Härliga fredag!!

God morgon härliga fredag!!
 
Äntligen snöar det =) Stora vita flingor vräker ner, kan inte säga dalar för det blåser alldeles föör mycket för det! Det var ingen hit att gå med Zelma i morses, tyckte inte hon heller! Det värsta var blåsten!!  Men det börjar bli lite vitt i alla fall, snön älskar hon med så vi håller alla tummar & tår vi kan för att vi ska kunna ge oss ut i pulkabacken allt vad det lider!!
 
 
 
Titta va fint!!
 
Sitter & planerar matlistan... Lite idetorka har hon allt =/ Men men man får kolla extrapriser så kanske man kommer på lite middagar! Åt thai igår när Key var här och hjälpte till att röjja ur ungarnas rum och spackla med Roger! Key är en klippa och en vän som man vet ställer upp i vått & tort!! Tack så otroligt mycket!  Åh va mumsigt det var, kyckling i kokosmjölkssås, färsk ananas, curry, chili och wokade grönsaker! Mumma för själen =) Provade kokosmjölk lätt och det var supergod så det blir nemas problemas! Funderaar på strålar (nudlar) tills ikväll...
 
Äntligen har jag kommit in i rätt vanor och jag har räknat hela veckan och gjort ett mycket bra jobb! Men jag har fruktansvärd ångest inför vägningen imorgon (om det nu blir någon vägning för jag kör inte upp i vilket väder som helst!!!)!! Vet att jag måste gått upp hur mycket som heslt under julen för det känns och jag fixar nog inte ett hur stort plus som helst och jag har gett mig katten på att fixa detta! Jag ska nå mitt mål under våren och efter denna veckan borde jag ju vara nöjd =) Det är precis så här jag ska leva & äta! Mår bra i magen, har gått relativt mycket (så mycket som livet har tillåtit) och det känns jätte skönt i kroppen!  
 
Ser mig omkring här hemma och vet inte i vilket hörn jag ska börja... Fy här ser ut som om en atombomb har dragit genom hemmet... Saker & möbler överallt... Men men så kan det vara att bo i en camping, bara att se det från en positiv sida =) Livet blir såå mycket enklare då! Får bli en sväng med snabeldraken, en middag till tvättmaskinen, en disk, en handling och en film i soffan med dotera!! Låter som en skapligt bra ledig fredag =) Och fortsätter snön så vet ni vad som händer & fötter här!! Jag har ju turen att ha ett bra förkläde för pulkaåkning =) Perfekt att kunna skylla på de små liven ibland!!
 
Back to work!! Tjingeling!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0