Long time no see...

I´m back =)
 
Vet inte riktigt hur eler när eller var jag ska börja... Har inte vart så flitig på att skriva det sista. Kan bero på att jag haft fullt upp både hemma & på jobbet. det har nog inte funnits så myket ork kvar till bloggande. Kanske har jag inte behövt skriva heller =)
 
Haft en underbart härlig helg i alla fall! Vi har grillat på vår kära grannes grill =) vi har spelat kort, tjötat, tagit en cider eller två och det har vart såå gött! Igår vart hon inne på viktväktarna igen =) Det hade banne mig gått fiint!! Tur så man håller sig på banan! Man blir lätt lite svajjig när man inte vet hur det går... Har satt upp ett nytt delmål för egen del, vi får väl se om jag lyckas!!
 
Hemmet är städat, tvätten är tvättad och maten är både lagad & uppäten =) Jag har fått rastat mina stavar och shit va gött!! Äntligen fick jag dammat av dem och tagit mig i kragen så jag ka lägga in en andra växel! Nu jäklar!! En till två gånger i veckan hoppas jag kunna gå med stavarna. Det funkar ju på morgonrundan på helgen! Vi har vart på klitterbadet igen och ungarna jublade! Min baddräckt vart lite för stooor!!! Oj då, en ny innan vi ska till Lallandia, kanske??  Det hade ju inte gjort ont! Ett besök hos farfar hann vi oxå med till allas förtjusning! Ungarna tycker det är såå roligt o busa med farfar och han njöt i stoora lass!
 
När Ellioth var på barnkalas hos Herman åkte vi andra till mormor & morfar och fått laddat de batterierna med =) Lovis blev överlycklig då mormor hittade ett gäng av mina gamla barbies =) Såå roligt, nu bor de på hennes rum! Lite nostalgisk blev man jue!! Jag älskade Barbie när jag var liten och hade mängder, men mycket har ju kasserats genom åren... Får nog fylla på en del tror jag för Loppan tyckte med att det var roligt! Lite nya kläder så blir det finfint!
 
Jag & min man har kommit fram till ett gemesamt beslut att nu åker Passaten =) Vi behåller golfen, den räcker gott åt oss! Vi har sat upp ett mål, en resa näår min gubbe fyller 40!! YES!! Det känns faktiskt  hur bra som helst! I sommar ska det gås igenom vinden, garderober och förrådet och rensas bort allt som inte är bra... Fick nog blodad tand när jag gick igenom köket =) Bort med skiten som vi ändå inte använder eller behöver =) Kanske kunde tjäna en hacka på det till vår resa??
 
Nä strax kommer Jörgen & Mari hit för en fika =) Såå roligt och såå länge sedan! Kostigt för att jag & Roger satt & pratade om dem igår! Att vi måste träffas snart och så ringer han!! Telepati =) Kort & gott blir det en himla bra helg!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0