Premiärfrukost ute

Äntligen har värmen & solen kommit!! Som vi längtat =)
 
Idag var det 18,5 grader klockan 7 på morgonen, i skuggan! Det vara bara linne & trekvartsbyxor på när jag tog stavarna och Zelman kvart över 7 i morses!! Såå underbart och vilken tur att jag ställt klockan idag när det var så varmt. Hade aldrig klarat av en promenad i 25 grader, varken jag eller Zelman!
 
Väl hemma, svettig och go blev det en dusch innan fruksot som vi avnjöt ute i solen!! Barnen var lyriska och tyckte att det var helt underbart! Det finns inget bättre än att äta frukost ute i solen om morgonen tillsammans med familjen! Maten smakar såå mycket bättre ute =)
 
Vi åt ute igår kväll med för första gången i år och vi satt ute till 22 och pratade och drack vin =) Mys på hög nivå!!
 
 
Igår var jag på tre-års kontroll på bvc med min lilla Loppa. Hon gick igenom besiktningen utom att hon fortfarande hade blöja... Viste att det skulle komma på tal och viste att de skulle gnälla på det! Men jag har sett såå många som dragit blöjorna tidigt på deras barn bara för att visa att deras barn är såå duktiga som klarar sig utan blöja tidigt och sen kommer det ena bakslaget efter det andra och det hela blir ett enda stort misslyckande och det tänker jag inte utsätta min dotter för! Gjorde det inte med Ellioth heller och det har gått hur bra som helst!! För det första måste vällingen bort på kvällen, innan blöjan åker, napparna känns viktigare men inte om Lovisen inte är redo för det... Fudnerar på om sommaren ska vara en såndär sluta med det & bli stor tjej =) Det återstår att se, utefter hennes nivå!!
 
Jag var hos tandläkaren och det gick hur bra som helst! Var nervös innan och bävade inför den där jävla kroken som skrapar bort tandsten... Sen hade hon ingen sån alls!! En liten högtryckstvätt med borste som tog bort tandstenen och det gjordet inte ont det minsta =) Två gånger isade det till när hn kom åt tandhalsarna men det e ju inte så konstigt! Så 1260 kr fattigere... Ska inte dit fören hösten 2014 så det e väl inte så illa pinkat!
 
Idag har hon vart inne och vägt sig =) - 1,2 kg och jag spräckte 10,8 kg minus!! Fan va härligt och jag är såå stolt över mig själv =) Inte ens jobbigt och ja jag unnar mig på helgen, inte varje dag som innan utan bara på helgen!! Har kommit tillbaka till bra vanor och det är inte så svårt bara man tänker, gör aktiva andra val som underlättar! Ärligt talat så mår jag såå mycket bättre och jag känner mättnadskänsla idag, det gjorde jag inte innan... Den här gamla kossan går att lära =)
 
Det blir en lördag i falkenberg tillsammans med la familia mm då Jenny konfirmeras! Efteråt ska vi avara hos svärfar och det ska bli såå mysigt! Barnen längtar efter honom!! Sen är det konstigt och tomt utan Lena... Jenny konfirmeras i samma kyska som vi begravde Lena i  och det kommer kännnas i hjärtat idag. Hon kommer att vara med ändå!
 
Det blir en fin pingsafton tillsammans med nära & kära!! Hoppas att ni alla där ute har en trevlig pingstafton fast det inte e lkedig dag på måndag... Det har verkligen ändrats, innnan firades denna afton mycket men nu känns det bara som en vanlig dag....
 
Den 16 maj firade mamma & pappa 33 år som gifta ♥ Ett stort grattis till er!! Puss & Kram
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0