Fars dag

Grattis alla pappor på Fars dag ♥
 
Vaknade med en liten kamin idag som hade en frukotansvärd hosta... Jaha där hade vi höstens första förkylning så imorogn blir vår lilla Loppa hemma på ett eller annat sätt... Vi har inte bestämt ännu vem som ska vara hemma...
 
Haft en lugn och skön dag då Ellioth lekt hos Herman så Lovis fått vila, mycket film och nu sover hon i min säng. Ska åka in till graven och tända ljus för farfar innan vi åker till mamma och pappa på farsdagmiddag!
 
En välbehövlig lugn dag efter gårdagen på Gekås som var helt galen... Såå mycket folk överllt... Jag och mamma hade planerat dagen så det var bara att ställa sig i kö i 50 minuter in! I regn... Kan lova att vi var såå snygga i de gula ponchosarna =) Vi hittade det vi skulle ha och fick stå i en timmes kö ut!! SUCK!! En såå mysig dag tillsammans med mamma, precis vad vi behövde!!
 
Hade till och med träningsvärk efter allt jag gick =) Ha ha det kändes när jag gick imorses!! Fick påbörjat julklappsinhandlandet och det känns såå skönt!! Några små bockar i listan!!
 
Nu kom min make ur duschen och jag ska väcka min lilla Loppa, hämta Ellioth på vägen... Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0