Den vackraste ängeln <3

"Ja må hon leva" ...
 
Då var farmors första födelsedag här efter att hon inte finns kvar i detta jordelivet... Hjälp vad jag saknar henne! Tårarna har runnit en del idag och tankar och minnen väller fram. Ser henne framför mig när hon satt utanför Karl Nordströms väg och gottade sig i vårsolen och bättrade på brännan =) Det var det bästa hon viste de sista åren förutom när hon fick hela rummet fult av de närmaste och käraste hon hade <3
 
Det är väl så att alla de dagar eller händelser som händer första gången utan någon man älskat hela sitt liv är tuffa... Sorgen försvinner aldrig men det kanske blir lättare att leva med den? Att farmor flyttade till landet ovan molnen är en naturlig del av livet, hon skulle fyllt 98 år detta året! Hon har levt ett fantastiskt långt liv med både lycka och sorg! Tyvärr har hennes sista år vart jobbiga och fyllda av saknad efter farfar <3 Sakta men säkert har den farmor som jag vuxit upp med tynat bort på något sätt men ändå ville man ju ha henne kvar... Såå konstiga känslor son bråkar med varnadra! Nu får man le åt minnen, vårda dem ömt och ta hand om de som finns kvar!
 
Det är en konstig tomhet som infinner sig som nästan går att ta på! Känns skönt att gå en runda och prata med henne alldeles själv <3 Jag vet att hon finns alldeles runt hörnet!
 
Haft en kanoners dag på jobbet =) Idag har vart en sån där dag där man känner med varenda ben i hela kroppen att man har världens bästa jobb!!
 
Jag & Nett tog ett varv med stavarna efter jobbet <3 En härlig runda och det märks att vi börjar komma i in stavandet =) Såå härligt!! Sen var det skönt att få babbla av sig lite!!!
 
Har druckit kaffe med min kärlek i soffan till bygglov och sen blir det fortsättning med Robert och Änglar & Demoner! Ha det så gott alla där ute!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0