Föräldramöte

Då var det dax!! Idag har jag & Roger vart på vårt första föräldramöte för Ellioth på skolan! Känns bra, det kommer säkert gå hur bra som helst! Tänka sig att vår lille kille redan ska börja skolan! Kan inte för mitt liv föstå hur det gick till! Det är en spännande osäkerhet där jag inte har full koll... Ny osäker mark där man inte riktigt ver hur det kommer att gå eller hur han kommer trivas... Det är en stor skillnad från förskolan till skolan... Från tryggheten till att helt plötsligt klara sig på egen hand...
 
Besöket på mvc gick bra!! Tyvär hade den barnmorskan jag träffade sist glömt att boka min tid i datorn så efter 45 minuters väntan fick jag träffa en annan barnmorska... 4 tryck tog hon och det gick bra, det var inte så skyhögt som det var sist!! Tur! Hon skrev ut ett halvår p-piller till och nu slipper jag ta något beslut ännu.. Skjuter det på framtiden!
 
Nyss hemkommen från en kvällspromenad med Nett och hamnade i soffan tillsammans med min underbara dotter som alltid frå mig att le =) Nu sitter hon bakom mig och kammar mitt hår, sätter i klämmor och sjunger! Hon är inte det minsta trött alls... Sov sent i eftermiddags.... Japp ja ja det blir nog bra, vi får lite egentid i alla fall och det är ganska mysigt!!  Jag kan sova när jag blir gammal =)
 
Imorgon bär det av till tandlälkaren med min lilla Loppa... Sen är det min tur =/ Hua det känns skitläskigt!!! Vill INTE men det är bara att bita ihop och gå dit!! Sen e det gjort!!
 
Ska fortsätta mitt städprojekt =) har kommit långt idag men är långt ifrån färdig!! Har fått packat upp farmors saker och det var jobbigt! Minnen, tankar och jag vill såå gärna att det ska bli bra...
 
Nä nu börjar Kniven mot strupen!! Det e så roligt tycker jag! Lovis med kanske =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0