Alla helgons dag

Alla helgons dag ♥ En såå speciell dag som alltid betytt otroligt mycket för mig och hela min familj! Det är en helg för eftertanke och tacksamhet! Vi har smyckat farmor & farfars grav tillsammans med mamma & pappa. Det blev otroligt fint och barnens ängel lös upp hela graven. Det blev lite speciellt, det var Ellioth som ville att det skulle vara en ängel på =) Han har såå många tankar den Nissen!
 
Det är första året vi tänder ljus för farmor med och det är mycket blandade känslor... En otrolig saknad! Ellioth ville tända ljus för Lena med! Underbara ungen han tänker på allt så vi traskade upp till minneslunden på Varbergs kyrkogård ♥ Det brann ljus överallt på hela kyrkogården och det låg ett magiskt skimmer överallt! Denna dagen och denna helgen ger så många tankar till alla dem som finns i landet ovan molnen och det skapar en såndär hisnande känsla....
 
♥ Kärlek ♥
 

Roger placerade Lenas ljus högt upp på en klippa ♥ Vackert, mäktigt och magiskt!
 
Annars njuter vi av att det är fredag! Denna underbara dag, lugnt och skönt, hela familjen är samlad ♥
Barnen är fullt upptagna med att leka på deras rum, Alvin har vart uppe på vinden och hämtat alla sina  militärleksaker till Ellioths stora lycka! Pang pang och bilar, flygplan, helikoptrar och gubbar =) Får nog aldrig han i säng!!
 
Vi unnande oss fredagslyx med hickorymarinerade revben, grillade kycklingspett, sallad och chiabattabröd! Inte dumt det och lite extra mysigt, det e verkligen inte varje helg man äter det! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på Idol och bara vara =) Njuta!!
 
Trevlig alla helgons helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0