Turbo

Aloha =) Det var ett tag sedan, har haft fullt upp kan man säga!! Tröttheten tog över i helgen efter allt med tapetseringen... Luften gick ur & på söndagen gjorde vi absolut ingenting! faktiskt helt underbart och kanske just det som vi behövde!
 
Fick vart ute på en skön promenix med Nett innan mamma & pappa tittade ut mot kvällen! Det blev kaffe i soffan till filmen Turbo! Vilken fantastisk film det var! Lovis somnade kvart över 6!!! Shit vilen helt fel tid men vi gjorde ett försök på vinst & förlust och lät henne sova... Det gick även om hon vaknade till ett par gånger så gick det att lägga henne igen! Hon lyckades sova hela natten och kom in till mig i duschen kvart över 5... En piggelin & glad tjeja =)
 
 
Turbo (2013) Summary, Film Trailers, Posters and Photos
 
Måndagen avlöpte helt ok fast med huvudvärk efter en låångdag på jobbet med mycket möten! Dagens jobb har  vart såå mycket bättre, vart i barngrupp, skapat 3D bilder i ateljén och det har vart såå roligt!! En skön eftermiddag med många skratt!
 
Efter en trevlig middag med la familia gick jag & Nett runt Veddige och det vart hur skönt som helst! Mycket bubbel och en skön egentid tillsammans =) Trodde barnen somnat när jag kom hem men ack vad jag bedrog mig!! Två pigga barn i sängen, känns som om Lovis sovit i evigheter på Solkulla =/ Nåja skit samma, det blir som det blir och det är ingen ide att hetsa upp sig! De somnar tids nog och de ligger i alla fall i sängen... Ett hett ämne tydligen runt om att barn ska sova innan 9 och somnar de senare löper de större risk till psykisk ohälsa... Oh my gaaad då löper mina barn otroligt stor risk för psykisk ohälsa och allt vad det nu var... Mina barn somnar sällan innan 9 och det hjälper inte om jag ligger med i sängen eller inte, läser... Jag kan ligga där halva kvällen och det är ingen som orkar! Madrassen drar mycket för båda just nu och de sover skavfötters var och varannan natt, Lovis kommer allt som oftast på nätterna hon med nu för tiden och jag/vi orkar inte med en diskussion utan det är den som gäller... Hellre att de sover lite än inget alls och att det funkar för resten av familjen med, sömn måste vi alla ha! De kommer inte sova där resten av livet! Hur gör ni med era barn, alla tips är välkomna!!
 
Nu sitter den här mamman i soffan och kollar på bygglov med en liten Loppa som sätter hårspännen och borstar mitt hår... Inte fel med lite massage på kvällskvisten! Snart ska jag ta min lilla goding i famnen så kommer hon säkert somna gottigt där!! Nu kom mínimannen med.... Det blir bygglov för hela familjen... Kan väl gynna vår blivande lille snickare, han ska ju bli som storebror =) Han ser upp till sin storebror!!
 
Tjingeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0