Lördag!!!

... Melodifestivalen 2014. Biljetterna släpps i slutet av oktober
 
Vi fortsätter våra mellokvällar =)
 
Älskar melodifestivalen, det är en folkfest och bra tv! Tycker dock att programledarna är ganska B detta året...
Men kvällens deltävling var grym & Sanna är såå bra, en helt underbar låt! Martins låt var med fantastiskt fin och han gick ju i alla fall till andra chansen... Det var många bra låtar till skillnad från förra veckans deltävling!
 
 
Grattis Sanna!!
 
 
Till Ellioths stora lycka äntradeäntligen den store Bananen scenen =)
 
 
Min underbar skatt
 
Fortfarande ingen matlust på den gossen, två mackor hos mormor & morfar idag, lite glass & nyponsoppa... Det e ju inte så illa men det är allt =( Det återstår att se hur morgondagen går om hur jag ska göra på måndag men han är i alla fall piggelin =) Men det låser sig när han ska äta... Stackars lille gosse! Stackars mammahjärtat!!
 
Har haft en ganska bra lördag, frulle med kidsen & en promenad runt brandstationen innan vi åkte till Kungsbacka för möte & vägning... -0,8 så jag ska väl känna mig ganska nöjd, det går neråt igen och det är ju det som är det viktigaste!! Barnen var fantastiska! Känner mig peppad inför veckan som kommer & nu ger vi järnet! Hoppas på lite promenader till veckan & friska barn!!!
 
Därefter åkte vi till mormor & morfar och barnen fick morfar för sig själv för en liten stund! Jag & mormor åkte till stan & kollade lite på kläder =) Det bidde två tröjor på rean =)) & ett par jeansleggings!! Tack snälla mamma <3 ganska trötta åkte vi tillbaka till mamma & fikade! Det är mysigt att få bli lite ompysslad och få ta igen lite snack efter sjukveckan som vart!!
 
 
Hemma igen blev det OS och Charlotte Kallas silver!! Wow va hon e grym!! Blödig som man är fäller man en tår när man kollar på prisutdelningen! Skyttet gick ju tyvärr inget vidare men bättre lycka på jaktstarten! Hoppas på en söndag i soffan med OS och jag ska försöka göra lite husmanskost så kanske min gosse äter!
Håll tummar & tår!!
 
Sitter själv i soffan och kollar på Irene Huss och sappar ibland över till QX-galan =) Ensamt romantiskt med levande ljus och en stooor chipsskål!!
Maken har krupit ner i sängen för han ska upp mitt i natten & jobba... Barnen ligger i sina sängar och jag hoppas på att de somnar snart de med! Lyxig egentid =) En mycket nöjd mamma efter en vecka hemma med vabbande! Det krävs inte såå mycket men oh va det är härligt att bara få vara jag om än för en kort sekund! Snart vet jag att det kommer ett par tassande fötter i hallen och en gosse som vill krypa ner på madrassen och sova jämte mammans säng <3
 
Måste få berätta en rolig företeelse min dotter har för sig om natten... Det är ett år sedan snart som hon slutade med napp!!! Men hon suger fortfarande, på tungan, halvt utstucken mellan läpparna ligger hon & snuttar, samma sövande ljud!! Ha ha jag blev såå full i flabb när jag kom på henne!! Inte konstigt att tänderna inte går helt tillbaka!
 
Har en annan glad överraskning
<3 Nu är Alvins adress överskriven på Lomvägen 23 <3
Äntligen är hela la familia skriven på samma adress =)) Wow vilken lycka!!
 
Nä nu åker filten på och datorn under bordet...
Sov gott allesammans <3
KRAAAAM
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0