Sumering =)

Åh vilken härlig söndag trotts allt =) Har en fruktansvärd mensverk och det känns som om jag förlorat allt blod ända upp i knoppen... Vi botar detta med mys framför tv:n "De fem legenderna" och mina små hjärtan! Rensning av godisskålen och chipsskålen såklart, allt i meducinskt syfte!
 
Lite roligt att se en ny film för en gång skull och tillsammans med barnen, är rädd att den kan vara lite läskig så då är det gott att sitta jämte en mamma och en pappa som kan berätta, förklara och rädda de små liven!!
 
Det blir en riktig familjedag idag, bara Alvin som saknas!! Han är hos sin mamma den här helgen... Vi ska ner till farfar och fira hans födelsedag! Såå mysigt, vi har med oss smörgåstårta, kladdkaka, hamburgare till de små, mumsig äppelkaka =) Tänk va glad han blir, fyra av sina kids med familjer och mat och en trevlig eftermiddag!! Bättre present kan ingen pappa/farfar/morfar få ♥
 
Gårdagen spenderades med att åka med Nett och mina barn till Kungsbacka för vägning =) Pappan jobbade så jag hade dem med...  - 0,8 kg denna veckan!! Två otroligt snälla barn på mötet och massa peppande och tummen upp så nu är vi laddadde inför en ny vecka med start i morgon!! Vidare för att handla det sista inför lördagsmyset med mormor och morfar ♥ Laddar batterierna ordentligt denna helgen!!
 
Vi passade lille goe Theo igår!! Såå underbar liten kille, såå snäll och go och glad hela tiden!! Nemas problemas att passa honom. Lovis älskar denne lille kille och hjälper mer än gärna till och det tycker han e skojjigt, följer henne som en liten svans =) Jag fick till och med rensat i köket, fixat bland pärlor, pennor och pappaer =) Inte illa!
 
Kvällen avlutades med tacokväll, rött vin, Gin & Rummie, mormor, morfar, grannen Sofie, Key och många härliga skratt!! Det blev riktigt trevligt!! Nej jag vann INTE, det var liksom inte min tur...
 
Fredagen var jag ledig, den spenderades på sjukhuset med Loppan och Alvin =( Han hade fått en spark på lillfingret på gympan... Ett blått och svullet finger och jätte ont!! Inte bra! Det blev röngen, gips i tre veckor för en spricka och ett fragment som hade lostnat... Suck!! Inte roligt för en tonåring med lov, LAN, innebandy och massa roligheter inför lovet =( Tycker faktiskt lite synd om honom!! Vi åkte till McDonalds efter Hajen som lite plåster på såren! En mysig dag trotts allt med mitt lilla hjärta och mitt stora =)  Fredagskvällen blev bara mys och lugn och ro! Kunde behövas efter dagen som gått!!
 
Så det var lite updattering från familjen Stehnson!! Ha en fortsatt trevlig dag och en bra början på novemberlovet!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0