Liseberg

Vilken dag på Liseberg vi hade igår tillsammans med mormor & morfar <3 Alla barn var med och vi åkte så vi åkte allt =)
 
Det är mycket som hänt sedan vi var där förra året! Vi har en tös som fick åka såå mycket mer än innan, hon har nått den magiska gränsen på 110 cm! Som hon åkte, inte rädd det allra minsta och hade hon fått hade hon följt med på Balder!! Ellioth har nått en magisk gräns han med på 130 cm så han fick följa med i Balder =) Trodde jag aldrig att han skulle våga men han älskade den och hade gärna åkt igen, igen och igen! Det är såå fantastiskt att se barnen ha utvecklats såå och våga såå mycket mer!
 
Alvin & pappa åkte Helix, de sprang dit på en gång och ställde sig i kö, på 60 minuter... Jag och Roger stillade de smås iver och satte oss i Raggarbilarna/ jukebox!! Det var lycka att se de små åka!! Lovis lärde sig fort att man skulle ha armarna upp i luften och de satte hon i system på ALLT hon åkte =)
 
 
Spänd förväntan för första åket! Lovis var såå lycklig för de här var ju hennes första gång! Vi blev förvånade att barnen mindes såå mycket från förra året vi var uppe =)
 
 
 
 
Våra tre hjärtan!!
 
Tack mamma & pappa för en fantastisk dag på Liseberg =) Det var super roligt!!
 
Måste erkänna att jag känner mig mer mör än nåt idag, som om jag vore överkörd av en ångvällt eller nåt... Bakis är jag ju inte men jag hade nästan kunnat vat =) Det blir inte mycket gjort i det Stehnsonska hemmet denna söndagen det kan jag lova! Maken lagar min bil dock och det är jag glad för! Ny lambasond fram, fixar låset, vindrutetorkaren bak! Min egen handyman <3 Vi ska kolla på skroten om vi hittar en ny stötfångare bak utan buckla =) Sen ska han köpa ett lackstift och fixa handtaget på skuffen! Kunde aldrig fått en händigare man på bilar i alla fall!
 
Frun tvättar lite, betalat räkningarna (suck) förbereder middagen ikväll och kanske om jag orkar så kanske jag drar ett varv med sugen med... Lovar inget =) Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0