Filmtajm!

Ljusen lyser upp mörkret här hemma och vi gör allt vi kan för att mysa till tillvaron! Idag har vi även testat ljusens andra förmågor... När vi spelade Ellioths bilmemo lutade sig Lovis över och det blev lite hår bränt =( Lite läskigt & fy vad det luktade illa! Har förmodligen en unge som är lite mer försiktigt när det kommer till ljus! Tur att det inte blev värre!!
 
Ellioth har inte kräkts mer men han har ingen som helst matlust, en halv macka & en halv riskaka är allt han fått ner idag... Hoppas på att det slinker ner lite varmkorv & potatismos till middagen ikväll i alla fall! Vi har kumperat på soffan under täcke större delen av dagen och har hunnit med en del filmer & en del spel!
 

Dagens skörd =)
 
Förbereder mig mentalt för att stanna hemma resten av veckan men vi får väl se, håller tummar & tår för att vi ska bli bra & att jag inte åker på det... Har vart totalt väck på förmiddagen och var helt övertygad om att nu jädrar smäller det men jag har klarat mig! Lite kaffe & macka gjorde susen & jag har till och med fått städat badrummet vilket känns såå skönt! Nu e basseluskerna borta därifrån i alla fall =)

Nåja nu blir det matlagning & hoppas på att jag får väckt min kärlek som somnat i soffan, trött efter dagens sjukgymnastik & tandläkarbesök efter jobbet... Det tar på en att vara i bassängen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0