Kvalitetsdag!

God morgon!!
 
Idag åkte tjocktröjan på =) Ska spendera förmiddagen på kvalitetsdag i Aulan på Vidhögeskolan - Den e svinkall så det gäller att förbereda sig =) Ska bli både inressan och roligt att delta i denna kvalitetsdag. Vi ska arbeta fram ett nytt årshjul bland annat! Min student ska med då hon har fältdag, sen blir det intervjuer hela eftermiddagen för hennes projektarbete i skolan! Ska bli mycket intressant då det handlar om matsituationen i förskolan, vad man har för värderingar mm.
 
I kväll blir det klassföräldermöte hos Sandra för att planera inför julfesten i Ellioths klass =) Ska bli jätte mysigt!! Blir ingen promenix för min del, en kortis med Zelma bara... Igår kväll blev det oxå bara en kortis men jag hade ju turen att ha en timmes rast på jobbet igår så då åkte jag hem och hämtade Zelman, gick runt strängen =) Fatta att det kändes NICE!!
 
Känns ganska bra nu, känns att jag vänt siffrorna redan och jag laddar om inför utmaningen till jul... 5 kg till jul! Blir inget Kungsbakca dennea helgen tyvär som jag hade tänkt! Jag har lovat mig själv att åka upp varje vecka hur det än har gått för att någon gång nå ett resultat!! Men på lördag är det bara vägning och inget möte, jag kör inte 9 mil för att ställa mig på vågen! ´Det blir nästa helg =) Jag har satt en liten utmaning för mig själv och det är inga bonuspropiont mellan måndag och torsdag och räkna heeela helgen!! Inte balla ur och fortsätta nästa vecka för att få ett fint resultat på vågen nästa vecka! Känns helt OK!
 
Nä nu drar tiden ihop sig och jag måste få på mina troll kläderna så vi kommer iväg till jobbet!! Ha en bra dag allesammans!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0