Dag 2

God morgon!!
 
Tröttermössan är på idag med och jag fattar inte hur jag ska fixa en dag till med full karena i Varberg igen!! Igår fick jag äran att få följa med på dag 2, sponsordagen. Vi har många sponsorer som fallit bort, slutat, sjuka så chefen frågade om jag ville följa med! Klart att jag vill, jag tycker att det är  jätte roligt och spännande att få vara med. Man får vricka huvudet en aning när man ska vara på topp hela tiden, förstå amerikanska med deialekt hela dagen =) Nu går vi in i fas tre på Our, det sista året... Idag ska vi planera de kommande 12 månaderna tillsammans med Bill, chefen och 3 kollegor och min student =) Spännande!!
 
Regn och rusk utanför fönstret, var ingen jätte tillfredställande hundpromenad nu på morognen men nu e den gjord =) Zelma är nöjd och har krypit ner i sängen igen!!! Det ska vara gott o va hund!
 
Strax dax att väcka mina små för att ta sig till förskola och skola innan jag kan ta mig in till Varberg.... Blev ingen mysmorgon hemma idag =/ Jag som älskar de lugna morgonarna när vi äter frukost hemma tillsammans! Får se fram mot torsdag istället!
 
Annars är allt ganska lugnt trotts en fullspeckad helg, ingen vila och ro här inte! Försöker att samla ihop mig inför veckan, få mig på banan och inte trycka i mig något gottigt! Det räckte med lunh på Stadtshotellet igår! Herre jösses hade man ätit sådana luncher var och varannan dag hade jag sett ut som en tunna! Tur att man jobbar som man gör =) Idag tar jag med mat och värmer på kommunhuset! Ingen mer lyx den här veckan!!
 
Ha en bra dag i regnet höre ni!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0