Jamie Oliver

Redan onsdag, fattar inte vart veckan tagit vägen!! Bara en dag kvar att jobba =) I morgon blir det lite planering inför nästa vecka då vi ska ha temastart!! Blir nog inriktning på bygg & konstruktion med Mamma Mu & Kråkan! Det ska bli riktigt roligt!
 
Sitter & peppar mig inför krig med Loppan, hon ska in på en sanering men Emeline är här så det kan nog bli aningen svårt! Hon älskar verkligen Emeline och just nu är de prinsessor uppe i Ellioths säng =) Alvin är på träning så då passar Lovis på att lägga beslag på henne...
 
Jag har fått en ny andra hälft =) Me like alot!! Jamie Olivers Tefal, stekpanna är helt outstanding!! Vill aldrig mer ha skitpanner som håller i ett par månader! 
 
 
 
Planerar inför helgens arbete =) Imorgon blir det till att börja tömma ungarnas rum för helgens tapetsering! Ska bli såå roligt att äntligen få fint därinne!! Vi har längtat allesammans! Vad mer perfekt är att jag är ledig på fredag så jag kan grejja hela dagen! Just nu spelar det ju ingen roll att ungarna inte kan sova i sitt rum... Vi kumperar ju alla fyra i vårt sovrum med drömmande barn... Lika bra att lägga dem där på en gång så slipper vi bråkandet och ungarna kan sova gott och tanka all den trygghet de behöver! Lika bra är det att vi med får sova =)
 
Nä nu blir det hundpromenad innan jag faller ner i soffan efter saneringen =) Ha en skön lillelördag!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0