Simone...

God morgon gott folk!!
 
Vi överlevde stormen =) Simone drog in med full kraft fram mot kvällen och sen drog hon vidare... Det varade ju inte såå länge men katten va läskigt det var när det drog i knutarna!! Ellioth vaknade och vart jätte rädd, tur att man kan krypa ner på madrassen och sova gott jämte sin mamma då ♥ Det är nog det bästa vi gjort att lägga tillbaka den igen... Hoppas att den inte behöver ligga där hela livet bara =)
 
Novemberlovet är igång, det första!! Roger berättade igår att han hade så många timmar att han var tvungen att ta ut lite... Vad passar inte bättre än att utnyttja det på loven?? Resten av veckan blir han hemma! Ellioth ska sova hos mormor mellan onsdag och torsdag och det har han stenkoll på! Så lite egentid med Loppan är ju inte fel =) Tänka sig att det mesta löser sig av sig självt!
 
Så då var räkenskaperna gjorda för denna månaden och vi har tak över huvudet en månad till =) Det var ju skönt! Blir till att tänka över resten av månaden dock =( Många utöverräkningar som tur är så det är inte så illa varje månad! Får se om man kna inhandla en julklapp eller två i alla fall... Det hade ju inte suttit fel om man kunnat dela upp lite! Har funderat mycket kring det där med julklappar och har kommit till insikt att vi kommer att dra i den stora handbromsen detta året! Absolut inte så mycket som förr om åren... Egentligen är det ju inte klokt hur man strör omkring sig! Hur gör ni med julklappar??
 
Sitter kvar med min kopp te och råkar fastan en aning... Barnen har redan flytt frukostbordet och leker för fullt... Kanske borde jag duka undan, få mina yrväder att klä på sig, borsta tänderna och bege oss till jobb... Meeen det e ju såå skönt att bara ta det lite lugnt en stund =)
 
Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0