Kalajs!!

God morgon!!
 
Då var det måndag igen... Helgen flög förbi med topphastighet =) Det har vart en mycket intensiv men jätte rolig helg!!
 
I fredags blev det handling efter jobbet innan Campino med familjen för att hasta vidare till Wictory Center för Varbergs spelen i innebandy. Tyvärr förlorade Veddige hela helgen, de hade toppat ett lag och ett B-lag. Det märktes tydligt och det var ingen rolig innebandy alls =/
 
Lördagen började tidigt på morgonen med tårtbakning, städning, matlagning och förberedelser för att ha kalas för kottarna på kvällen =) Barnen var uppsnurrade till max och tur var väl att Sofie kom och hämtade Ellioth så han kunde leka med Herman! En räddare i nöden.... Vet inte hur det hade slutat annars!
Ett jätte roligt kalajs blev det, maten blev bra och barnen jätte nöjda med alla paket!
 
 
Min sockertopp redo för kalajs =)
 

Laddad till tänderna =)
 
 
 
En tårta till Loppan & en tårta till Nisse =)
 
 
Mmm
 
Eget bord =)
 

Presentbordet =) Ellioth & Lovis tackar såå mycket!!
 

"Ja må dom leva" Hurra hurra HURRA!!
 

Finns det hjärterum finns det stjärterum =) Två nöjda killar hade picknick  på golvet vis tv:n!! Funkade perfekt!
 
Ett jätte trevligt kalas!! Tack allesammans!!
 
Söndagen gick lite lugnare till med fika på Nygatan på förmiddagen, hem för lite lek, bilvård och sen tillbaka till Nygatan för grillpremiären =) Lovely!!
 
Ellioths lego drog mer än Herman och han har börjat bygga på polisstationen, alla de fina lastbilarna är reda byggda, alldeles själv =) Han växte otroligt i byggandet och tycker att det är otroligt roligt! Lovis har pusslat och lekt med allt och nu fick hon en utmaning att bita i! Pussel med 150 bitar men skam den som ger sig och med lite hjälp fick vi ihop det =)
 
Så och till sist till den förbannade klockan! Jösses, det var som att gå upp mitt i natten, klockan 5:00 (4:00)!!! Fy farao va jobbigt, det var mörkt när jag & Zelma gick runt brandstationen, jag som njöt av att det var ljust! Tur att fåglarna höll oss sällskap i alla fall =)  Fick äntligen upp barnen, det var inte det lättaste... Trötta och ville helst av allt ligga kvar i den varma goa sängen! Det förstår jag!
 
Har fått gjort mig en portion med köttbullar och makaroner till jobbet, tur man hade sallad kvar i alla fall... Hade smörgåstårta kvar med men den får allt vara... Gårdagen följde lördagens bana vad det gäller mat! Skit med men det är bara att ta tag i måndagen och vända det dåliga samvetet och ta stavarna ikväll =) Ok jag får väl ge klockomställningen ett stoort plus i kanten för katten va härligt det var att gå ut i gårkväll, senare än vanligt och helt plötsligt få tid med det mesta på kvällen i alla fall =) Helt klart en bra avslutning på helgen trotts allt!!
 
Ha en bra måndag, nu drar vi till jobbet =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0