Söndag...

Söndag kväll och helgen har passert... Har faktiskt vart en mycket lyckad helg med inslag av både det ena och det andra =) En ny bil, till mig som min man och Key pollerat idag! Hi hi nu är ordningen återställd på Lomvägen och nu står det en v70 på min parkering igen!!
 
Var i Kungsbacka på invägning, minus ett halv kilo så det var väl helt ok! Bara att fortsätta i den banan så ska jag väl nå mitt mål, någon gång =) Motivtionen kommer vad det lider, det går inte att stressa på sig för då låser det sig... I know!!
 
Blev tacokväll igår, med rött vin, kortspel och tidig sänggång... Vi knoppade in vid 22, inte lätt när man inte e fit for fight! Imorogn blir det vab för pappan och Ellioth medans mamman ska jobba =) Lyx för Elliothen att vara ensam med pappan och kurera sig ordentligt! Jag har ingen möjlighet att vara hemma de närmsta två veclkorna känns det som då jag har en deadline på jobbet... Skönt att kunna dela på tiden i alla fall! Det har vart en mycket enveten förkylning måste jag säga, hostan e överjävlig (som vanligt när det gäller mig, och mna barn tydligen), snorigt, febrigt och ont i kroppen! Idag gick jagfaktiskt runt strängen, i sakta takt, annars hostade jag ihjäl mig! Men såå skönt det var, egentid, solsken och såå stärkande för både kropp & själ!
 
Idag fick jag sytt gardinerna till Janice & Cristoffer =) Äntligen... jag har aningen seg i starten men vips så blev det klart! En såå fin lägenhet de fått! Jätte glad för deras skull, får ta en sväng dit en annan dag för där var mer folk än i  kyrkan =) 
 
Idag fick jag gjort mina fläskben som blev såå lyckade!! Hade nog en hjälpande hand ♥ Lovis åt tre stora själv och gnagde och gnagde =) Söta ungen skulle ta igen en veckas matintag =) Det blir inte sista gången det kan jag lova!! 1 ½ timme i ungnen gjorde köttet mört och mumsigt!! Farmor hade blivis stolt ♥
 
Nä nu slåss snar kidsen i badet, får nog lösa det... Pyjamas på och en film på burken så de varvar ner och kanske somnar i tid! Jag hade tänkt kolla Falk-filmen ikväll och ha det lite soft i soffan =) Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0