =)

Long time no see...

I´m back =)
 
Vet inte riktigt hur eler när eller var jag ska börja... Har inte vart så flitig på att skriva det sista. Kan bero på att jag haft fullt upp både hemma & på jobbet. det har nog inte funnits så myket ork kvar till bloggande. Kanske har jag inte behövt skriva heller =)
 
Haft en underbart härlig helg i alla fall! Vi har grillat på vår kära grannes grill =) vi har spelat kort, tjötat, tagit en cider eller två och det har vart såå gött! Igår vart hon inne på viktväktarna igen =) Det hade banne mig gått fiint!! Tur så man håller sig på banan! Man blir lätt lite svajjig när man inte vet hur det går... Har satt upp ett nytt delmål för egen del, vi får väl se om jag lyckas!!
 
Hemmet är städat, tvätten är tvättad och maten är både lagad & uppäten =) Jag har fått rastat mina stavar och shit va gött!! Äntligen fick jag dammat av dem och tagit mig i kragen så jag ka lägga in en andra växel! Nu jäklar!! En till två gånger i veckan hoppas jag kunna gå med stavarna. Det funkar ju på morgonrundan på helgen! Vi har vart på klitterbadet igen och ungarna jublade! Min baddräckt vart lite för stooor!!! Oj då, en ny innan vi ska till Lallandia, kanske??  Det hade ju inte gjort ont! Ett besök hos farfar hann vi oxå med till allas förtjusning! Ungarna tycker det är såå roligt o busa med farfar och han njöt i stoora lass!
 
När Ellioth var på barnkalas hos Herman åkte vi andra till mormor & morfar och fått laddat de batterierna med =) Lovis blev överlycklig då mormor hittade ett gäng av mina gamla barbies =) Såå roligt, nu bor de på hennes rum! Lite nostalgisk blev man jue!! Jag älskade Barbie när jag var liten och hade mängder, men mycket har ju kasserats genom åren... Får nog fylla på en del tror jag för Loppan tyckte med att det var roligt! Lite nya kläder så blir det finfint!
 
Jag & min man har kommit fram till ett gemesamt beslut att nu åker Passaten =) Vi behåller golfen, den räcker gott åt oss! Vi har sat upp ett mål, en resa näår min gubbe fyller 40!! YES!! Det känns faktiskt  hur bra som helst! I sommar ska det gås igenom vinden, garderober och förrådet och rensas bort allt som inte är bra... Fick nog blodad tand när jag gick igenom köket =) Bort med skiten som vi ändå inte använder eller behöver =) Kanske kunde tjäna en hacka på det till vår resa??
 
Nä strax kommer Jörgen & Mari hit för en fika =) Såå roligt och såå länge sedan! Kostigt för att jag & Roger satt & pratade om dem igår! Att vi måste träffas snart och så ringer han!! Telepati =) Kort & gott blir det en himla bra helg!!! 

Ny vecka!

Go kväll =)
 
Uppkrupen i soffan efter en härlig promenad med en kopp kaffe va inte fel efter en låång dag på jobbet! De dagar jag jobbar till fem känns jätte långa... I know jag e inte van vid längre dagar, kanske ett I-lands problem =) Men det är såå skönt när man har underbara barn som föreslår Rackaroner  köttbullar en dag som denna då man inte har så mycket ork att stå i köket... Måste nog säga att idag var det supergott med rackaroner, wockade grönsaker & köttbullar!
 
Haft en rolig dag på jobbet måste  jag säga =) Jag trivs såå på mitt jobb nu! Det är så frächt, vitt och luftigt och miljön växer sakta fram... Har underbara barn & kollegor!! Åh va jag är lyckligt lottade att ha de jobb jag har! Idag har vi vart ute jätte mycket i solen och lapat sol i sandlådan =) Me like alot!! Blir det lika fins imorogn så åker solskyddsfaktorn fram till mina barn! Vill inte att de ska bränna sog för solen är vassare än man tror... Smörjning på morognkvisten innan de lämnas och en smörja på Solkulla om det behövs fyllas på...
 
Känner mig såå nöjd med helgen soom vart =) Städat köket från topp till tå och det känns helt underbart! Nu kan man bara hålla efter. Farmors saker har fått nytt liv och funnits sin plats i vårt hem! Det var tufft att plocka upp dem men samtidigt är jag glad att ha dem och minnas tillfällen man minns från olika tidpunkter i mitt liv ♥ Idag bytade jag till det svalare täcket, det andra är supervarmt nu... Till och med jag som är såå frusen tycker att det e supervarmt om natten... Nu har vi tagit steget fullt ut : Elementen e avstängda nu - sommartid är ju sommartid så nu gäller det =) Våga vägra elemneten!! Nu blir  det snart bingen för mig så amn orkar upp i morgon med! Sov gött!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Föräldramöte

Då var det dax!! Idag har jag & Roger vart på vårt första föräldramöte för Ellioth på skolan! Känns bra, det kommer säkert gå hur bra som helst! Tänka sig att vår lille kille redan ska börja skolan! Kan inte för mitt liv föstå hur det gick till! Det är en spännande osäkerhet där jag inte har full koll... Ny osäker mark där man inte riktigt ver hur det kommer att gå eller hur han kommer trivas... Det är en stor skillnad från förskolan till skolan... Från tryggheten till att helt plötsligt klara sig på egen hand...
 
Besöket på mvc gick bra!! Tyvär hade den barnmorskan jag träffade sist glömt att boka min tid i datorn så efter 45 minuters väntan fick jag träffa en annan barnmorska... 4 tryck tog hon och det gick bra, det var inte så skyhögt som det var sist!! Tur! Hon skrev ut ett halvår p-piller till och nu slipper jag ta något beslut ännu.. Skjuter det på framtiden!
 
Nyss hemkommen från en kvällspromenad med Nett och hamnade i soffan tillsammans med min underbara dotter som alltid frå mig att le =) Nu sitter hon bakom mig och kammar mitt hår, sätter i klämmor och sjunger! Hon är inte det minsta trött alls... Sov sent i eftermiddags.... Japp ja ja det blir nog bra, vi får lite egentid i alla fall och det är ganska mysigt!!  Jag kan sova när jag blir gammal =)
 
Imorgon bär det av till tandlälkaren med min lilla Loppa... Sen är det min tur =/ Hua det känns skitläskigt!!! Vill INTE men det är bara att bita ihop och gå dit!! Sen e det gjort!!
 
Ska fortsätta mitt städprojekt =) har kommit långt idag men är långt ifrån färdig!! Har fått packat upp farmors saker och det var jobbigt! Minnen, tankar och jag vill såå gärna att det ska bli bra...
 
Nä nu börjar Kniven mot strupen!! Det e så roligt tycker jag! Lovis med kanske =)

1:a maj

God morgon världen!!
 
Haft ett litet uppehåll i skrivandet, haft ganska mycket för mig och har faktiskt varken haft lust eller lust att ta mig tid =) Kan vara så ibland! Det har vart såå mycket annant som tagit energi och tagit min tid!
 
Nu däremot njuter vi av att vara lediga lite längre =) Idag flexar jag för att kunna var ledig i hela fem dagar!! Det känns hur bra sm helst faktiskt! Vi gjorde vad vi kunde med första maj då hela familjen var ledig! Mamma & pappa kom ut och det sågades för fulla muggar på baksidan och pappa & Roger la trall uppe på våra plattor! Åh va fint det blev!! Jag började städa köket som jag strax ska fortsätta med strax =) Mamma ut och det blev fralllunch! Mumma och det slank nog ner en valnötsfralla för mycket =) Men vad gör det??? Vi packade in barnen och åkte till en old friend på utflykt för att titta på hennes ljuvlig lamm!! Det måste vi göra om! Vilken underbar gård de hade Cissi & hennes Morgan!! Åh va roligt det var att träffa henne igen! Vi umgicks när vi var små!!
 
Här har vi en av ullbollarna!!
 
 
Ett besök på Strättared hann vi oxå med, såklart! Ellioth hade tjötat hål i huvudet om vi  inte åkt!! Kallt och vi han precis till kiosken som stängde =( Men en glass fick vi köpt i alla fall! Vi gick ett varv i alla fall innan vi åkte hem till gubbar och brädor! De var nästan klara, nu e det bara trappan kvar =)  Såå fint dte blev!!
 
Sen premiär grillade vi på "nya" altanen!! Karre med ungsrostade rotfrukter gjorde INTE ont!!
 
Hoppas på att solen ska orka komma igenom idag, det var värst va grått och tråkigt väder det var utanför mitt fönster! Jag vårstädar mitt kök, har gjort där uppe men nu tar jag alla skåp mm! Såå underbart så det e inte klokt och oj va sketet det blir överallt när man skiter i det föör länge! Men det är ju tur att jag har farmors två lådor som står i köket som vill komma in i skåpen så jag måste ju ta tag i det =) Ska hinna med en promenad med den håriga med innan vi ska in till stan en sväng - ska kolla mitt blodtryck =/ Det är lite för högt... Hm kan ju undra hur det nu... Har ju inte haft den bästa tiden för att få ner ett högt blodtryck på... Alla känslor som rusat det sista och allt som vart i görningen överallt.. Nåja det blir som det blir och det finns vä en meing med allt kan jag tro =)
 
 
Nä nu en kopp kaffe som kickar igång kroppen, kanske frukost med på en gång så man orkar ta tag i köket =) Kan inte smita undan heller!!!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0