Minusgrader

Godmorogn!!
 
Herr Frost har knackat på i natt med och spridit snöret överallt, enligt Lovis!! Den ungen vaknar tidigt den, fattade inte att det var lördag och att man eventuellt kan få sovmorgon!! Halv 7 tassade hon in men snurrade runt som hejsan på madrassen, bara att gå upp ch sätta på tv:n! Nu är båda kidsen uppe och vi har redan hunnit ta hand om disken sen igår i köket, måla, spela Ipad & tittta på tv!
 
Vilken härlig fredá kväll det bidde på Lomvägen =) Vi fick spontanbesök av två granar =) En kollega till Roger och det var härliga skrattsalvor från köket! Här behöver vi inte sätta på värmen ännu, vi kör med naturliga uppvärmningsmetoder!! Älskar att ha köket fullt av glatt folk, det blir liksom lite roligare så!! Lovis somnade under vardagsrumsbordet =) Söta ungen, det var bara att byta om på henne och bära in och lägga henne... Ellioth valde madrassen på en gång... Något kort på maten blev det dock aldrig och vi överlevde hettan =) Tårarna rann, så starkt var det och gott var det! Blev en bra balans mellan hetta ooch kålsalladen!
 
Vi får väl se vad förmiddagen bjuder på, det e kallt som tusan så jag får väl se om jag kommer ut på en förmiddagspromenad/morgonpromenad?? Herrarna sover fortfarande!!!!! Vissa har det gott... Får väl se om jag kommer upp på vinden?? Nåja det blir som det blir! Ha en trevlig lördag gott folk!!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0